Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(AistulkaJ @ 2012 01 15, 17:10)
Laba diena,gal kas padetu isirikti meistra tokiai tatoo...
<...>
Siaip esu kauniete,bet tiktu kiti miestai...
Vieta tatoo  ant nugaros virsutines  dalies,manau dydis turetu buti iki 3 cigareciu pokeliu...Kiek apytiksliai tai kainuotu pas gera meistra?

Jei nenorite mažinti piešinio detalių skaičiaus siūlyčiau daryti tokio dydžio koks paveiksliukas ir yra. Manau tos ploniausios linijos išeis storesnės, nei piešinuke. Dėl meistrų - rinkitės iš pirmo temos puslapio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AistulkaJ @ 2012 01 15, 16:10)
Laba diena,gal kas padetu isirikti meistra tokiai tatoo...
user posted image
Siaip esu kauniete,bet tiktu kiti miestai...
Vieta tatoo  ant nugaros virsutines  dalies,manau dydis turetu buti iki 3 cigareciu pokeliu...Kiek apytiksliai tai kainuotu pas gera meistra?

Jei norėsit visų paraitymų, tai tattoo bus ne mažesnė nei per visą mentį, jei imant dydį ant kūno... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as noriu drakoniuka pasidaryti ant nugaros apacios... bet niekaip neissirenku meistro vilniuje, gal kas turi nuomoniu apie Giedriu is Angis tattoo? Ir drakono neissirenku, gal visgi kokio japonisko stiliaus noreciau, geriausia butu, kad meistras man individualiai kazka nupiestu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintuske21: 17 sausio 2012 - 00:12
QUOTE(Cherry_cherie @ 2012 01 16, 23:54)
Jei norėsit visų paraitymų, tai tattoo bus ne mažesnė nei per visą mentį, jei imant dydį ant kūno...  4u.gif

Ne, visu paraitimu nenoriu,tuos kurie nuo uodegos eina zemyn, visai nuimciau...
Atsakyti
QUOTE(AistulkaJ @ 2012 01 17, 10:19)
Ne, visu paraitimu  nenoriu,tuos kurie  nuo uodegos eina zemyn, visai nuimciau...

Tai tuomet su meistru tarkitės ko norit, o ko ne, jis žinos kokio dydžio reikės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
pastebejau,kad dauguma siulo begti is kauno darytis tattoo. O kodel?
Ink Factory tikrai yra geras salonas, meistras irgi puikus ir patyres. Gal kiek maziau zinomas, bet nepalyginsi su kitais Kaune schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuAnli: 26 sausio 2012 - 11:13
QUOTE(DuAnli @ 2012 01 26, 11:12)
Sveiki 4u.gif
pastebejau,kad dauguma siulo begti is kauno darytis tattoo. O kodel?
Ink Factory tikrai yra geras salonas, meistras irgi puikus ir patyres. Gal kiek maziau zinomas, bet nepalyginsi su kitais Kaune schmoll.gif

Tai va todėl, kad nežino, tai ir bėga biggrin.gif
Pritariu dėl Sauliaus ax.gif
Atsakyti

Ink Factory žinom, ir darbus sekam, tik dar nematėm smile.gif Naujas salonas, naujoj temoj reiks į pirmą puslapį įtraukti. Atai, kai jo ten dabar nėra, tai ir pasimiršo blush2.gif
Atsakyti
Chris Nieves darbas
user posted image

O būna ir tokių. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia radau FB Inkk Mobb.
Atsakyti