Mano sunenas ejo i ta darzeli, na o man tekdavo kartais ji atsiimti. Pat darzelis senas, na bent jau man nejaukus. Sunenas pradzioje ejo i kita darzeli, bet ten nepritapo, todel mama pervede ji i Kregzdute... na ka gi, ji jislanke 3 metus. "Gyveno" misrioje grupeje, tarp vaiku buvo ir 3 metu skirtumas, bet aukletojos susitvarke. Galiu pasakyti tiek, kad kadangi berniukas labai nevalgus buvo, pradzioje jam blynus jos atskirai kepdavo

, kad alkanas nebutu visa diena. Su vaikais uzsiimdavo, keleta kartu atejusi anksciau, tyliai pasededavau uz uzdarytu duru ir pasiklausydavau. Jokiu barniu, man pasirode, kad siltos ir rupestingos. Bet pati supranti, kad svarbiau yra aukletojos, o ne darzelis "apskritai"

Va.... rinkliavu ypatingu nebuvo, "stojimo mokesciu" sesuo bent jau nesiskunde. Kas menesi iprastas mokestis + 10, o gal 15 litu papildomoms reikmems....
Zodziu, nueik ir apsidairyk pati, pasisnekek su vedeja ir potencialiomis auklemis, tikrai bus aiskiau, negu kad is mano nuotrupu

Sekmes!!
P.S. man atrodo, kad ten yra ir savaitine grupe, kur bedai prispyrus vaika galima iki velaus vakaro palikti, jei nespeji atsiimti laiku.
QUOTE(Lindra @ 2006 02 15, 14:42)
tai nieks apie
Kregždutę nieko negirdėjo?