! | Žinutė redaguota moderatoriaus: skelbimai skyrelyje draudžiami |
aš vartojau kapsules Linčži po vaikelio netekties, suvartojau net 3 dėžutes, tai organizmas atsistatė, pradėjau miegoti, buvau rami, atgavau jėgas, tuo pačiu dar vartojau ir Feniks buteliukus, tai visiškai nesirgau, vyras net klausinėjo kokius aš narkotikus ten valgau, kad tokia rami

esu alergiška įklotams, ypač kasdieniniams, mane pradeda berti ir niežėti, bet į Fohow įklotus visai nereaguoju

Aloe tepaliuką naudoju žaizdoms, vaiko ir vyro sužeidimams, labai gražiai užtraukia, vasaros metu tepu vaiko uodų įkandimus, nes jis alergiškas, tai labai ramina ir nenusikaso iki žaizdelių, kai iki tol kol jį mums padovanojo esame net į ligoninę keliavę, kaip organizmas sureaguodavo, net ištindavo siaubingai.
bandžiau gydytis gimdos kaklelio uždegimą Fohow žolelių tamponėliais, bet deja jie man nepadėjo

QUOTE(Gold Man @ 2013 01 30, 15:14)
Tad ir pataria gerti: "Vartojimas: po 12 flakonus per dieną"
Fohow Oral Liquid sudetyje kordicepso kiekis 75%, suaugusiam profilaktine doze 5-10ml per diena.
Fohow Oral Liquid sudetyje kordicepso kiekis 75%, suaugusiam profilaktine doze 5-10ml per diena.
bet tai tie patys 1-2 flakonai per diena

daviau vaikams pries sezona, spalio menesi. matau, kad ir dabar reikia kartoti. kazkas padeda, kazkas nepadeda. bet profilaktiskai tikrai noriu sugirdyti. man paciai reiketu, esu ne karta netradicine medicina pasikliovus ir nesigailiu. tik kaina

Gold Man, paaiskinkit, prasau, man viena. grybas, kaip ir vezys, yra rugstines terpes megejas. kokia sasaja yra rugstine zmogaus terpe ir veiklumu?
QUOTE(Gegas @ 2013 03 03, 00:30)
bet tai tie patys 1-2 flakonai per diena
daviau vaikams pries sezona, spalio menesi. matau, kad ir dabar reikia kartoti. kazkas padeda, kazkas nepadeda. bet profilaktiskai tikrai noriu sugirdyti. man paciai reiketu, esu ne karta netradicine medicina pasikliovus ir nesigailiu. tik kaina
tik nuolatos neisdrisciau gerti 
Gold Man, paaiskinkit, prasau, man viena. grybas, kaip ir vezys, yra rugstines terpes megejas. kokia sasaja yra rugstine zmogaus terpe ir veiklumu?

Sveiki. Nereikia painioti aukstesniuju grybu ir pelesiniu grybeliu. Tai visiskai skirtingi organizmai ir ju poveikis. Nesu farmacininkas ar biochemikas. Manau, kad internete galite rasti pakankamai issamios informacijaos.
Su Fohow produkcija as, mano gimine ir keturi vaikai draugaujame beveik 10 metu ir vaisyu namuose beveik visai nebeliko. Savrbus pastovumas(nors negeriam pastoviai produkcijos), o ne begiojimas nuo stipriu vaistu ir antibiotiku prie kordicepso ir atgal.
Nutariau ir as pameginti kordicepsa vaiku imuniteto stiprinimui, nes jau nebezinau ko dar griebtis
profilaktikai gerem beveik 2 men. Pries kelias dienas pradejo sloguot, tada padidinau kordicepso doze, nezinau ar nuo jo, bet berods pirma karta sloga neissirutuliojo i pulinga, kosuli ir pan. Nors gal dar pastiprino organizmus ir pries tai sugertas jonizuotas kalcis ir cinkas
Kalbat tik apie Fohow kordicepsa, nejau niekas nevartojat kitokio? As duoduTiens kordicepsa, tik pasigendu aiskaus dozavimo
Idomu ar kas nors dar ji vartoja ir kaip dozuoja.

Kalbat tik apie Fohow kordicepsa, nejau niekas nevartojat kitokio? As duoduTiens kordicepsa, tik pasigendu aiskaus dozavimo

Idomu ar kas nors dar ji vartoja ir kaip dozuoja.
sveiki,visi kalba tik apie imuniteto stiprinima,ar dar kokia nors liga,o kaip del pastojimo?gal kas gali daugiau aprasyti?ka ir kaip naudoti?
Labas, kordycepsa galima siusti is Iherb, yra ivairiu variantu, daug teigiamu atsiliepimu kordycepsas?
Siuntimas 4$, perkant pirma karta minusuoja 5$, taigi dar pigiau gaunasi
Pati bandziau sau ir vaikui persalimo profilaktikai sita? ir sita, tik reikia iki pietu isgerti, nes veliau bus sunku uzmigti.
Siuntimas 4$, perkant pirma karta minusuoja 5$, taigi dar pigiau gaunasi
Pati bandziau sau ir vaikui persalimo profilaktikai sita? ir sita, tik reikia iki pietu isgerti, nes veliau bus sunku uzmigti.
Apie Kordicepsą girdėjau prieš 2 metus, vis numodavau ranka, buvo brangu...Bet kai 4-tą kartą gyvenimas "numetė užuominą" - nusprendžiau išmėginti. Pradėjau nuo perlų. Vaizdeliai buvo įspūdingi (į internetą nekelsi, nėra kuo ten grožėtis
, galiu atsiųsti kam pasikraupinti į až), iškrito pienligės grybas. Kažkas rašė, kad po 1 perlo jokio poveikio nebuvo. Gal ir nebuvo jeigu visi grybai ar kitokie "gėriai" įaugę į makšties seneles, tai kol viskas atsilaupys... Man prireikė 3 perlų kol "atsivėrė klodai".
Ir vaikas, ir aš išbandėme Feniksą -aš atsistačiau po ligos per 3 dienas, vaikui numušė temperatūrą (38,5), dingo kosulys per 2 dienas. Jau ir pats vaikas prašo, kad namuose būtų "tie" vaistukai, nes nuo kiekvienos slogos per porą dienų baigdavom kraujo ėmimu, antibiotikais, probiotikais...
Dabar vartoju SanBao-gydausi lėtinį pielonefritą. Buvau kosultacijoje pas prof. Gamperį. Kai apie vartojamus papildus pasisakiau savo nefrologei gydytojai iš Antakalnio, ji tik paskatino juos vartoti.
Dar ir aš, ir vaikas išbandėme pasta Meigui, arbatą Liuwei - dabar kasdien vaikštome į tualetą, nes labai retai ten prisiruošdavom.
Žodžiu, vartojame, bandome, kas mums labai patinka - pasakojam, dalinamės su artimais, draugais, bendradarbiais. Kam reikia, tas atras sau šiuos ar kitus papildus anksčiau ar vėliau.
Vieną žinau - savimi reikia rūpintis visą laiką.
Esu buvusi Fohow kompanijos pristatyme -ėjau skeptiškai nusiteikusi...kai pradėjo 70-metės pasakotis ir rodytis (atrodė tikrai ne daugiau 60), tai buvo apie ką pagalvoti. Aišku, visi turi laiko palaukti iki 70 metų ir tada pradėti save mylėti.
Ai, dar buvo postas, kad neva produktai LT atvežti ir neišauginti iš to vabzdžio-augalo... Išauginti ir dar kaip. Maisto papildai tikrai nėra pigūs (bent jau mūsų šeimai), jų reikia vartoti mažais kiekiais (ypač profilaktiškai). Yra ir sertifikatai -domėjausi.
Dėl kainų - kiek ieškojau visur jos panašios, skiriasi centais. Arba bent man "nenuskilo" gauti labai pigiai. Dabar draugauju su tais, kurie nebruka, bet konsultuoja, aiškina, rodo kas ir kaip.

Ir vaikas, ir aš išbandėme Feniksą -aš atsistačiau po ligos per 3 dienas, vaikui numušė temperatūrą (38,5), dingo kosulys per 2 dienas. Jau ir pats vaikas prašo, kad namuose būtų "tie" vaistukai, nes nuo kiekvienos slogos per porą dienų baigdavom kraujo ėmimu, antibiotikais, probiotikais...
Dabar vartoju SanBao-gydausi lėtinį pielonefritą. Buvau kosultacijoje pas prof. Gamperį. Kai apie vartojamus papildus pasisakiau savo nefrologei gydytojai iš Antakalnio, ji tik paskatino juos vartoti.
Dar ir aš, ir vaikas išbandėme pasta Meigui, arbatą Liuwei - dabar kasdien vaikštome į tualetą, nes labai retai ten prisiruošdavom.

Žodžiu, vartojame, bandome, kas mums labai patinka - pasakojam, dalinamės su artimais, draugais, bendradarbiais. Kam reikia, tas atras sau šiuos ar kitus papildus anksčiau ar vėliau.

Esu buvusi Fohow kompanijos pristatyme -ėjau skeptiškai nusiteikusi...kai pradėjo 70-metės pasakotis ir rodytis (atrodė tikrai ne daugiau 60), tai buvo apie ką pagalvoti. Aišku, visi turi laiko palaukti iki 70 metų ir tada pradėti save mylėti.

