Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

Aciu labai Ligrafi ir Raven, Toliko darbus macius, labai patiko, bet dabar parasius jis pilnai darbai uzsivertes iki birzelio, Domantui pabandziau parasyt, gal pas ji vietos bus smile.gif
Aciu labai!
Atsakyti
O mane nuvile toliko darbas, net grizt pasiryskint nebenoriu pas ji unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tik prieš savaitę pasidariau pirmąją savo tattoo, noriu dar vienos.Galvoju ar vėl daryti ant viršutinės kūno dalies ar aplink šlaunį g.gif Ant rankų,kojų apačioj ir pan.atvirose vietose darytis negaliu-darbas bus medicinos srityje ir nepriims į darbą dėl tattoo matomose vietose.
Va maniškė. Nieko ypatingo visai, bet manau,kad tik pirma pabandymui tokia smulkutė lotuliukas.gif O antros jau norėjau įpusėjus daryti šitą doh.gif user posted image
Atsakyti
Jaguare, o kodel nuvyle?
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 03 19, 21:13)
O man iškilo kalusimas ir visgi tikiuos man kas patars. Kuriu sau tatoo jau pusmetį, na ką besugalvoju pasipaišau man vis nepatinka, nors realiai įsivaizduoju ko noriu ir net mokanti piešt, bet va sau niekaip nepavyksta rast to „sprendimo“. Taigi pagalvojau, kad turėtų ir tatoo meistrai kurt-koreguot piešinį, tik klausimas ar kiekvienas tuo užsiima ir kaip tai vyksta. Sakykim aš papasakoju ko noriu ir laukiu jo piešinio, tada jei tinka tariamės dėl darymo, o jei ne... kaip tada.
Ir berinkdama meistrą pasimečiau  doh.gif  Galvojau, kad darysiu pas Ramą, bet visgi pasirodė, kad ir be jo yra labai gerų meistrų. Noriu spalvotos neitin realistiškos-su kontūrais tatoo, gal kas rekomenduos būtent tokiuose piešiniuose geriausią pasirinkimą Vilniuje. cool.gif

Pirmam temos psl. surašyti meistrai pagal miestus wink.gif Peržiūrėkit tuos, kurie Vilniuje - asmeninius studijų puslapius, fb accountus. Rinkitės pagal tai kurio meistro darbai labiausiai atitinka, tai ko norit. Mes gi negalime žinoti ko jūs norit 4u.gif Svarbiausia žinoti ko norit, o visa kita jau meistras paaiškins, susitarsit smile.gif Galit turėti pavyzdžių tattoo, kurios panašios į jūsų norimą, stiliumi, spalvom, kompozicija, t.t., ar savo eskizus, bus paprasčiau pasiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2013 03 21, 02:04)
Pirmam temos psl. surašyti meistrai pagal miestus wink.gif Peržiūrėkit tuos, kurie Vilniuje - asmeninius studijų puslapius, fb accountus. Rinkitės pagal tai kurio meistro darbai labiausiai atitinka, tai ko norit.

Oi dėkui 4u.gif kaip tik svarsčiau ar perkvaili mano klausimai ar persudėtingi (greičiausiai ir tokie ir tokie biggrin.gif), kad niekas neatsako. smile.gif

Taigi kad studijavau nė vieno ir ne tik vilniečių darbus, ir neradau tokio, kuris man patiktų visais atžvilgiais, nebent visiškai pasitikėčiau Domantu (nors net nežinau ar jis daro tokio tipo kaip aš noriu), bet galimybių į Šiaulisu nulėkt nelabai rasiu doh.gif O daugiau nė vienas taip labai nesužavėjo, kad patiktų visų darbų atlikimas. O piešinių kūrimų pagal nuotraukas sunkiai suprast kas užsiima. Per pora dienų mano vizija dar tapo aiškesnė, bet pagalbos tikrai norėčiau. Svarbiau gal rast tirkai gerą meistrą, nes su pirma tatoo nusvilau tai šį kartą bandau rimčau pasirinkt meistrą.
Žodžiu noriu stilistikos kaip dauguma Kult Tattoo Fest meistrų. Kažkaip tokių panašių pvz. lietuvaičių puslapiuose nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 03 21, 13:16)
Oi dėkui 4u.gif  kaip tik svarsčiau ar perkvaili mano klausimai ar persudėtingi (greičiausiai ir tokie ir tokie biggrin.gif), kad niekas neatsako. smile.gif

Taigi kad studijavau nė vieno ir ne tik vilniečių darbus, ir neradau tokio, kuris man patiktų visais atžvilgiais, nebent visiškai pasitikėčiau Domantu (nors net nežinau ar jis daro tokio tipo kaip aš noriu), bet galimybių į Šiaulisu nulėkt nelabai rasiu doh.gif O daugiau nė vienas taip labai nesužavėjo, kad patiktų visų darbų atlikimas. O piešinių kūrimų pagal nuotraukas sunkiai suprast kas užsiima. Per pora dienų mano vizija dar tapo aiškesnė, bet pagalbos tikrai norėčiau. Svarbiau gal rast tirkai gerą meistrą, nes su pirma tatoo nusvilau tai šį kartą bandau rimčau pasirinkt meistrą.
Žodžiu noriu stilistikos kaip dauguma Kult Tattoo Fest meistrų. Kažkaip tokių panašių pvz. lietuvaičių puslapiuose nemačiau.

Kas čia, new school? Kažin ar Lt kas panašiai daro g.gif Teks arba kažkaip koreguoti arba iki Lenkijos keliauti biggrin.gif
Atsakyti
a kodėl man atrodo kad Aivaras iš Totemo daro panašiai? bet vėlgi.. Šiauliai smile.gif aišku arčiau negu Lenkija biggrin.gif

o Vilniuj.... Angy man regis irgi kažkas dirba tokiu stilium g.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 03 22, 23:44)
a kodėl man atrodo kad Aivaras iš Totemo daro panašiai? bet vėlgi.. Šiauliai smile.gif aišku arčiau negu Lenkija biggrin.gif

o Vilniuj.... Angy man regis irgi kažkas dirba tokiu stilium g.gif

Dėkui, kažkiek užvedėt nat kelio. 4u.gif
Aivaras Lee, kaip supratau iš kažko, kad jis dirba ne lietuvoj, o pasirodo Toteme, nebesusivokiu biggrin.gif

Jau net Šiauliai nebetaip toli darosi beieškant alternatyvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2013 03 22, 23:56)
Dėkui, kažkiek užvedėt nat kelio. 4u.gif
Aivaras Lee, kaip supratau iš kažko, kad jis dirba ne lietuvoj, o pasirodo Toteme, nebesusivokiu biggrin.gif

Jau net Šiauliai nebetaip toli darosi beieškant alternatyvos biggrin.gif

nu Aivaras jis visur,, tai šen tai ten biggrin.gif Jūs parašykit Totemui smile.gif ten chebra tikrai kažką patars. Ten visi meistrai auksiniai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2013 03 23, 09:56)
nu Aivaras jis visur,, tai šen tai ten biggrin.gif Jūs parašykit...

Nu va paprotint kartais tereikia, ačiū labai. 4u.gif Parašiau Aivarui Lee asmeniškai ir jau tariamės dėl smulkmenų, esu labai džiugia nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2013 03 19, 23:57)
Jaguare, o kodel nuvyle?

Tai, kad darbas antroko lygio, net seseliai sudeti visai netaip kaip krist turetu, zodziu 3D ne jam tatuiruot schmoll.gif nebent patobulejo per 2m.
Atsakyti