Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

o kokie darzeliai-lopseliai priima nuo 1,5m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2005 02 07, 10:57)
o kokie darzeliai-lopseliai priima nuo 1,5m? g.gif

thumbup.gif savo maziuke vedu nuo sausio 10. Aisku pirma savaite tik po 2-3 valandas palikdavau. taip man jos gaila buvo, tai pati stovedavau po langu ir ziuredavau ka ji veikia. Vedu i Dobiliuko darzeli (Vingio 9). labai geros aukletojos (bent kol kas), nes manoji rankinuke, tai aukletojos daugiausia ja nesiodavo bent is pradziu. Dabar jau kai maziau vaiku tai ir pati lekioja. tongue.gif
Atsakyti
MERGAITES KURI KA ZINOTE APIE " VOLUNGELES" DARZELI?
Atsakyti
Geras darželis, bent jau buvo prieš keletą metelių. Turi savo programą, pagal kurią dirba. Na, gal ne visai tai programa, bet, sakykim, prioritetinė sritis - vaidyba, jei atmintis manęs neapgauna. Materialinė bazė sutvarkyta neblogai.
Atsakyti
o ka zinote apie darzeli esanti Misko kvartale? nepamenu jo pavadinimo, rodos Varpelis o gal klystu, nu bet via jis vienas- tarp tu raudonu namu, gal ka girdejot apie ji ?
Atsakyti
Žinau tik, kad prieš keletą metų tas dar-elis dirbo pagal labai populiarią tuo metu "Geros pradžios" (Step by Step) programą. Taip pat pagal ją dirbo ir ten pat esanti pradinė mokykla. Dirbo ne tik teoriškai, bet ir praktiškai - t. y. turėjo labai daug tai programai skirtų priemonių. Vienu žodiu, paliko labai neblogą įspūdį.
Atsakyti
kas galetu pasakyti kur klaipedoje priima vaikucius nuo 1,5m i lopseli?ir kad butu zvejybos uosto rajone?
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2004 12 29, 12:07)
Mano dukra lanke Gintareli(jeigu teisingai pavadinima prisimenu) Giruliuose , ten savaitinis ,bet palikt vaika per nakti nebutina , oras grynas ,salia jura , pusynai . Darzelyje yra ortopedas (ateinantis) ,manksteles , masazai , kompiuteriai , sutvarkyta aplinka . Tik ta vedeja tai man nelabai , pinigelius megsta , o aukletojos patiko , tiesa dabar jau daug kas pasikeite , bet mano uosviene ten dirba tai siek tiek zinau ir kaip jie dabar gyvena . Jeigu kam idomu galiu pas ja daugiau paklausinet  smile.gif

Sveika, mane domina Gintarelis, nes artimiausiu metu zadame kraustytis i Girulius, tai ir vaikus noriu archiau namu vesti. Tai norechiau suzinoti, nuo keliu metu ten galima vesti vaikus, priesh kiek laiko reikia uzsiregistruoti, kur tas Gintarelis randasi, ar ant kalniuko, ar zemiau, ir aplamai ar fainas darzelis, ka jie ten papildomai veikia, kokios aukletojos, nu vienu zodziu kuo daugiau, tuo geriau. Gal ir apie kita darzeli Giruliuose ka nors zinai. Ish anksto achiu.
Atsakyti
cry.gif reikia lopšelio. gal kas patarsit ką ax.gif gyvenam šiaulių rajone
Atsakyti
išsirinkom šalia esančius 3 darželius: Volungele, ruta, pumpurėlis. gal kas pasakys kokį pagiriamą žodį šiems darželiams?
ir dar klausimas: lopšeliai mokami? ir kiek? aš suprantu kad tos rinkliavos tai grupėj nustatomos? o oficiali kaina?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 03 14, 18:36)
išsirinkom šalia esančius 3 darželius: Volungele, ruta, pumpurėlis. gal kas pasakys kokį pagiriamą žodį šiems darželiams?
ir dar klausimas: lopšeliai mokami? ir kiek? aš suprantu kad tos rinkliavos tai grupėj nustatomos? o oficiali kaina?

Mes tai gyvenam simonaitytes ir uzrasiau savo mazaja i Rutos lopseli -darzeli ,nes arti ir beto priima vaikucius nuo 1 metuku amziaus., kazkokio atskiro mokescio kad priimtu vaika nereikejo, tik pries pusmeti uzsirasem.,o kiek moketi reikes dar nezinau .,uz lopseli mokestis mazesnis smile.gif Oar geras darzelis priklauso nuo aukletoju g.gif -kaip jos rupinsis musu vaikais ir kiek megsta savo darba.,bent jau valstybiniuose darzeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2004 08 20, 08:50)
Mes einam i "Pusaite" Debreceno gatveje. Ir sunus ejo ir dukra dabar eina. Na, galiu pasakyti, kad darzelis puikus, negaliu nei vieno blogo zodzio pasakyti. Ir aukletojos, ir valdzia, ir maitinimas, ir visa veikla, ir medicinine prieziura (po ligos ne neprasomi daro masaziukus, visos grupes is eiles gauna deguonies kokteiliuku, yra visokios manksteles). Tik va, bet kas nepateks, nes tai alerginis darzelis... unsure.gif Nors mes(tfu-tfu) neturim jokios alergijos wink.gif Paprasciausiai kai sunus pradejo lankyti buvo tokia situacija, kad tam rajone(Debreceno) ne vienam darzely nebuvo vietos, (mes tik atsikrauste buvom), tai tas darzelis buvo paskutine viltis. Ten man pasake, kad tik su gydytojo siuntimu cia galima patekti. Nuvariau pas alergologe, tai nuskilo kaip aklai vistai grudas - net patepti nereikejo, tiesiog pasakiau kaip yra ji brukstelejo pazymuke ir vsio! Nors alergiju jokiu nebuvo! O del mazosios tai pas vedeja nuejau, sakau va, brolis lanke, taip noreciau kad ir sese cia pat galetu...Na, sako, ka jau darysi.....
Zodziu, pagiriamasis zodis darzeliui gavosi wink.gif  laugh.gif
Vyresnioji dukra lanke Pgranduko lopseli nuo 2metu ,bet vis nenoredavo eiti tik per asaras .,taip iki 4metu vargom- o svarbiausia slapinosi i kelnes ,o juk namie neprisisiodavo., ieskojom ligu ,kol viena protinga gydytoja patare pakeisti darzeli-matyt aukletojos buvo baubes.Pakeitem i Pusaite ir po 3dienu visos problemos issisprende.Gaila kad tolokai darzelis butinai tada vesciau tenai ir mazaja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti