Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

Tuom ir blogai, kad visi vaikšto linijom nusikalę. Na kas tribal'e gero? Kas tai išvis? Vieniems žmonėms tattoo turi specifinę reikšmę, kiti renkasi bendrinę reikšmę, treti darosi pagal stilių, tai kas miela, piešiniai, portretai, datos ir reikšmingi užrašai. Na dar suprantu polinezian, maori, borneo, african ar haida tribal, ten vis kažką įžiūrėt galima, na bet tos "dievo rykštės"... Neturiu aš apie juos nieko gera pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 09 07, 14:01)
Tuom ir blogai, kad visi vaikšto linijom nusikalę. Na kas tribal'e gero? Kas tai išvis? Vieniems žmonėms tattoo turi specifinę reikšmę, kiti renkasi bendrinę reikšmę, treti darosi pagal stilių, tai kas miela, piešiniai, portretai, datos ir reikšmingi užrašai. Na dar suprantu polinezian, maori, borneo, african ar haida tribal, ten vis kažką įžiūrėt galima, na bet tos "dievo rykštės"... Neturiu aš apie juos nieko gera pasakyt smile.gif

Na taip,jos menines vertes kaip ir neturi.. O jum menininkam tas svarbiausia. (kodel gi ne) Tiesa pasakius as turiu pasidares,bet kiekviena tatoo turi ne menine verte,o tamtikras asociacijas susijusias su laikotarpiu kada daryta tatoo. Man visai nieko tribai,bet idomu buvo suzinoti jusu nuomone. Butu idomu jum atsiusti savo pradeta tatoo,bet,jus pikta ant manes bigsmile.gif ,plius galbut ir neidomu svetimas darbas.. unsure.gif

Dabar man patinka polinezian, maori, borneo, african ar haida tribal,bet jau saukstai po pietu. Nebeprisidesi beleko ant kuno...
Atsakyti
Tai siųskit, juk už atsiųstą tattoo aš nepyksiu.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 09 08, 09:18)
Tai siųskit, juk už atsiųstą tattoo aš nepyksiu.

bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki sveiki.
Ziu, tylu cia unsure.gif ziemos miegas prasideda?

o as ateinu pasirodyti.

http://www.facebook....amp;h=-AQAUYpCO
biggrin.gif
Atsakyti
Patiko mintis,tikriausiai labai megstat keliaut!
Atsakyti
Labai labai megstu ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kwon Ya Mang @ 2011 09 17, 02:12)
sveiki sveiki.
Ziu, tylu cia  unsure.gif  ziemos miegas prasideda?

o as ateinu pasirodyti.

http://www.facebook....amp;h=-AQAUYpCO
biggrin.gif

Man kazkaip akis bado kad zemelapis netikras..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 18, 16:49)

Gi kiekvieno kelionių ir įspūdžiai būna kiti, tad kiekvienas pasaulį, o tiksliau žemėlapį/ gaublį, matome/interpretuojame per savą prizmę.
Kwon Ya Mang, man patiko tiek idėja, tiek tattoo. Kai šešėliavimas pašviesės, sugijus tattoo, manau bus visai fainiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 18 rugsėjo 2011 - 19:21
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 18, 16:49)

ne visiskai netikras.
Yra kazkiek Australijos ir kampas Azijos
Atsakyti

O ash net neatkreipiau demesio biggrin.gif Matosi,kad visada nemegau geografijos ir esu visiskai analafabete sitam reikale biggrin.gif Bet ideja ir tattoo patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti