Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(sincera_trahatur @ 2011 09 23, 12:08)
Cherry_cherie,
turi meistras, bet juk nebūtinai TIK meistras.. nenuvertinkit savo kompetencijos, gerbiamosios  4u.gif

piešinys- realistiškas kranklys cigarėčių pakelio dydžio.

Tad būčiau dėkinga už rekomendacijas dėl vietos  bigsmile.gif

nežinau, mano nuomone lieka tik nugara (mentis) smile.gif ne kažką te ir prigalvosi daugiau smile.gif
aj nors tokio dyždio tattoo dar puikiai tilptų ir ant blauzdos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insa: 24 rugsėjo 2011 - 18:12
Labas vakaras biggrin.gif 4u.gif

Aš turiu kelis klausimus. Ar kas darėsi, ar bent jau nutuokia koks jausmas, kai tatoo daro ant pado? piešinėlis būtų grafikos stiliaus, na juodai baltas ir išlystų ties kauliuku vidinėje kojos pusėje. Ar man ta tatoo "išsilaikytų" normaliai? visgi tokia vieta g.gif ir iš vis Lietuvoje yra meistrų kurie igyvendintų toki mano nora?

tiksliai žinau ko noriu, kelis kartus jau buvau pati nusipiešusi su tušinuku, pažiūrėti kaip kompozicija geriau žiūrisi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sincera_trahatur, vieta gali būt betkokia, blauzda, dilbis, petys, mentis, pėda, ant šono po pažastim, po krutine, ant krūtinės, pilvo apačia (šone) ir t.t.t.t.t.t.

Argija, kad nelabai meistrai darytų tokias tattoo.. Pado oda tai pastoviai besikeičiantis audinys, reikėtų baisiai giliai įkalti, kad piešinys išliktų, tačiau tam jokios garantijos nebus, o jei kas mėnesį eisi iš naujo persikalt, tai kiek laiko būsi nevaikščiojus išvis? smile.gif Manau, kad keisk vietą ir nesivargink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 09 27, 15:48)
Sincera_trahatur, vieta gali būt betkokia, blauzda, dilbis, petys, mentis, pėda, ant šono po pažastim, po krutine, ant krūtinės, pilvo apačia (šone) ir t.t.t.t.t.t.

Argija, kad nelabai meistrai darytų tokias tattoo.. Pado oda tai pastoviai besikeičiantis audinys, reikėtų baisiai giliai įkalti, kad piešinys išliktų, tačiau tam jokios garantijos nebus, o jei kas mėnesį eisi iš naujo persikalt, tai kiek laiko būsi nevaikščiojus išvis? smile.gif  Manau, kad keisk vietą ir nesivargink 4u.gif

Na aš ir panašiai išmasčiau, bet jūs patvirtinote, jog tai nelabai realu doh.gif na man tatoo nėra "nooooriu ir ką čia tokio pasidarius" žinau ko norėčiau, teks gal kitaip išpildyti. Pas meistrą eisiu tik tada, kai jau tiksliai tiksliai žinosiu KAIP.
O vidinė kojos pusė, na ties kauliuku prie pakulnės tinkama vieta? ax.gif

p.s. ačiū už konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 09 27, 22:01)

... O vidinė kojos pusė, na ties kauliuku prie pakulnės tinkama vieta?  ...

Leiskit paklaust - o tai kam jums tokia tattoo, kurios nematys net pats ponas Dievas? g.gif
Kiek mano patirtis su šia dailės tecnika leidžia spręsti, tai pasakysiu, kad grafikos darbai tiesiog neegzistuoja, tokiame kaip po super mažame formate, kad juos galima būtų talpinti ant kauliuko prie pakulnės - jie tiesiog iki tiek nesusimažina. Būtų įdomu pamatyti kokio tipažo grafikos darbą jūs norėtumėte ten patalpinti, nes tokioje vietoje galima būtų padaryt nebent dėmę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 27 rugsėjo 2011 - 23:42

Zazuna, o negi zmones tattoo darosi tik tam, kad parodyti? smile.gif GI ir pati turi tokioj vietoj, kuri yra lengvai uzdengiama.

Visai neseniai su MB diskutavom apie tendencija Lietuvoje ir cia. Cia zmones tatuiruojasi tas vietas, kad matytusi is rubu, o Lietuvoj atvirksciai - kur lengviau paslepti smile.gif Pvz neretas atvejis kai buna istatuiruotas kaklas, rankos pilnai [net plastakos] nuo tos vietos kur baigtusi maikutes trumpos rankoves, blauzdos, o kai nusirengia tai visa krutine ir nugara svari biggrin.gif Man tai juokinga truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 09 28, 00:26)
Leiskit paklaust - o tai kam jums tokia tattoo, kurios nematys net pats ponas Dievas?  g.gif
Kiek mano patirtis su šia dailės tecnika  leidžia spręsti, tai pasakysiu, kad grafikos darbai tiesiog neegzistuoja, tokiame kaip po super mažame formate, kad juos galima būtų talpinti ant kauliuko prie pakulnės - jie tiesiog iki tiek nesusimažina. Būtų įdomu pamatyti kokio tipažo grafikos darbą jūs norėtumėte ten patalpinti, nes tokioje vietoje galima būtų padaryt nebent  dėmę.  4u.gif