Ai, dar buvo postas, kad neva produktai LT atvežti ir neišauginti iš to vabzdžio-augalo... Išauginti ir dar kaip. Maisto papildai tikrai nėra pigūs (bent jau mūsų šeimai), jų reikia vartoti mažais kiekiais (ypač profilaktiškai). Yra ir sertifikatai -domėjausi.
Dėl kainų - kiek ieškojau visur jos panašios, skiriasi centais. Arba bent man "nenuskilo" gauti labai pigiai. Dabar draugauju su tais, kurie nebruka, bet konsultuoja, aiškina, rodo kas ir kaip.

QUOTE(Ulijona @ 2011 12 07, 14:20)
esu naudojusi Fohow.
Esu gerusi Kordicepsa Fenikso ,linczi,roziu pasta ,naudojusi kazkokia valymo arbata. masazini itvara ar kaip jis ten sprandui
Kazkoks nesusipratimas man sie preparatai ,visikai nepadejo nei man nei draugam. Dabar jau tik juoka kelia.
Esu gerusi Kordicepsa Fenikso ,linczi,roziu pasta ,naudojusi kazkokia valymo arbata. masazini itvara ar kaip jis ten sprandui

Kazkoks nesusipratimas man sie preparatai ,visikai nepadejo nei man nei draugam. Dabar jau tik juoka kelia.
Pritariu 100proc

Taip kad spjoviau i tas nesmaones, tikrai netikiu, ir kitiem nerekomenduoju.
Asmeniskai turiu kardinaliai priesinga nuomone, nes mano vaikai ir daug draugu sugrazino sveikata deka siu nuostabiu Fohow preparatu.
Esme tame, kad juos reiktu vartoti bent kelis menesius, kad organizmas persiorietuotu, nes ligas mes kaupiame ilgus, ilgus metus, o norime stebuklingo rezultato per viena diena ar savaite.
Nekalbant apie vezinius ligonius, kurie, dazniausiai stebuklingai sveiksta, ijungus siuos preparatus, prie paskirto gydytoju gydymo kurso. Kauno klinikos atliko tyrimus, kurie patvirtino Fohow preparatu efektyvuma gydant vezi. Yra simtai dokumentiskai patvirtintu atvieju, kada ivairius augliai ir metastazes sumazeja arba visiskai dingsta.
Tai nera panaceja, bet labai efektyvus budas grazinti sveikata sau ir savo seimos nariams.
Turint rimta susirgima, reiktu kreiptis i Fohow atstovybe, kur profesionalus gydytojai sudarys jums gydymo programa ir pakonsultuos jus.
Esme tame, kad juos reiktu vartoti bent kelis menesius, kad organizmas persiorietuotu, nes ligas mes kaupiame ilgus, ilgus metus, o norime stebuklingo rezultato per viena diena ar savaite.
Nekalbant apie vezinius ligonius, kurie, dazniausiai stebuklingai sveiksta, ijungus siuos preparatus, prie paskirto gydytoju gydymo kurso. Kauno klinikos atliko tyrimus, kurie patvirtino Fohow preparatu efektyvuma gydant vezi. Yra simtai dokumentiskai patvirtintu atvieju, kada ivairius augliai ir metastazes sumazeja arba visiskai dingsta.
Tai nera panaceja, bet labai efektyvus budas grazinti sveikata sau ir savo seimos nariams.
Turint rimta susirgima, reiktu kreiptis i Fohow atstovybe, kur profesionalus gydytojai sudarys jums gydymo programa ir pakonsultuos jus.
QUOTE(Gold Man @ 2013 12 21, 19:21)
Asmeniskai turiu kardinaliai priesinga nuomone, nes mano vaikai ir daug draugu sugrazino sveikata deka siu nuostabiu Fohow preparatu.

Žmonėms farmacija ir gydytojai jau tiek išplovė smegenis, kad nežinia ar begrįš normalus mąstymas? Paprasta gi išgerti išrašytą tabletėlę ir pasijusti geriau tuo kartu, nereikia jokių pastangų. Užsikalkėja smegeninė nuo to ir žmogus jau nebesuvokia, kad kai jis yra 50-ies ir jam nuo tų tablečių viskas blogėja toliau (kiek gi jos pašalinių požymių turi retas kuris domisi), tai nėra senatvė, jis nėra "jau senas" ir kad nėra normalu skaityti laikraštyje suvestinę apie anapilin išėjusiuosius, kurių vidurkis turbūt 55 metai.
Žmonės gauna tą, kiek įdeda proto ir pastangų į savo gyvenimą. Kai stengtis nebenori, o eini lengviausiu keliu, tai tas kelias ir patampa trumpas, trumpiausias.