Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(GinCherry @ 2011 11 05, 09:25)
Maziau kreipk demesio i tokias tatttoo reikshmes, ash pagal savishkes tureciau buti ir kalejime pasedejus ir tunta jurmyliu perplaukus ir dar velniai zino ka padarius smile.gif

taip ir darysiu smile.gif
pasipuošiu prieš pat Kalėdas, Ramas mane įspraudė gruodžio 22d. smile.gif Labai laukiu, tik prisižiūrėjus čia visokių grožių, bijau kad iki to laiko mano drugeliukas nepavirstų piešiniu per visą nugarą lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal pasidalintumėt savo nuomone? 4u.gif

Žiūrėti čia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 11 27, 16:46)
Merginos, gal pasidalintumėt savo nuomone?  4u.gif

Žiūrėti čia.  smile.gif

I variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2011 11 27, 18:09)
I variantas  4u.gif

Man ir 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atejau pas jus su tokiu klausimeliu: turiu tattoo ant pedos. Kazkaip gijimo momentu tattoo labai slapavo ir nemazai istume dazu, mano meistre siuo metu ir artimiausiu (kaip pati sake) yra isvykusi ir nebado. Ar kitas meistras man pataisytu?
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2011 11 27, 18:09)
I variantas  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2011 11 27, 19:36)
Sveikos 4u.gif  atejau pas jus su tokiu klausimeliu: turiu tattoo ant pedos. Kazkaip gijimo momentu tattoo labai slapavo ir nemazai istume dazu, mano meistre siuo metu ir artimiausiu (kaip pati sake) yra isvykusi ir nebado. Ar kitas meistras man pataisytu?

Zinoma pataisytu,tik tai vel kainuos... mirksiukas.gif o pas ka daretes?

as ir uz pirmaji varianta,kazkaip tiems zvirbliukams manau tinkamiausia vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 11 28, 09:36)
Zinoma pataisytu,tik tai vel kainuos...  mirksiukas.gif  o pas ka daretes?

as ir uz pirmaji varianta,kazkaip tiems zvirbliukams manau tinkamiausia vieta  biggrin.gif

Dariausi pas puikia meistre Evie Gore
Atsakyti

O kodel Ieva nedaro tattoo siuo metu? Pataisyti tai tikrai betkas gali. Ar tikrai tinkamai ir gerai priziurejai? Gal tik toks vaizdas, kad daug dazu ishejo, nes ji juk turi pasvieset kazkiek smile.gif
Atsakyti
laba. Planuoju pasidaryti antrą tattoo:)) gal kas turite ant piršto?ar labai skauda? 4u.gif
Atsakyti

Ant pirshto vis tiek juk bus maza, nespesi pajausti to skausmo smile.gif
Atsakyti
tikiuosi:) Ar Eddy tattoo atsiliepimai geri?
Atsakyti