Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

Mano sunenas ejo i ta darzeli, na o man tekdavo kartais ji atsiimti. Pat darzelis senas, na bent jau man nejaukus. Sunenas pradzioje ejo i kita darzeli, bet ten nepritapo, todel mama pervede ji i Kregzdute... na ka gi, ji jislanke 3 metus. "Gyveno" misrioje grupeje, tarp vaiku buvo ir 3 metu skirtumas, bet aukletojos susitvarke. Galiu pasakyti tiek, kad kadangi berniukas labai nevalgus buvo, pradzioje jam blynus jos atskirai kepdavo smile.gif, kad alkanas nebutu visa diena. Su vaikais uzsiimdavo, keleta kartu atejusi anksciau, tyliai pasededavau uz uzdarytu duru ir pasiklausydavau. Jokiu barniu, man pasirode, kad siltos ir rupestingos. Bet pati supranti, kad svarbiau yra aukletojos, o ne darzelis "apskritai" smile.gif
Va.... rinkliavu ypatingu nebuvo, "stojimo mokesciu" sesuo bent jau nesiskunde. Kas menesi iprastas mokestis + 10, o gal 15 litu papildomoms reikmems....
Zodziu, nueik ir apsidairyk pati, pasisnekek su vedeja ir potencialiomis auklemis, tikrai bus aiskiau, negu kad is mano nuotrupu biggrin.gif Sekmes!!
P.S. man atrodo, kad ten yra ir savaitine grupe, kur bedai prispyrus vaika galima iki velaus vakaro palikti, jei nespeji atsiimti laiku.
QUOTE(Lindra @ 2006 02 15, 14:42)
tai nieks apie Kregždutę nieko negirdėjo?  unsure.gif

Atsakyti
Ačiū tau Aries, kai prispirs reikalas, tai būtinai nueisiu ir pati pasišniukštinėsiu smile.gif
Atsakyti
O gal kas galit rekomenduot kokį gerą darželį Laukininkų g. ar šalia kur? Gyvenam Laukininkų gale
Atsakyti
Kažkodėl nieks nekalba ir apie Dobiliuką. Jis Vingio, kitoj pusėj Iki. g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, ar yra Klaipėdoje lopšeliu kur vaikus priima nuo 1m.
Atsakyti
QUOTE(elerda @ 2006 02 26, 00:09)

tikrai zinau kad "Ruta"lopselio turi keturias grupes ir priima nuo metuku,nelabai jie nori tokiu maziuku bet kai labai reikia paima.
Papildyta:
QUOTE(jovita02 @ 2006 02 21, 14:35)
Kažkodėl nieks nekalba ir apie Dobiliuką. Jis Vingio, kitoj pusėj Iki.  g.gif

aga as ir laukiu atsiliepimu apie dobiliuka.kazi gal zinai kokius vasaros menesius jie atostogauja?Kazi du ar viena men nedirba?as vis galvoju ar apsimoka bevest ji ant vasaros,pripratinsi o paskui nedirbs du menesius. g.gif
jau pradejau dirbt bet vis dar nevedu,tempiu vis jis man dar mazas blush2.gif palikineju savo mociutei,oi nezinau ,taip norisi saugiose rankose palikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 02 26, 00:29)
jau pradejau dirbt bet vis dar nevedu,tempiu vis jis man dar mazas blush2.gif palikineju savo mociutei,oi nezinau ,taip norisi saugiose rankose palikt unsure.gif

Aš vis skaitau, kad ir mano per mažas blush2.gif Bet kiekvieną dieną dabar pratinu save prie tos minties, kad jam būtina lankyti darželį, bendrauti su vaikučiais, tad kaip nors prieš savo valią rudenį jį ir vesiu ax.gif O štai kai mažiui pasakau apie darželį, tai jis iškart "į darželį neisiu, aš noriu su broliu į mokyklą" (su pusbroliu, kuriam jau 16 m.) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 02 25, 23:29)
aga as ir laukiu atsiliepimu apie dobiliuka.kazi gal zinai kokius vasaros menesius jie atostogauja?Kazi du ar viena men nedirba?as vis galvoju ar apsimoka bevest ji ant vasaros,pripratinsi o paskui nedirbs du menesius. g.gif

aš vedžiau nuo 1,1, bet sirgti pradėjom...
o pernai zinau, kad atostogavo 1 mėnesį iki 08,15... ėjom į zuikučių grupę...
Atsakyti
ar kas nors mamytes vedat savo vaikučius į "Vyturėlio" darželį,jis yra Laukininkų g. papasakokit prašau.....girdėjau,kad geras.
Atsakyti
QUOTE(elerda @ 2006 02 25, 23:09)

Nuo metų vedžiau savo atžalą į "Žilvitį".Buvau labai patenkinta auklėtojomis lopšelio grupėje.
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 26, 00:19)
Aš vis skaitau, kad ir mano per mažas  blush2.gif Bet kiekvieną dieną dabar pratinu save prie tos minties, kad jam būtina lankyti darželį, bendrauti su vaikučiais, tad kaip nors prieš savo valią rudenį jį ir vesiu  ax.gif  O štai kai mažiui pasakau apie darželį, tai jis iškart "į darželį neisiu, aš noriu su broliu į mokyklą" (su pusbroliu, kuriam jau 16 m.)  biggrin.gif

Nekankinkit nei savęs, nei vaikų.Darželyje vaikai bendrauja, vyksta visokie užsiėmimai, daug ko išmoksta, rodomi vaikiški spektakliai, koncertai, pas mus dar mokomi šokti... 4u.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytę užrašiau į "Pagranduką" Žardininkų g.
Gal kas ką galit pasakyti gero ar blogo apie tą lopšelį-darželį? ax.gif Tikiuosi pradėsim jame lankytis jau nuo Rugpjūčio pabaigos...
Beto neturiu jokio supratimo apie "stojimo mokestį", koks jis ar jis būtinas? g.gif

Dėkoju už atsakymus!!! 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot apie savaitinius darželius,kai galima būtų vaikutį pasiimti vėlai vakare, g.gif Vis dėl to pamaininio darbo doh.gif

Gal girdėjot ką apie Drugelį Sportininkų gatvej, Žilvytį Vyšnių gat. ir Aušrinę Strėvos g.????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrina: 01 kovo 2006 - 09:44