Na tattoo prasidėtų ties tuo kauliuku, žinau, kad ant viršutinės pėdos dalies tikrai gerai atrodo ir tinka, o ties kauliuku oda "lankstosi" tai ir klausiu eksperčių ar turės tai itakos ax.gif
O kas yra grafika ir su kuo ji "valgoma" žinau. Turiu net šioki toki popierėli tų žynių irodymui biggrin.gif egzistuoja maži ir net labai maži grafikos darbai. pvz. ekslibriai, bet čia toliau diskutuoti neverta. Ekslibrio ant kūno nesidarysiu, o ir ar kas daro ir ar imanoma toki smulkumą ir tikslumą išgauti darant tattoo tikrai nežinau.

QUOTE(GinCherry @ 2011 09 28, 12:01)
Zazuna, o negi zmones tattoo darosi tik tam, kad parodyti? smile.gif GI ir pati turi  tokioj vietoj, kuri yra lengvai uzdengiama.

Visai neseniai su MB diskutavom apie tendencija Lietuvoje ir cia. Cia zmones tatuiruojasi tas vietas, kad matytusi is rubu, o Lietuvoj atvirksciai - kur lengviau paslepti smile.gif Pvz neretas atvejis kai buna istatuiruotas kaklas, rankos pilnai [net plastakos] nuo tos vietos kur baigtusi maikutes trumpos rankoves, blauzdos, o kai nusirengia tai visa krutine ir nugara svari biggrin.gif Man tai juokinga truputi smile.gif

teisingai. Nemanau, kad būtina visiems matyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
GIN, o man tai pavyzdžiui yra gražu kai tattoo matosi ir nematau tislo kodėl ją kavot, na jei ji maišo kažkam, tai tada kam ją darytis, jei paskui reikia slėpt. Čia aš nekalbu apie kažkokias progas ar įvykius, bet jei sakykim darytis atviroje vietoje ir paskui specialiai kiekvieną kartą ją slėpt, tai nu nafik tada darytis?... Jap, turiu, bet dariausi ant ten būtent todėl, kad ji geriausiai čia žiūrėjosi, o antroji jau atviresnėje vietoje. Bet šiaip pamąsčius, tai pas mane beveik visi vasariniai drabužiai atidengia mentis, tai neretai būna kam parūpsta ką aš ten turiu pridengus.... biggrin.gif Kai darysiuosi didžiąją, tai ji ir ne ką išlys kas kartą, bet nekavosiu specialiai, nes man moterys su tattoo yra be galo seksualios, o aš ir nors biškį norėčiau tokia pasijausti. Šiaip iš esmės, man tattoo yra pačios gražios, tai manau kas gražu, tai to nereikia dengti, na nekalbu apie intymios vietos ... mirksiukas.gif
Argija, na aš ir turiu tam tikrą popierėlį iš dailės srities ir žinau kaip atrodo ekslibris, bet kaip tokį padaryti labai mažu formatu tattoo pavidalu, vat čia yra problema ir nemanau, kad tai labai dailiai atrodytų. Na nebent išskirtiniais kokiais tais atvejais... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 28 rugsėjo 2011 - 21:06

Na, ash irgi nemanau,kad reikia slepti, nors ash Lietuvoj gyvendama daznai stengdavausi neparodyti, nes tai visuomet reishke, kad sulauksi demesio, daznai nepageidaujamo, tai, kad nuo to apsisaugot, ash tiesiog stengdavausi nerodyti smile.gif O cia kazkaip nera del to problemos smile.gif
Cia tiesiog buvo pastebejimas, koks skirtumas tarp lietuvaiciu ir anglu smile.gif Zinoma, manau prie to prisideda ir zmoniu nuomone, nes jau koki rimtesni darba su daug ir gerai matomu tattoo, turbut butu sunku gauti, nors niekad su tuo pati nesusiduriau, bet ne karta teko ir sitoj temoj skaityti kaip zmones darosi kazka, kad darbo metu butu galima paslepti.
Beje, pvz aptarnavimo srityje ypac kavinese, restoranuose, negalima tureti matomu tattoo ir prasoma jas pridengti, bet paprastai tada buna dideli reikalavimai ir shiaip ishvaizdai: jokio ryskaus makiazo, lakuotu nagu ir pan.
Atsakyti
Kad tema visai uzmarstin nenueitu [kazkaip sm apskritai vangi darosi pastaruoju metu], tai rodau savo dvi naujausias smile.gif

si ant desiniosios rankos dilbio isorines puses

O si ant kairiosios slaunies priekines puses

Sunkiausia tai gydantis apranga buvo pasirinkti, kad ir zmogiskai atrodytu ir butu gerai ir kojai ir rankai smile.gif Jau nekantrauju i pedkelnes ilyst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 10 spalio 2011 - 09:34
Gin, labai super.
Jau laukiu kokio derinuko tavo 4u.gif
Atsakyti

Dekui linnn 4u.gif

Reikia pirma atgal grizti ir atsigauti nuo lietuvisko maisto truputi hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti