Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(jur78 @ 2011 06 17, 17:34)
tai gal man ir dabar priklauso vaiko pinigai uz 2 vaikus po 52 lt. , nes balandi pasiemiau kasmetines atostogas ir geguze neturejau jokiu pajamu, tik vyro alga ?dabar jau esu dekretinese  ax.gif

kokio amžiaus jūsų vaikai? pasiskaičiuokit pajamas už praėjusius visus metus ir išdalinkit 4 asmenims jei neviršija 525lt, tai priklauso.
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2011 06 17, 17:08)
Na bet mokama ne uz menesi, o uz 126 dienas.

man tas ir įdomu ir aktualu, nes NGA kiekvieną mėn yra apskaičiuotos, dėl to man(manau) ir sumažėjo VPA.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 06 17, 19:13)
Neseniai sioje temoje skaiciau, kad esant VPA darbdavys turi 2 metus issaugoti ir darbo vieta, ir atlyginima. Kaip tiksliau su tais 2 metais? Du metai nuo isejimo i NGA ar iki kol vaikui sueis 2 metai?

iki kol vaikui sueis 2 metai issaugoma vieta darbo,pareigos ir atliginimas,iki kol vaikui 3 metai sueis issaugoma darbo vieta tik.
Atsakyti
laba diena, turiu klausimą
Rugpjūtį sueina 12 mėn mano darbo stažo, o į dekretą išeinu nuo spalio1d, bet dėl sveikatos problemų apie 2 mėn esu laikinai nedarbinga (birželis-liepa), ar atsilieps šie mano nedarbingumai skaičiuojant pinigėlius dėl dekreto bei VAT?
ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 17, 20:34)
iki kol vaikui sueis 2 metai issaugoma vieta darbo,pareigos ir atliginimas,iki kol vaikui 3 metai sueis issaugoma darbo vieta tik.

Rasot, kad issaugoma darbo vieta, pareigos ir atlyginimas, o iki 3 metu tik darbo vieta. Ka tai reiskiai realiai? kad galiu grizti i darba, tik i visai kitas pareigas ir kitoki atlyginima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2011 06 18, 08:44)
Rasot, kad issaugoma darbo vieta, pareigos ir atlyginimas, o iki 3 metu tik darbo vieta. Ka tai reiskiai realiai? kad galiu grizti i darba, tik i visai kitas pareigas ir kitoki atlyginima gauti?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2011 06 18, 11:00)

Aciu. tai atrodo, kad galiu ir i geresnes pareigas pakliut, nebutinai ir prastesnes. tiesa? jei darbdavys, aisku, nepriestaraus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 17, 19:34)

Dekui.

QUOTE(Beruza @ 2011 06 18, 08:44)

Aha, grizo pas mus viena mergaite po 3 metu, pasiule jai minimum minimorum. Nusispjove ir isejo ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2011 06 18, 10:05)
Aciu. tai atrodo, kad galiu ir i geresnes pareigas pakliut, nebutinai ir prastesnes. tiesa? jei darbdavys, aisku, nepriestaraus.

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 06 18, 07:41)
laba diena, turiu klausimą
Rugpjūtį sueina 12 mėn mano darbo stažo, o į dekretą išeinu nuo spalio1d, bet dėl sveikatos problemų apie 2 mėn esu laikinai nedarbinga (birželis-liepa), ar atsilieps šie mano nedarbingumai skaičiuojant pinigėlius dėl dekreto bei VAT?
ačiū už atsakymus.

Atsilieps, nes ligos pasalpa mazesne, nei atlyginimas. O tie menesiai, kai gavot ligos pasalpa, kaip tik ir eina i dekreto ir VPA pasalpu skaiciavimus...
Atsakyti
Labas merginos, būkit geros, patarkit man:
Dukrytei spalio mėn. sueis metukai. Dabar esu vaiko prieziuros atostogose iki kol jai sueis 1 metai, o kai spalio men. prasitęsiu tas atostogas, pagal kokią tvarką man mokės pinigėlius???? g.gif Juk vaiko priežiūros atostogos gali būti imamos dalimis ir čia tos pačios atostogos, tik pratęsiamos, tai tikiuosi, kad ir mokės pagal senąją tvarką, juk į motinystės atostogas jau esu išėjusi. Nesuprantu, kas man šovė į galvą tik 1 metams prašymą parašyt, nors iš anksto žinojau kad porą metų norėsiu su vaikučiu būti.
Atsakyti
Visko neskaiciau ax.gif , taciau noriu paklaust:

Esu vaiko prieziuros atostogose iki 2012 geguzes 27d. Vaikui jau yra sueje 2 metai. Noreciau stot i "profke" metams. Ar reikia kazka derint su darbdaviu,sodra?? Esam sutare, kad as iseisiu is darbo suejus vaiko prieziuros atostogu terminui.... Gal kas galit pakomentuot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 06 17, 16:34)
tai taip,bet vaiko pinigam ziuri i to menesio pajamas,t.y i to menesio mot(tev) pasalpa,o jos dar negauni,nes esi dar dekrete.Todel tie 2 menesiai yra su nulinem pajamom,kol neprasides vaiko prieziuros atostogos.

As kazkaip vistiek nesuprantu. Gi mokant vaiko pinigus atsizvelgia i seimos pajamas, tai netgi jei jus teisi del tu dvieju menesiu, vyro pajamos nebeziurimos?
Atsakyti