Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

Tikios kad pasiseks. wub.gif O koks tos nelabai geros aukles vardas? Ir kiek jums per menesi iseina moketi uz viska? Man aisku tokiam dalikui pinigu negaila, bet seip noretusi primesti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2006 03 07, 10:37)
Tikios kad pasiseks.  wub.gif O koks tos nelabai geros aukles vardas? Ir kiek jums per menesi iseina moketi uz viska? Man aisku tokiam dalikui pinigu negaila, bet seip noretusi primesti.  doh.gif

Auklėtoja vardu Violeta.
O dėl mokėjimo sunku pasakyti. Mes labai dažnai sergam, ar taip neinam į darželį, todėl už pilną mįnesį niekada nesu mokėjusi. Už dieną vidutiniškai išeina apie 5,5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2006 03 07, 09:42)
O dėl mokėjimo sunku pasakyti. Mes labai dažnai sergam, ar taip neinam į darželį, todėl už pilną mįnesį niekada nesu mokėjusi. Už dieną vidutiniškai išeina apie 5,5 Lt.

Lopšelyje viena diena kainuoja beveik 4 Lt, darželyje - apie 5 Lt, berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 03 07, 11:58)
Lopšelyje viena diena kainuoja beveik 4 Lt, darželyje - apie 5 Lt, berods 4u.gif

Jei neklystu, tai man atrodo vienodai.
Viena diena beveik 5 litai ir 0,5 Lt visom priemonėm
Atsakyti
Bent jauprieš porą metų tikrai buvo nevienodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 03 07, 11:39)
Bent jauprieš porą metų tikrai buvo nevienodai g.gif

Pritariu Dilmai - tikrai tikrai nevienodai
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2006 03 07, 10:42)
Auklėtoja vardu Violeta.

O kodel dazhnai sergat? unsure.gif Darzelije uzkrecia?
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2006 03 07, 13:09)
O kodel dazhnai sergat?  unsure.gif Darzelije uzkrecia?

Tėveliai dažnai veda sergančiųs, sloguojančius vaikus...
o kiek tokiems mažiems tereikia... Tuoj užsikrečia...
Atsakyti
Baisu net pagalvoti. Bet ka padarisi, nuo visko neapsaugosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2006 03 07, 11:04)
Jei neklystu, tai man atrodo vienodai.
Viena diena beveik 5 litai ir 0,5 Lt visom priemonėm

Lopšelyje kainuos tiek pat kaip ir darželyje (4,86Lt+0,5Lt), jei grupė savaitinė. Jei grupė įprasta - apie 50ct pigiau (tiksliai nežinau, nes mano lopšelinukas lanko savaitinę grupę). Dar 5-8Lt per mėnesį išleidžiame visokiems į darželį atvažiuojantiems spektakliukams, koncertams. Tai ir visos būtinos tiesiogiai su darželiu susijusios mėnesinės išlaidos.
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2006 02 28, 11:35)
ar kas nors mamytes vedat savo vaikučius į "Vyturėlio" darželį,jis yra Laukininkų g. papasakokit prašau.....girdėjau,kad geras.

Mes ten užsirašėm į lopšelį... 4u.gif
Atsakyti
na,o ka manot apie atzalyno (panevezio gatveje) darzeli ???daug kas sake kad ten neblogas darzelis,bet paciai dar neteko isitikinti ...gal jus ka nors zinote??? smile.gif
Atsakyti