Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(GinCherry @ 2011 11 28, 11:55)
O kodel Ieva nedaro tattoo siuo metu? Pataisyti tai tikrai betkas gali. Ar tikrai tinkamai ir gerai priziurejai? Gal tik toks vaizdas, kad daug dazu ishejo, nes ji juk turi pasvieset kazkiek smile.gif

Nezinau kodel nedaro :/ sake dabar nedaro ir artimiausiu metu nedarys. Kad pasvieses as zinojau, bet cia tiesiog atskirais ploteliais neliko dazu. Dalies raides neliko, ant vieno sparno seseliavimo. Priziurejau kaip liepe, bet mane ispejo, kad is sitos vietos iseina nemazai dazo. Ieva sake, kad jai paciai taip ant tu vietu buna. Ten nera kad daug reiktu pertaisyti tik kai kurias vieteles. Viena sparna, dali raideles. Bet jauciu vistiek i pilna eile reiktu stoti. Norejau dar iki keliones susigydyti, bet manau be sansu pas koki Rama pakliuti.
Atsakyti
sveiki visi,
esu turbut ne karta jau perskaiciusi bene visas tattoo temas , bet nuo tos gausos jau ir uzsimirso.. visa laika sakiau kad jei darysiu tattoo tai tik pas Rama, bet pagaliau jau galutinai nusprendziau ir noriu kuo greiciau, o pas Rama vietos tik po nauju. kadangi tattoo nera sudetinga, tiesiog uzrasas ant rankos tai gal kas zinote kaip Teodoras is teo tattoo daro tokias? ta prasme pakankamai smulku rasta isstaturuotu graziai? kadangi kaip kazkas sake, realistiniu darbu jam geriau nepatiketi, bet ,,spalvina" jis gerai.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 11 27, 16:46)
Merginos, gal pasidalintumėt savo nuomone?  4u.gif

Žiūrėti čia.  smile.gif

Pirmas variantas 4u.gif

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 11 28, 09:36)
Zinoma pataisytu,tik tai vel kainuos...  mirksiukas.gif  o pas ka daretes?

as ir uz pirmaji varianta,kazkaip tiems zvirbliukams manau tinkamiausia vieta  biggrin.gif

Biker, o čia avatare naujausios foto gal? bigsmile.gif

QUOTE(mirattes @ 2011 11 28, 13:53)
Nezinau kodel nedaro :/

Kad jinai nedaro naujų tattoo nereiškia, kad neapsiims senos; ar klausėt konkrečiai/privačiai? FB mačiau, kad ji dabar nebe Vln, o persikėlė į mažesnį miestelį, todėl matyt ir nedaro. Jei labai reik ir skubu, tai manau galima sutarti, kad iki Ievos nuvažiuotumėt pati ir manau padarytų 4u.gif

QUOTE(VakarĖ# @ 2011 11 28, 20:18)
sveiki visi,
esu turbut ne karta jau perskaiciusi bene visas tattoo temas , bet nuo tos gausos jau ir uzsimirso.. visa laika sakiau kad jei darysiu tattoo tai tik pas Rama, bet pagaliau jau galutinai nusprendziau ir noriu kuo greiciau, o pas Rama vietos tik po nauju. kadangi tattoo nera sudetinga, tiesiog uzrasas ant rankos tai gal kas zinote kaip Teodoras is teo tattoo daro tokias? ta prasme pakankamai smulku rasta isstaturuotu graziai? kadangi kaip kazkas sake, realistiniu darbu jam geriau nepatiketi, bet ,,spalvina" jis gerai.

Jei vietos po naujų tai čia labai greitai. Vasarą būna, kad vietos 3-4mėn nėra. Jeigu jau tikrai ramu širdį, kad tai būten tai ko norit, tai ko skubėti? Palauksit tuos kelis mėnesius, bus dar ir laiko įsitikinimui, kadtikrai tokios tattoo noris, o ne kitokios mirksiukas.gif Skubiu darbu gerų rezultatų nebūna mirksiukas.gif

O Teo padarytų paprastas, bet kam dabar pas jį lėkti, jei "visalaik sakiau, kad darysiuos tik pas Ramą"? biggrin.gif
Atsakyti
Labas moteros.
Pirmą kartą pas jus ir iškart su klausimu. Gal ir kvailas, bet vistiek paklausiu - kaip yra su spuogais+tatu? Visada kažkaip mąsčiau apie petį, bet ten kaip tyčia vis dar paauglystė doh.gif Kokios patirtys su šitais dalykais? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 28 lapkričio 2011 - 23:40

