As pati nezinau:) Savo vedu i "Ruta", Simonaitytes g-veje. Dukros aukletojomis esu labai patenkinta (jinai lopselyje), sunaus-nelabai, bet gal as klystu... Atrodo labai grieztos ir nelabai myli tuos vaikus...Bet jos laikomos geriausiomis darzelyje
... Pacios sako, kad sita grupe yra labai sunki, grupeje tikk 3-4 mergaites ir kokia 15 bernu, ir yra pora "sunkiu" vaiku... Na ka as zinau... Gal jos ir teisios.

As savi irgi ruosiuosi i "Ruta" vesti. Ten uzsirase esame. Jei bus per sunku su mano mazaja gimus mazyliui - tai ji keliaus i darza. Sako, kad cia geras darzelis.

as girdejau kad geri darzeliai yra giruliuose, ten lyg ir sanatoriniai, tik galima ir neserganti vaika vesti, bet pries tai sumokejus remimo mokesti.
o mes einame i artimiausia darzeli, jis vadinasi "Inkarelis" mano sunelio grupeje lopselineje yra tik 6 vaikuciai, tai juos aukletojos labai myli.
girdejau kad geras darzelis yra "Klevelis" cia netoli Hyper Maximos.
bet ten sunku gauti vieta
o mes einame i artimiausia darzeli, jis vadinasi "Inkarelis" mano sunelio grupeje lopselineje yra tik 6 vaikuciai, tai juos aukletojos labai myli.
girdejau kad geras darzelis yra "Klevelis" cia netoli Hyper Maximos.
bet ten sunku gauti vieta

Kas lankote''saltineli"? Kokie butu atsiliepimai? Aciu.

QUOTE (Kristux @ 2004 10 21, 17:27) |
Kas lankote''saltineli"? Kokie butu atsiliepimai? Aciu. O gal "Radastele"? |

QUOTE (godaiva @ 2004 10 12, 19:23) |
as girdejau kad geri darzeliai yra giruliuose, ten lyg ir sanatoriniai, tik galima ir neserganti vaika vesti, bet pries tai sumokejus remimo mokesti. o mes einame i artimiausia darzeli, jis vadinasi "Inkarelis" mano sunelio grupeje lopselineje yra tik 6 vaikuciai, tai juos aukletojos labai myli. girdejau kad geras darzelis yra "Klevelis" cia netoli Hyper Maximos. bet ten sunku gauti vieta |

na mano berniukstis yra labai "kompanejskas", jis labai megsta vaikus.
tai jam problemu su adaptacija nebuvo.
pora dienu palikdavau po 2-3val. o i savaites pabaiga palikau netgi pietu miegelio.
tie vaikiukai per diena tiek pavargsta, kad uzmiega be problemu. Nors maniskis ir nera miegalius, taciau darzelyjemiega po valandziuke.
tik va mes su valgymu turejom problema, nes kai pradejom lankyti lopseli, valgem tik misinukus.
Bet palaipsniuj priprato ir dabar jau valgo su visais vaikais kartu. PATS
na aisku aukletojos priziuri ir dar pavalgidina juos.
del sauskelniu problemos nera, jas keicia aukletojos, nors ir ant puoduko pratina sedeti.
uz darzeli reikia moketi apie 100lt. bet jei vaikutis serga ir pristatote is gydytojo pazyma, uz praleistas dienas moketi nereikia.
Kas ryta, kai nuvedu suneli i lopseli, nespeju jo net nurengti, o jis jau bega pas vaikus.
grupeje vaikuciu buna ne daug, apie 6. nors sarasai didesni.
tai jam problemu su adaptacija nebuvo.
pora dienu palikdavau po 2-3val. o i savaites pabaiga palikau netgi pietu miegelio.
tie vaikiukai per diena tiek pavargsta, kad uzmiega be problemu. Nors maniskis ir nera miegalius, taciau darzelyjemiega po valandziuke.
tik va mes su valgymu turejom problema, nes kai pradejom lankyti lopseli, valgem tik misinukus.
Bet palaipsniuj priprato ir dabar jau valgo su visais vaikais kartu. PATS

na aisku aukletojos priziuri ir dar pavalgidina juos.
del sauskelniu problemos nera, jas keicia aukletojos, nors ir ant puoduko pratina sedeti.
uz darzeli reikia moketi apie 100lt. bet jei vaikutis serga ir pristatote is gydytojo pazyma, uz praleistas dienas moketi nereikia.
Kas ryta, kai nuvedu suneli i lopseli, nespeju jo net nurengti, o jis jau bega pas vaikus.
grupeje vaikuciu buna ne daug, apie 6. nors sarasai didesni.