Įkraunama...
Įkraunama...

Kordicepsas, jo produktai - II

Vaikui duodu Fenikso preparata 4 kart per diena,gal dabar reikes sumazint nes kosulys traukiasi.Bet nuo ko sveikstam dar neaisku nes vartojam daug ka ir be Fohow. Man paciai parekomendavo kapsules Linczi,isigijau ir nuo siandien imu vartot.Rezultatu tikriausiai dar teks palaukt.Beje pirkau ir dantu pasta,idomu kas kaip.Vaikui dar ir zeles zarnynui po antibiotiku roziu skonio.Idomu net ar cia pajusime ta paveiki g.gif ax.gif
Atsakyti

esu naudojusi Fohow.
Esu gerusi Kordicepsa Fenikso ,linczi,roziu pasta ,naudojusi kazkokia valymo arbata. masazini itvara ar kaip jis ten sprandui biggrin.gif
Kazkoks nesusipratimas man sie preparatai ,visikai nepadejo nei man nei draugam. Dabar jau tik juoka kelia.
Atsakyti
Keista g.gif Man isaiskino kad nepadeda jei neteisingai vartoji.Juos reikia ant tuscio skrandzio dazniausiai vartot,nepamirsinet reguliariai vartot...Mama sako kad jau keli metai neserga jokiomis persalimo ligomis.
Atsakyti
sveikos,
man idomu o ta feniksa i nosi po lasiuka galima puses metu kudikiui lasintiar ne?
Atsakyti
cia ji siulo gerokai pigiau, nei visur. Nors pakuote panasi i fohow firmos, bet uzrasas visai ne toks (nera oral liquid uzrasyta), tai kelia itarimu ar nera koks padirbinys neveiksmingas?

http://kartu.lt/kaun...as-Cordyceps-08
Atsakyti
Kaina, atsižvelgiant į kiekį yra panaši, bet ten plastikiniai flakonai ir pridėta į sudėtį konservantų, o kas bandė, tai vėl prie Fohow sugrįžo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gold Man: 30 rugpjūčio 2012 - 22:07
Pasidalinkit patirtimi, kurios duodat vaikams kordisepso?
Ju randu keliu gamintoju ir labai skiriasi kaina, tai pagal ka rinktis, ar visu gamintoju yra tas tikrasis kordisepsas?
Atsakyti
Mes asmeniskai jau daug metu duodame vaikams Fohow skysta kordicepsa. Patikrintas, patikimai veiksmingas, sertifikuotas Lietuvoje. Zinau, kad skystuose ekstraktuose daug daugiau veikliuju kordicepso medziagu, o tabletese menkaverciai kordicepso grybienos likuciai, pateikiami, kaip kordicepsas.
Atsakyti
Akcija imperatoriškojo kordicepso kažkokios firmos YOUNEED. Buteliukai kiek matau stikliniai.
Sudėtis aiški, apie konservantus nieko neparašyta. Trumpas galiojimo laikas(tai gal nėra jų sudėtyje)
Gold Man, galite pakomentuoti? Kaina tai gera. g.gif

http://grupinis.lt/v...yti?show_more=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Traskiai: 30 sausio 2013 - 12:46
QUOTE(Traskiai @ 2013 01 30, 12:46)
Akcija imperatoriškojo kordicepso kažkokios firmos YOUNEED. Buteliukai kiek matau stikliniai.
Sudėtis aiški, apie konservantus nieko neparašyta. Trumpas galiojimo laikas(tai gal nėra jų sudėtyje)
Gold Man, galite pakomentuoti? Kaina tai gera. g.gif

http://grupinis.lt/v...yti?show_more=1

Mielai pakomentuosiu. smile.gif

Atkreipkite demesi, kad ten parasyta: "Sudėtis (60 ml): kininis kordicepsas (Cordyceps sinensis) – 1,2 ml"
Tai viso suadro 2% sudeties. Ir pavadinimas tada "Imperatoriskasis kordicepsas" uz ausu pritemptas, nes jo ten labai mazas kiekis, o vartotojai yra klaidinami.

Tad ir pataria gerti: "Vartojimas: po 1–2 flakonus per dieną"

Gaunasi labai jau brangus malonumas! doh.gif

Fohow Oral Liquid sudetyje kordicepso kiekis 75%, suaugusiam profilaktine doze 5-10ml per diena.

Atsakyti
Kokia yra dozė vaikams 4-6 metų? Tikslas - imuniteto stiprinimas 4u.gif Ir kur galima įsigyti Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 02 16, 22:20)
Kokia yra dozė vaikams 4-6 metų? Tikslas - imuniteto stiprinimas 4u.gif Ir kur galima įsigyti Kaune?

Sveik. Tokio amziaus vaikams profilaktine imuniteto stiprinimo doze 3-4ml viena karta per diena.
Atsakyti