Na aš gal ir netaktiškai pasakysiu, bet kam darytis tattoo tokioj vietoj, kur oda ne pati gražiausia? Juk kaip tik kris į akis labiau, nei prieš tai? Aišku, dar žiūrint kiek dažnai ten ta "paauglystė" būna g.gif

O dėl pačių spuogelių ir darymo tai nežinau, bet rodos pamenu kažkas klausė ir sakė, kad nėra didelė problema.
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 11 29, 03:38)
Na aš gal ir netaktiškai pasakysiu,

Viskas ok, juk dėl to ir klausiu. Man šiaip įdomu, jei po tatuiruote kyla spuogas, ar jos neišdarko? O paauglystė ant nugaros dažniausiai būna žiemą. Ir kažkaip kitos vietos nelabai įsivaizduoju sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 11 29, 11:44)
Viskas ok, juk dėl to ir klausiu. Man šiaip įdomu, jei po tatuiruote kyla spuogas, ar jos neišdarko? O paauglystė ant nugaros dažniausiai būna žiemą. Ir kažkaip kitos vietos nelabai įsivaizduoju sau g.gif

Tai, jei tik žiemą, tai tattoo reiktų darytis pavasarį ar vasarą (reiks kurį laiką slėpti nuo saulės). O konkrečiai dėl spuogelių atsakys meistras.
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 11 28, 23:12)

Jei vietos po naujų tai čia labai greitai. Vasarą būna, kad vietos 3-4mėn nėra. Jeigu jau tikrai ramu širdį, kad tai būten tai ko norit, tai ko skubėti? Palauksit tuos kelis mėnesius, bus dar ir laiko įsitikinimui, kadtikrai tokios tattoo noris, o ne kitokios  mirksiukas.gif Skubiu darbu gerų rezultatų nebūna  mirksiukas.gif

O Teo padarytų paprastas, bet kam dabar pas jį lėkti, jei "visalaik sakiau, kad darysiuos tik pas Ramą"?  biggrin.gif

nes mirtinai noriu dabar biggrin.gif o jei rimtai tai dabar ir su laiko suderinimu dėl kelionės į vilnių sudėtinga būtų, nes kaip tik šiuo metu ir dirbu daug ir sesija artėja, todėl žinoti kada turėsiu laisvo laiko po mėnesio ar poros nelabai įmanoma. ir dar sausio viduryje ar į pabaigą kelionę planuoju, taigi vykti su ,,šviežia" tattoo irgi nelabai norisi.

ir dar toks klausimas, turbūt labiau toms, kurių tattoo pakankamai matomose vietose: yra kada buvę situacijų , kad ji užkliuvo pvz savam darbe ar pan?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Artėja mano gimtadienis ir nusprendžiau, kad noriu pasidovanoti tattoo rolleyes.gif Apie ją jau senokai galvojau, o dabar jau turiu išsirinkusi kokios noriu, tik dar galutinai nenusprendžiau kurioje vietoje g.gif (arba talijos srityje, nugaros pusėje, arčiau šono biggrin.gif arba panašiai kaip ankščiau rodė tris variantus su paukščiukais, tarp menčių 4u.gif )
Na, kaip Lietuvoje populiaru, kad mažiau matytųsi biggrin.gif gal galit dar ką patarti? 4u.gif

O pati tattoo būtų
user posted image

bet tik trys pienės pūkeliai wub.gif

Ir galvoju darytis pas Eddy. Radau internetinėje svetainėje, kad penktadieniais, jei mažos tatoo nori, tai nereikia registruotis, dar yra šitas dalykas tame salone? g.gif Ir as mano tattoo skaitosi kaip maža? biggrin.gif
Atsakyti
Jap, pas Eddy Tattoo galima penktad pasidaryti mažą tattoo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 11 27, 15:46)
Merginos, gal pasidalintumėt savo nuomone?  4u.gif

Žiūrėti čia.  smile.gif

Ačiū atsakiusioms, pati irgi labiausia prie pirmo varianto linkstu smile.gif

Gal dar patartumėt, kur geriau darytis: Teo ar Tabu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 11 29, 21:11)
Ačiū atsakiusioms, pati irgi labiausia prie pirmo varianto linkstu  smile.gif

Gal dar patartumėt, kur geriau darytis: Teo ar Tabug.gif