Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

QUOTE(Ohh @ 2012 09 20, 11:52)
O kad rūbai trinas nieko blogo?

Na svarbiausia, kad jie butu medvilniniai, idealiausia tokioj vietoj pasidarius isvis su suknele vaiksciot kol sugis, bet juk ne vasara...man tai ir su dzinsais graziai sugijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 09 20, 19:46)
Na svarbiausia, kad jie butu medvilniniai, idealiausia tokioj vietoj pasidarius isvis su suknele vaiksciot kol sugis, bet juk ne vasara...man tai ir su dzinsais graziai sugijo biggrin.gif

Jei dar skiny džinsai tai visai nesitrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 09 20, 19:46)

Ačiū 4u.gif
Reik spėju iki pavasario pataupyti ir išsitatuiruoti bigsmile.gif kada sukneles nešioti orai leis wub.gif
Atsakyti
keliauju į Londoną, Worldwide tattoo convention and conference. Gal žinot, ar dar kas iš Lietuvių varo į tą renginį? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ir moterys smile.gif
Čia ne man, bet gavau užsakymą papiešti.
Na tai ir papiešiau, rezultatą matote čia
user posted image
(atsiprašau už pačios pėdos kokybė, ji buvo tik taip užmesta per minutę visiškai iš atminties ir nesigilinant į anatomiją, dėl fono)
variantas kaip ir tinkamas, bent jau mergaitė taip sako, kad viskas jai čia labai patinka kolkas ax.gif . Po to gal dar ką pataisysim kartu, kai kritikos akys grįš, labai neskubam.
Turiu keletą klausimų, jei nepasibodėsit atsakyti:
Ar piešinys nėra per smulkus?
Kaip darbo sudėtingumas ir trukmė tokioje vietoje? Ar padaroma per vieną kartą ar reiktų kelis ateiti?
Ar labai atkerta pėdą nuo naudojimo? Nuvežt tai aišku nuvešim ir parvešim, pasirūpinsim, bet maksimum, jei atlikus penktadienį, turės žmogutis dvi dienas poilsio, o po to darbų ir mokslų savaitė neišvengiamai.
Pas ką patartumėte kreiptis? Gyvenam Kaune (na, aš šiuo metu Erasmuse Ispanijoj, bet vistiek greit grįšiu smile.gif ), tad būtų kaip ir nieko čia pat, bet kokybė labiau domina, negu atstumas, galima ir pakeliauti po Lietuvėlę vardan "teisybės".
Maždaug kokios gali būti kainos ribos? Dydis - daugmaž matomas, nuo beveik pirštų iki pėdos linkimo į blauzdą, gal maždaug kauliuko aukščio lygio. Studentai esam, reikia ruoštis, taupytis.
Suprantu, kad kaina dauguma atveju neskelbiama viešai, galite ir į privat atsakyti.
Ačiū

Gavę atsakymus bandysim kreiptis jau tiesiai pas meistrus. Manau, jiem tenka daug tokių grybiškų emailų atsakyti, tad geriau kreiptis jau pasikonsultavus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tadas1991: 26 spalio 2012 - 14:12

Aš nuo komentarų susilaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2012 10 26, 15:14)
Aš nuo komentarų susilaikysiu  rolleyes.gif

o sitoks komentaras reiskia, kad nepatiko..galejot isvis tada nerasyt mirksiukas.gif
man tattoo grazi..ir vieta patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2012 10 26, 14:14)
Aš nuo komentarų susilaikysiu  rolleyes.gif

Prašau, komentuokit, kritikuotik.
Aštuonis metus pragyvenau dailioškėj, ten kritiką priimt išmoksti, gerų dalykų nedaug sako g.gif Nebūsiu kaip "drakonas", buvo čia pas jumi kažkada toks apsilankęs...
Atsakyti
Man tai patiko,kiekvienam savas pasirinkimas,mano akim tai nepersmulkus,norma ir vaizdas yra,pirma mintis pamacius buvo dar tik varnos juodos dešinėje pusėj trūksta,tokios mini tarp saku wink.gif .manau per viena karta padarytu,o ir koja funkcionali ta pačia diena butų. Dėl meistro gal kas kitas patars. Issirinkus meistrą is jo gal sulauktumet pamastymu apie piešinį dar. Ir dar idomu kodel tokį piešinį pasirinko mergina?

Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2012 09 25, 00:05)
keliauju į Londoną, Worldwide tattoo convention and conference. Gal žinot, ar dar kas iš Lietuvių varo į tą renginį?  4u.gif

Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 26 spalio 2012 - 21:52
QUOTE(tadas1991 @ 2012 10 26, 22:40)
Prašau, komentuokit, kritikuotik.
Aštuonis metus pragyvenau dailioškėj, ten kritiką priimt išmoksti, gerų dalykų nedaug sako  g.gif Nebūsiu kaip "drakonas", buvo čia pas jumi kažkada toks apsilankęs...

na, aš tada išsakysiu savo subjektyvią nuomonę smile.gif
idėja piešinio nebloga, tik aš abejoju, ar tokioje vietoje toks piešinys gerai žiūrėsis. Manau vertėtų pagalvoti apie atvejus, kai tattoo matysis ne visa -iš po batelio, basutės, iš po ilgų kelnių ar sijono. Reiktų padirbėti dar su piešiniu, kad kiekviena jo dalis net atskirai paėmus būtų graži. Nes dabar jeigu pusę tattoo uždengsi -nebelieka skaitomumo. Jei tarkim matytųsi vien medžių šaknys, atrodytų lyg užtiškę dažų ar šiaip pamurzinta. Taipogi turėk omenyje, kad per laiką tatuiruotė po oda truputį išsilieja, tad jeigu kažkur bus labai maži tarpeliai, po kelių metų jų neliks, tad kartais verčiau daryti mažiau detalių, bet jas piešti išraiškingesnes. Taipogi atkreipk dėmesį, kad ši tattoo visada bus matoma iš nemažo atstumo, nes yra ant pėdos -tiek savininkė, tiek kiti matys iš tokio atstumo, koks jų ūgis, tad vėlgi, skaitomumas labai svarbu.
Mano skoniui gal per didelis juodas plėmas kaip ant pėdos, bet čia jau gal ne mano reikalas biggrin.gif
Apie trukmę ir kainą nieko negaliu pasakyti, nes čia nuo meistro jau priklauso, manau per vieną kartą padarytų.
Penktadienį tarkim padarius, per savaitgalį skausmas turėtų jau praeiti, ir susidaryti šašas, kuris paskui per savaitę nugis.
Meistrai geri nurodyti temos pradžioje, tattoo nesudėtinga, manau betkuris iš jų susitvarkys puikiausiai.
Aš pati pas Ramą darausi, man patinka kaip jis dirba -tiksliai, švariai, neskaudžiai. Visiems drąsiai jį rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 10 26, 23:53)

Papildyta:

Kokie įspūdžiai?

įspūdžiai įspūdingi biggrin.gif labai patiko visas renginys. Buvo dvi dienos seminarų, 6 meistrai po dvi valandas kiekvienas pasakojo apie tatuiravimo techniką ir visokius niuansus, kas man buvo be galo įdomu ir naudinga, o paskui trys dienos konvencija pati. Vieną dieną 6 valandas prastovėjau Bob Tyrrell pašonėje, stebėjau kaip jis dirba, jis pasakojo ir gyvai rodė kaip ką daro. Pabendravau su savo mėgstamiausiais meistrais, prisižiūrėjau įspūdingų tatuiruočių. Žodžiu, nepaisant begalinio nuovargio, įspūdžiai tik geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 10 26, 23:07)
Mano skoniui gal per didelis juodas plėmas kaip ant pėdos, bet čia jau gal ne mano reikalas biggrin.gif

drinks_cheers.gif sutrumpinusi kusachiaus posta, pasilieku tik prie pagrindinio sakinio, su kuriuo irgi sutinku smile.gif kaip ir su visais techniniais dalykais - tiesiog tai nera piešinys, kuris tinka ant pėdos. Jei jau panelei tinka piešinys, jo pati idėja, gal ji pasirinktų nugarą, šoną ar panašiai? tai irgi taip pat mano nuomonė. Gal pasidarys žmogus ir džiaugsis ir visi musu postringavimai gražiai lėks į vieną vietą smile.gif beje,piešinys kaip piešinys labai dailus, tiktų man namuose kaip sienų lipdukas smile.gif tik neįsižeisk, juokauju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2012 10 26, 23:57)
įspūdžiai įspūdingi  biggrin.gif 

kas iš lietuvių dalyvavo?
Papildyta:
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 10 26, 16:18)
o sitoks komentaras reiskia, kad nepatiko..galejot isvis tada nerasyt mirksiukas.gif
man tattoo grazi..ir vieta patinka:)

parašiau kaip man reikia ir kaip noriu rašyt, į rėmus nesiruošiu spraustis smile.gif

beje, dėl funkcionalumo, visiems skirtingai, aš atsimenu kai pasidariau ant pėdos viršaus, buvo penktadienis, sekmadienį visą dieną dalyvavau seminare tai pėda pavargo ir sutino, visą dieną su atsegtu ilgaauliu batu po stalu prasėdėjau. Man reikėjo savaitės apgyti. Vistik jautri ir plona toj vietoje odytė.
Atsakyti