Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(šviesi lapė @ 2012 01 02, 13:53)
merginos, o kokie atsiliepimai apie Raimis Tattoo?
http://www.facebook....09666026&ref=ts

aš pas jį savo pirmąją tattoo dariausi prieš n+k metų. tattoo laikosi, bet minčių sugrįžt nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 01 02, 12:43)

Be tūkstančio lt neprasisuksit ,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif dauginkit sia suma is triju tada neapsiriksit.. Duokit man meistra kuris man per visa nugara tatoo padarytu uz 1000 litu.. Net po simta litu skaiciuojant uz valanda tai 10 valandu tesigauna....
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 03, 00:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  dauginkit sia suma is triju tada neapsiriksit..  Duokit man meistra kuris man per visa nugara tatoo padarytu uz 1000 litu.. Net po simta litu skaiciuojant uz valanda tai 10 valandu tesigauna....

Na aš neekspertė, bet tai per 10 valandų manau užtektų biggrin.gif Beto kuo didesnė tattoo tuo pigiai gaunas (skaičiuojant dydį vs. kainą)
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2012 01 03, 00:22)
Na aš neekspertė, bet tai per 10 valandų manau užtektų  biggrin.gif Beto kuo didesnė tattoo tuo pigiai gaunas (skaičiuojant dydį vs. kainą)

Na as taippat ne ekspertas bet man ant nugaros daro tatoo ir pasake. Apie 30 valandu. Pirma seansa tik kontura uzmete.(6 h) Antra seansa dejo seselius didiziuosius ir tai dar nespejo. Dar laukia kaip minimum du seansai,bet abejoju ar pabaigs,tai ir gausis 30 valandu.... O didele tatuiruote ( bent jau dazniausiai) skaiciuojas uz valanda. Man zmogiukas padarys po 100 litu uz valanda.Kiti siauliaciai daro po 200 uz valanda.. Tai kaip...Tilptumet i 1000 litu? lotuliukas.gif Zinoma,maza tatoo yra brangesne,bet tai nereiskia kad uz 1000 pasidarysit per visa nugara...
Taip kad neapsigaukite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2012 01 02, 23:22)
Na aš neekspertė, bet tai per 10 valandų manau užtektų  biggrin.gif Beto kuo didesnė tattoo tuo pigiai gaunas (skaičiuojant dydį vs. kainą)

10 val. tokiai tattoo tikrai neuztektu mirksiukas.gif
mano nugara dare bendrai sudejus laika 24val,5 seansai po 4-6val. daug kas priklauso nuo piesinio sudetingumo,uz toki piesini kuri idejo vajuke grubiai manau butu kokie 2000-2400 lt,bet cia jau irgi priklausys nuo apsiimancio daryti tokia tattoo meistro...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 03, 00:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  dauginkit sia suma is triju tada neapsiriksit..  Duokit man meistra kuris man per visa nugara tatoo padarytu uz 1000 litu.. Net po simta litu skaiciuojant uz valanda tai 10 valandu tesigauna....

taigi neaišku pas kokį velnio meistrą belsis, sakiau kad nuo 1000lt. Jeigu čia pas kažkokį Raimį pvz biggrin.gif tai realu. lotuliukas.gif O pvz pas Ramą Vilniuj tai čia mažiausiai manau 3 tūkst jeigu be jokio "blato"
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 01 03, 18:59)
taigi neaišku pas kokį velnio meistrą belsis, sakiau kad nuo 1000lt.  Jeigu čia pas kažkokį Raimį pvz biggrin.gif tai realu.  lotuliukas.gif  O pvz pas Ramą Vilniuj tai čia mažiausiai manau 3 tūkst jeigu be jokio "blato"

tai koks sunmeistris gal ir uz 500 pabjaurotu,nesiginciju..Bet as kalbu apie normalu meistra,kuris dar nera labai ispopuliarejas,bet savo darbais jau gali pasigirti,nes geri meistrai kaip taisykle ima daugiau. As manau 3000 kaip ir norma butu. Jei maziau tai galima dziaugtis kad pigiau padare.
Ne bet i tukstantuka tilpti..Arba gero draugo,meistro reikia arba berankio kokio.. smile.gif
Atsakyti
Labai mielas apuokiukas praeitame puslapyje smile.gif ir gražiai atliktas.

Jau sugijo mano Kalėdinis drugelis, tad atitempiu parodyti smile.gif labai sunkiai sekėsi nufotografuoti, nes jis ant stuburo, pati jį matau tik veidrodžių pagalba tongue.gif

user posted image

dariausi pas Ramą, pagal savo piešinį.
Atsakyti

Kusachius, net neperskaicius pamaniau,kad gal piesinys tavo smile.gif Labai patiko pats piesinys, toks art deco, primena kazkiek Mucha darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2012 01 03, 22:01)
Kusachius, net neperskaicius pamaniau,kad gal piesinys tavo smile.gif Labai patiko pats piesinys, toks art deco, primena kazkiek Mucha darba smile.gif

Gin, viską supratai teisingai -idėja ir kilo iš Art Nouveau laikų papuošalų smile.gif Mane veža tas stilius, todėl norėjau secesinio piešinuko. Patį veidą kaip tik ir skolinausi iš Muchos plakato.
Atsakyti

MHm, man irgi labai patinka tas laikotarpis ir ypatingai papuosalai smile.gif Ish tiesu, labai daili sita tattoo. Buvo kazkada ideta ir pagal Muchos darbus padarytu dideliu tattoo tai labai ispudingai atrodo. Nebutu pas mane kitokio stiliaus visos tai noreciau kazko ish secesijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2012 01 03, 22:13)
MHm, man irgi labai patinka tas laikotarpis ir ypatingai papuosalai smile.gif Ish tiesu, labai daili sita tattoo. Buvo kazkada ideta ir pagal Muchos darbus padarytu dideliu tattoo tai labai ispudingai atrodo. Nebutu pas mane kitokio stiliaus visos tai noreciau kazko ish secesijos smile.gif

aga, aš irgi esu tokių mačiusi smile.gif Man labai gražu ir įspūdinga, bet sau nenorėčiau. Man norisi, kad tattoo būtų kažkuo man asmeniška, ne vien gražus paveiksliukas. Manoji kol kas be tavęs, tik dviems draugėms dar patiko, kiti mandagiai nutyli biggrin.gif Bet man visiškai dzin, nes aš žinau ką ir kodėl dariausi smile.gif
Atsakyti