Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Koki sepeteli naudojat tam geliniam pravedimui?
Atsakyti
Pravedimams turiu 209 ir 211. Abu labai geri.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 04 29, 13:41)
Pravedimams turiu 209 ir 211. Abu labai geri.

O kuo jie skiriasi?
Atsakyti
209 apvalus o 211 trupiti suplotas. Bet abu labai patogus, smailus ir stangrus.
Atsakyti
o gal kas esat pirke dėklą šepetėliams iš mac mm? ax.gif mačiau lygtais turi jie bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiek tiek nusipirkau mac pasidalinsiu pastebėjimais.
Pirkau Blot Powder- superinė pudra, suteikia matiškumo veidui ir visiškai jos nesimato, pvz natural skin finnish ant manęs nugulė, kaip ir visos pudros, tiesiog jaučiausi pripudruota nerealiai, blot gi visiškai kitokia.

Studio finnish concealer - irgi super, laikosi labai gerai, maskuoja puikiai.

Paint Pot spalva rubenesque- labai patinka ir spalva, ir tai, kad tiesiog paimti pirštu ir padengti voką, jokių cackinimusi šepetėliais ir t.t. tik vat laikosi ne taip, kaip tikėjausi, jau po poros val man subėga, nebėra tolygaus padengimo gal ką ne taip darau? Šešėlių pagrindo nenaudoju, tik aš galvojau, kad paint pot'ai ir yra savotiški pagrindai? Šiaip būtų super duper dalykas, jei ne tas išskydimas ant akių kiek panešiojus.

Dazzleglass blizgis lūpoms, spalva smile, tokia lašišinė atsišviečia rožiniais blizgučiais- na ką čia ir sakyt visom prasmėm 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 09, 22:30)
kiek girdejau viename salone Vilniuje ( Alondz)parduodama Mac kosmetika. Gal kas buvote ten, koks pasirinkimas? Ar rasciau ten lupdaziu? Skubiai reikia vienos spalvos, atsisiusti nespeciau.

as ejau lapkricio menesi ten i makiazo pamoka. Likau labai patenkinta, paprasiau parinkti kosmetika, isigijau MAC kosmetikos. Dalis daiktu buvo ne dezutese, pasake, kad neranda, bet jei man reikia, tai gali paieskoti, bet as visa patenkinta ir laiminga dar nusistebejau kam man tos dezutes doh.gif kosmetika buvau patenkinta viskas tvarkoj,apie ttai, kad reikia tikrint galiojimo datas man net minciu nebuvo, nes nesijauciau, kad kokioj "saraskino" kontoroje randuosi, bet...
sausio menesi uzrode man drauges sita puslapi, tipo pasitikrint ar kosmetinej nera pasibaigusios kosmetikos:
http://makeup-review....ua/decoder.php
ir nuotaika bei tas geras ispudis stipriai sugedo, kai suvedusi Alondz salone pirktu Mac priemoniu kodus, issiaiskinau, kad kai kuriu data buvo pasibaigusi jau man perkant
dabar noreciau grizti ten nusipirkti kelias Mac priemones, bet turbut keliausiu su kompu ir vietoje tikrinsiu galiojimo data, kad vel taip neapgautu...

pirktos priemones 2011 11:
sepetelis Mac 113 su uzrasu JAPAN thumbup.gif
Eye kohl - galiojimo data neaiski
lupdazis - 2014 03
kompaktine pudra - 2013 07
brondzing powder - 2011 08 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis - 2010 12 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis - 2011 02 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis - 2011 12 (baigesi menuo po mano pirkimo)

tai va kokie mano ispudziai ir patirtis susijusi su MAC is Alondz salono....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rucike222: 10 gegužės 2012 - 03:33
QUOTE(rucike222 @ 2012 05 10, 04:30)

