Įkraunama...
Įkraunama...

Kordicepsas, jo produktai - II

Naudoju Fohow dantų pastą, tikrai veikia, anksciau valant dantis pastoviai kraujuodavo dantenos, nuo paaglystes, niekas negelbėjo, o va pasivaliau kurį laiką, žiūriu ir negaliu patikėti.
Jau eina į pabaigą, kažin jei grįšiu prie paprastos, ar vėl pablogės? Ar poveikis išliks dar kurį laiką?
Atsakyti
Dantų pasta tikrai yra nuostabi. Naudoju jau antrus metus, negaliu atsidžiaugti smile.gif
Dabar dažnai vyksta akcijos dantų pastai 2 perki, dar vieną gauni dovanų.
Atsakyti
o kur būtų galima pasiskaityti apie šiuos preparatus? Gal galima būtų nuorodą (bent į az jei temoje negalima) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2014 02 03, 21:16)
o kur būtų galima pasiskaityti apie šiuos preparatus? Gal galima būtų nuorodą (bent į az jei temoje negalima) ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Letux @ 2014 03 01, 20:54)

Labutis smile.gif. FOHOW produkcija mano seima vartoja virs triju metu smile.gif. Esam labai patenkinti rezultatais. Pasiskaityti galite puslapyje www.kordicepsas-sveikata.lt smile.gif
Atsakyti

Sveiki. O kur Vilniuje konsultuoja, sudaro gydymo planą? Kur galima isigyti FOhow produkcija?
Atsakyti
Oficialios atstovybės adresas Švitrigailos 11A-228
Atsakyti
Kiek mazdaug kainuoja skystas Kordicepsas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 13 liepos 2014 - 23:58
Fohow Oral Liquid kainuoja 87,5lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gold Man: 26 liepos 2014 - 15:32
QUOTE(Gold Man @ 2014 07 26, 16:32)
Fohow Oral Liquid kainuoja 87,5lt.

Jo 4 buteliukai po 30ml, tai suaugusiam 5ml dienai, gaunasi 6 dienom buteliukas, 24 dienom įpokavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 10 rugpjūčio 2014 - 09:46
QUOTE(vijana @ 2014 08 10, 09:40)
Jo 4 buteliukai po 30ml, tai suaugusiam 5ml dienai, gaunasi 6 dienom buteliukas, 24 dienom įpokavimas?

Taip, suaugusiam profilaktiskai reiktų gerti 3-5 ml per dieną.
Atsakyti
Sveiki. Isbandziau Fohow produkcijos ne viena preparata. Vartojau tiksliai kaip nurode man ne vienas ten ''gydytojas docentas'' Skrandzio bedos,persalimas tik komplikavosi o praleidau beveik 3000. Jie visi tvirtina kad taip ir turi buti-organizmas valosi todel paastrejimas gali buti. Kaip ziople tikejau naudojau... galu gale nusispjoviau ir liaudiskas priemones pradejau naudot. Dabar sveikata jau po truputi taisosi, bet tikrai ne fohow preparatu deka. Vargsai patiklus zmones netikekite... tai placebo efektas. Jie nepakenks bet ir naudos bus nulis. smile.gif Pinigu viliojimas ne daugiau. Esu pikta tikrai,sitiek suvartojus ir pagerejimo nesulaukus kuris buvo zadetas. Cia butu galima nebloga tv laida apie sita afera sukurti... ax.gif Kuo toliau nuo tokiu marketingu ir visu ju kompaniju. Bukit sveiki,nesirkit.Sveikatos ir sukciams ir visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2014 08 19, 15:31)
Sveiki. Isbandziau Fohow produkcijos ne viena preparata. Vartojau tiksliai kaip  nurode man ne vienas ten  ''gydytojas docentas''  Skrandzio bedos,persalimas tik komplikavosi o praleidau beveik 3000.  Jie visi tvirtina kad taip ir turi buti-organizmas valosi todel paastrejimas gali buti. Kaip ziople tikejau naudojau... galu gale nusispjoviau ir liaudiskas priemones pradejau naudot.  Dabar sveikata jau po truputi taisosi, bet tikrai ne fohow preparatu deka.  Vargsai patiklus zmones netikekite... tai placebo efektas. Jie nepakenks bet ir naudos bus nulis.  smile.gif  Pinigu viliojimas ne daugiau. Esu pikta tikrai,sitiek suvartojus ir pagerejimo nesulaukus kuris buvo zadetas. Cia butu galima nebloga tv laida apie sita afera sukurti...  ax.gif  Kuo toliau nuo tokiu marketingu ir visu ju kompaniju. Bukit sveiki,nesirkit.Sveikatos ir sukciams ir visiems  4u.gif

tas jūsų postas, tai... hmm
jums nepadėjo, tai nereiškia, kad ir kitiems nepadeda.
p.s. nieko neplatinu, tik naudoju.
kas dėl marketingo - manau, kad jo iš viso nėra. kai prisireikė preparato, tai dar gerai paieškot reikėjo kur jį gaut biggrin.gif
Atsakyti