Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Vis tik darantis makiažą tobulas derinys - MAC šešėliai ir MAC šepetėliai. Kad ir iš kurios pusės žiūrėčiau - verti jie savo kainos. Beje, labai daug laiko susitaupo, kai greitai ir lengvai sklaidosi smile.gif
O šiaip tai įsimylėjau skystos pudros šepetėlį 187. Juo tepant tris kartus greičiau išeina pasidažyti, pudra dengiasi lygiau, netgi maskavimas padidėja ir veidas visai kitaip atrodo wub.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtų pasakyti MAC šešėlių refill pan dydį? Na kokio didumo tas šešėlis, skersmuo?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 11, 20:54)
Gal kuri galėtų pasakyti MAC šešėlių refill pan dydį? Na kokio didumo tas šešėlis, skersmuo?

2,6 cm smile.gif
Atsakyti
isbandziau si kremuka. deja deja, bet nelabai jis tinkamas vien po mineraline biria pudra tept, nes tuomet nelygiai pasiskirsto ir tokiom demem dengiasi. Kremas kazkaip labai "prilipina" pudra, todel ja sunku pasiskirstyt.
Manau gerai sueitu su kremine, bet vasara tokios negaliu naudot.
Prep+prime Face protect protection
user posted image
Atsakyti
laba, noriu paklausti, gal kuriai teko pirkti is sio puslapio?
http://www.wholesale...n...ex&cPath=78
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2012 06 17, 10:42)
laba, noriu paklausti, gal kuriai teko pirkti is sio puslapio?
http://www.wholesale...n...ex&cPath=78

Neteko, ir jums nerekomenduoju, nes cia neoriginalai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 06 11, 21:40)

creme cup, šiaip mano lūpos gana problematiškos, dėl ko lūpdažių dažniausiai naudoti negaliu, bet šis atrodo neblogai, tiesa, man visgi kiek pasausina, jei be vazelino tepu..
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi kaip naudojat MAC strobe 4u.gif
Turiu jį jau kuris laikas, tai naudoju tik maišymui su kremine pudra. Tada man ji pašviesėja (nes po gimdymo turima pudra per tamsi) ir šiaip maloniau tepasi smile.gif Visada kremine pudrą užtvirtinu kompaktine ir tada to STROBE efekto išvis nelieka doh.gif
Jei naudoti kaip highlighterį, tai ant kreminės pudros virš skruosto tepate?
Tokiu atveju užfiksuojant makiažą kompaktine ar biria pudra tų vietų kur STROBE užteptas neliečiate?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 20, 11:31)
Pasidalinkit patirtimi kaip naudojat MAC strobe  4u.gif
Turiu jį jau kuris laikas, tai naudoju tik maišymui su kremine pudra. Tada man ji pašviesėja (nes po gimdymo turima pudra per tamsi) ir šiaip maloniau tepasi  smile.gif Visada kremine pudrą užtvirtinu kompaktine ir tada to STROBE efekto išvis nelieka  doh.gif
Jei naudoti kaip highlighterį, tai ant kreminės pudros virš skruosto tepate?
Tokiu atveju užfiksuojant makiažą kompaktine ar biria pudra tų vietų kur STROBE užteptas neliečiate?

Geriausia efekta jis suteikia ant veido be jokiu pudru, bet tada turi buti oda idealios bukles, uztepus pudra, o juo labiau ant virsaus kompaktine, visas efektas dingsta, todel as ji pardaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 21, 11:21)
Geriausia efekta jis suteikia ant veido be jokiu pudru, bet tada turi buti oda idealios bukles, uztepus pudra, o juo labiau ant virsaus kompaktine, visas efektas dingsta, todel as ji pardaviau  smile.gif

Aišku, man perdaug to švytėjimo ir nereikia. Pats MAC jo highlighteriu net nevadina. Rašo, kad drėkina, paslėpia defektukus ir suteikia natūralaus švytėjimo, tai gal daugiau kaip makiažo bazė g.gif Dabar svarstau ar man jo tikrai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 21, 11:42)
Aišku, man perdaug to švytėjimo ir nereikia. Pats MAC jo highlighteriu net nevadina. Rašo, kad drėkina, paslėpia defektukus ir suteikia natūralaus švytėjimo, tai gal daugiau kaip makiažo bazė  g.gif Dabar svarstau ar man jo tikrai reikia  biggrin.gif

Tai kad esme tame, kad per pudra to svytejimo ir nematyti, atlieka eilinio kremo funkcija 4u.gif Ant nuogo veido valio, atrodo graziai, bet jei oda riebi, vel atrodys nekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 21, 11:50)
Tai kad esme tame, kad per pudra to svytejimo ir nematyti, atlieka eilinio kremo funkcija  4u.gif Ant nuogo veido valio, atrodo graziai, bet jei oda riebi, vel atrodys nekaip  doh.gif

Iš kitos pusės, juk jis MAC puslapyje ir priskirtas prie odos priežiūros, o aš noriu efektų makiaže smile.gif Reik išmokt skaityt ir gilintis prieš perkant, o paskui laukt iš priemonių norimo rezultato biggrin.gif
Su nuogu veidu nebent iki parduotuvės pieno nusipirkt galiu nueit arba namie sedėt, o tokiam tikslui to dirbtinio švytėjimo nelabai ir reikia smile.gif
Atsakyti