Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

kAIP SUPRATAU kREGŽDUTĖ YRA SAVAITINIS, bet jis yra centre - prie Tilžės gtv - o tiksliau - Butsargių gtv.
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2006 03 01, 09:42)
Gal kas žinot apie savaitinius darželius,kai galima būtų vaikutį pasiimti vėlai vakare, g.gif Vis dėl to pamaininio darbo doh.gif

Gal girdėjot ką apie  Drugelį Sportininkų gatvej, Žilvytį Vyšnių gat. ir Aušrinę Strėvos g.????

"Žilvityje" dirba l. faina auklėtoja ir auklytė lopšelinėj grupėj 4u.gif
Atsakyti
Ką tik sužinojau, kad darželiuose siaučia skarlatina? doh.gif .Ar Klaipėdoj negirdėjot nieko apie tai? unsure.gif
Atsakyti
Kur negirdėsi... Mūsų darželyje vienoj grupėj jau baigėsi. Tikimės, kad kitose neprasidės unsure.gif
Atsakyti
o cia kas per daiktas?
Atsakyti
Aš pagirsiu Pagranduko darželį dar kartą. Einam jau antri metai ir viskas gerai. Gabijai patinka, auklėtojos ir fainos. Visada išklauso pageidavimus ir net pastebiu kad atsimena ir vykdo ax.gif
dėl patikimo- juk viskas priklauso nuo vaiko. Net labiausiai išgirtam darželyje jam gali nepatikt ir tiek. Aišku ir nuo auklėtojų daug kas priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Kristina 25 @ 2006 02 28, 13:06)
Aš savo dukrytę užrašiau į "Pagranduką" Žardininkų g.
Beto neturiu jokio supratimo apie "stojimo mokestį", koks jis ar jis būtinas?  g.gif

stojimo mokesčio jokio nemokėjau ir manęs neprašė schmoll.gif Rinkliavų jokių nėra, bet vis tiek tenka nupirkt flamasterių ar tualetinio popieriaus.
Patinka kad pastoviai kažkas vyksta- dabar neužilgo vyks teatro savaitė- kiekviena grupė ruošia vaidinimus. Gražu būna pažiūrėt ir vaikam kiek džiaugsmo. Be to maniškė lanko šokių būrelį, patinka jai.
Gal mes tikrai į šaunią grupę pataikėm g.gif
maniškė adaptavosi sunkiai, bet auklėtojos su tuo puikiai susitvarkė. Gabija būdavo myluojama pastoviai, beje ir dabar tas pats- iš auklėtojų girdžiu kaip jai sako kad pasiilgo ir t.t. Vien žo mums viskas gerai ten ir mažąją ten tikrai leisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolančiukas: 01 kovo 2006 - 21:17
Labai ačiū undefined , 4u.gif
kažkaip ramiau pasidarė dėl to "Pagranduko".
Bet kiek girdėjau kad kiekvienam darželyj reik mokėt stojimo mokestį, yra net "nustatytos" kainos...
O jei nemokėsiu tai gal ir nepriims ar neprižiūrės tai kaip pridera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 02 28, 10:59)
aš vedžiau nuo 1,1, bet sirgti pradėjom...
o pernai zinau, kad atostogavo 1 mėnesį iki 08,15... ėjom į zuikučių grupę...

g.gif otai reiskia kad atostogauja ne visas darzelis,o atskirai grupes?kaip idomiai.
zodziu kazkaip man neaisku su tom atostogom doh.gif
as va neseniai vel buvau uzejusi tai uzrase mus i voveriuku grupe.gal kas zinot kaip ten??
Beje vedeja man tokia saldoka pasirode,kazkokia nenaturali,ai nu bet svarbiausia aukletoja... g.gif
Atsakyti
Niu perskaiciau visa tema,bet neradau nei vieno pasisakymo apie l/d ``Papartelis`` g.gif kazi,ar jis bloguju ar deficitiniu sarase g.gif 4u.gif labai jau smalsu paliko blush2.gif nes kadaise ir pati lankiau ir du mano vaikai lanke ir dar dirbau jame-auklyte ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Paslaptingoji,2006 03 04, 17:30]
tai reiskia kad atostogauja ne visas darzelis,o atskirai grupes?kaip idomiai.
zodziu kazkaip man neaisku su tom atostogom doh.gif
as va neseniai vel buvau uzejusi tai uzrase mus i voveriuku grupe.gal kas zinot kaip ten??
Beje vedeja man tokia saldoka pasirode,kazkokia nenaturali,ai nu bet svarbiausia aukletoja... g.gif

Ne, atostogauja visas darželis. Man auklėtoja nieko pasirodė - "necekava", neįkyri.. ne tai kad: kur dirbat, mol, kiek gaunat...........
Atsakyti
Gal galetumet papasakoti placiau apie Azuoliuka? Buciau labai dekinga.. 4u.gif As uzrasiau siandien dukrite, mes 35 pagal eile. O ka tai reiskia taip ir nepaklausiau. doh.gif (neturiu patirtes bigsmile.gif ) Ar mes 2 metuku pateksim i grupele ar ne?
Papildyta:
Pamirsau parasiti kad norim patekti arciau 2007 rudens i grupele.
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2006 03 06, 23:17)
Gal galetumet papasakoti placiau apie Azuoliuka? Buciau labai dekinga..  4u.gif  As uzrasiau siandien dukrite, mes 35 pagal eile. O ka tai reiskia taip ir nepaklausiau.  doh.gif  (neturiu patirtes  bigsmile.gif ) Ar mes 2 metuku pateksim i grupele ar ne?
Papildyta:
Pamirsau parasiti kad norim patekti arciau 2007 rudens i grupele.

Ąžuoliukas tikrai puikus darželis.
Auklėtojos tikrai šaunios, bent jau kur mes susidūrėm.
na nebent viena lopšelyje yra tokia, su kuria būna sunku ir vaikai jos nelabai mėgsta.
Mes irgi bijojom, kad nepateksim. Bet mes tada į lopšelį norėjom patekti. Tačiau viskas buvo gerai. Aišku teko ir patepti, bet aš to tikrai nesigailiu, nes vaikas į darželį dabar eina su malonumu ir tikrai matosi, kad tenai ir vedėja ir auklėtojos tvarkosi puikiai. Daugiau jokių rinkliavų nebuvo. O remontai vyksta. Darželis su kiekvienu sezonu vis kažkiek atsinaujina. Manau, kad ir jums pasiseks.
Atsakyti