sepetelis Mac 113 su uzrasu JAPAN  thumbup.gif

MAC šepetėlius gamina Japonų firma. Bent dalį, nes pas save randu tik vieną šepetėlį, kuris gamintas Prancūzijoje, visi kiti Japonijoje. Tarp kitko, ta firma gamina itin gerus šepetėlius, yra net geresnių už MAC, bet kainos žiaurios, tai net nesigilinau daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 05 10, 10:27)
MAC šepetėlius gamina Japonų firma. Bent dalį, nes pas save randu tik vieną šepetėlį, kuris gamintas Prancūzijoje, visi kiti Japonijoje. Tarp kitko, ta firma gamina itin gerus šepetėlius, yra net geresnių už MAC, bet kainos žiaurios, tai net nesigilinau daugiau  smile.gif

Gamina ne japonu firma. biggrin.gif O tesiog MAC brendas (Kanada) turi ivairiuose salyse gamiklas kur gamina ju produkcija. Ir Japonijoje, ir Prancuzijoje, ir Kinijoje ir dar ivairiuose salyse.

O kas liecia japonisku brendu sepetelius tai jie tikrai labai geros kokybes. Tarkim yra tokie kaip Hakuhodo. Turiu ir ciupinejau ne viena ir ne du ju sepetukus, kokybe pasakiska.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 05 10, 11:03)
Gamina ne japonu firma.  biggrin.gif O tesiog MAC brendas (Kanada) turi ivairiuose salyse gamiklas kur gamina ju produkcija. Ir Japonijoje, ir Prancuzijoje, ir Kinijoje ir dar ivairiuose salyse.

O kas liecia japonisku brendu sepetelius tai jie tikrai labai geros kokybes. Tarkim yra tokie kaip Hakuhodo. Turiu ir ciupinejau ne viena ir ne du ju sepetukus, kokybe pasakiska.

Būtent Hakuhodo 1995metais pradėjo dirbti su MAC. Buvau skaičius straipsniuką, dėl to taip sakiau. Bet dabar lyg nutraukė bendradarbiavimą, taigi gal ir Jūsų tiesa. wink.gif
Atsakyti
Merginos, pasakokit, kodel taip masiskai visi parduoda Mac strobe cream? Kuo jis jum netiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rucike222 @ 2012 05 10, 03:30)
as ejau lapkricio menesi ten i makiazo pamoka. Likau labai patenkinta, paprasiau parinkti kosmetika, isigijau MAC kosmetikos. Dalis daiktu buvo ne dezutese, pasake, kad neranda, bet jei man reikia, tai gali paieskoti, bet as visa patenkinta ir laiminga dar nusistebejau kam man tos dezutes  doh.gif  kosmetika buvau patenkinta viskas tvarkoj,apie ttai, kad reikia tikrint galiojimo datas man net minciu nebuvo, nes nesijauciau, kad kokioj "saraskino" kontoroje randuosi, bet...
sausio menesi uzrode man drauges sita puslapi, tipo pasitikrint ar kosmetinej nera pasibaigusios kosmetikos:
http://makeup-review....ua/decoder.php
ir nuotaika bei tas geras ispudis stipriai sugedo, kai suvedusi Alondz salone pirktu Mac priemoniu kodus, issiaiskinau, kad kai kuriu data buvo pasibaigusi jau man perkant
dabar noreciau grizti ten nusipirkti kelias Mac priemones, bet turbut keliausiu su kompu ir vietoje tikrinsiu galiojimo data, kad vel taip neapgautu...

pirktos priemones 2011 11:
sepetelis Mac 113 su uzrasu JAPAN  thumbup.gif
Eye kohl - galiojimo  data neaiski
lupdazis - 2014 03
kompaktine pudra - 2013 07
brondzing powder - 2011 08 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis -  2010 12 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis -  2011 02 (tai kai pirkau jau negaliojo)
seselis - 2011 12 (baigesi menuo po mano pirkimo)

tai va kokie mano ispudziai ir patirtis susijusi su MAC is Alondz salono....

O pas juos tikrai originalus produktai ???? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulynaSon: 12 gegužės 2012 - 15:53