Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(fishke @ 2011 07 21, 13:29)
žinai kas keista, KLp GN man atvykus iškart suaiškino, nes kaip supratau ten kitaip ir nebūna - skatinam, pagimdai ir iškart į operacinę - A. Na ten tokia tvarka matyt irgi...

turbut g.gif pas mane tai mazas buvo (ir jau pora sav kai to nezinojau) -tai man daktaras (fainas labai wub.gif keisiu gine i ji ax.gif ) isaiskino galimus tris var mirksiukas.gif arba laukti, kol pats issivalys -neaisku kiek laukt doh.gif , arba vaistus detis ir irgi laukti, kol isisvalys -bet aceit po situ abieju vis tiek nemazai turi grizt, ir vis tiek tenka A darytis... o trecias var -iskarto A, kadangi buvau nevalgius negerus -sakau jei dabar padarot -sutinku blush2.gif tai uz pusvalandzio ax.gif 4u.gif (o siaip draugei buvo pries gerus metus ir nesivystantis panasaus amziaus, tai jos mama gine siule is karto A jai -bet ir ji prie s tai turejo jau viena vaika pasigimdzius kaip ir as..tai sita ir prisiminiau -todel apsisprendziau per sekunde ax.gif ).

QUOTE(saveke @ 2011 07 21, 13:50)
Tai kodel daktare man sake,kad kita dabar planuot tik po 2-3men?

man pusmeti liepe 4u.gif ale jie kaip is vadovelio 4u.gif -tik vadoveliai skirtingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 liepos 2011 - 13:30
laikykimes,mergaites! wub.gif viskas turi buti gerai, labai tuo tikiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 07 21, 13:50)
man ejo 18sav, o vaisius nustojo vystytis 15sav...

tuomet as teisi, nes mano nestumas buvo 8 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 21, 15:36)
tuomet as teisi, nes mano nestumas buvo 8 savaiciu.

na, nevisai, pas mane panasus buvo kaip tavo -dar pora dienu mazesnis -bet man siule net trys variantus mirksiukas.gif 4u.gif bet taip, jei nestumas didelis -pirma vis tiek leidzia skatinamuosius ir t.t., kad pati isgimdytum verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 liepos 2011 - 14:42
QUOTE(meow @ 2011 07 21, 13:36)
Vilniuje irgi taip pat. Atvykus į Antakalnio klinikas, iškart pasakė-gausi vaistų, pagimdai ir į operacinę tada vešim... deja, sumaišiau aš jiems planus-pati nesugebėjau pagimdyti, todėl dėl nukraujavimo ekstra atveju išvežė į operacinę...

man irgi taip pat, iki galo nesusitvarkiau - bijojo kad nukraujuosiu plius prasidėjo kraujo užkrėtimas..... Irgi buvau extrinė... Na bet jau su angelais beveik kalbėjau, norėjau dukroms skambinti atsisveikinti....

QUOTE(bonda @ 2011 07 21, 14:24)
man pusmeti liepe 4u.gif ale jie kaip is vadovelio  4u.gif -tik vadoveliai skirtingi lotuliukas.gif

aš 3 variantus jau gavau dėl kito planavimo - po 3 mėn, 4 mėn ir 6 mėn... labiausiai pirmas patinka....
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 07 21, 16:02)
aš 3 variantus jau gavau dėl kito planavimo - po  3 mėn, 4 mėn ir 6 mėn...  labiausiai pirmas patinka....

reiskias issirinksi pagal save biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 21, 16:06)
reiskias issirinksi pagal save biggrin.gif  thumbup.gif

che, ojo.... Rugsėjį ginė žiūrės echo, mažu gausim tada palaiminimą....
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 07 21, 16:08)
che, ojo.... Rugsėjį ginė žiūrės echo, mažu gausim tada palaiminimą....

po atostogu gal ir man eit prisiprasyt echo g.gif nes dabar ir as iseinu (ir is karto isrukstu), ir daktaras isejes 4u.gif nors niekas man nekacentavo, o gal -nelabai pamenu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 07 21, 16:02)
aš 3 variantus jau gavau dėl kito planavimo - po  3 mėn, 4 mėn ir 6 mėn...  labiausiai pirmas patinka....

man sake 6 men. tuomet organizmas visiskai atisgauna nuo patirto streso, bet zinau, kurios pastojo ir po 2 men. manau gal kiek ankstoka, bet jei pastojo vadinasi taip ir reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

jei leisit, norėčiau prisijungti į jūsų būrelį ir kartu, pasidalinant patirtimi, laukti leidimo gaudyti gandrus ax.gif blush2.gif
Nuo angelėlio išėjimo eina antra savaitė... verysad.gif Angelėlį paleidom, nes buvo per didelė rizika Edvardso sindromui.... verysad.gif
A man kol kas nebuvo daryta...tikiuosi jos pavyks išvengti...tikiuos, bet neaišku ar gyvenimas vėl nepasišaipys iš manęs.....man buvo skatinta vaistais, pavyko išgimdyti pačiai (ėjo 15 sav.), po to sekančią dieną gydytojas žiūrėjo eho, tai sakė matąs liekanų, bet tikisi, kad jos pasišalins savaime...susitikom po savaitės, deja, vis dar matė liekanų, todėl liepė rinktis ar rizikuojant ir laukiam (rizika, kad vis vien prireiks A), arba iškart darom A....gydytojas linkęs, o aš sutikau, nes paskutiniu metu tik ir rizikuoju, laukti....kol kas kraujuoju, o tai, pasak gydytojo, neblogas ženklas (svarbu, kad nepradėtų be proto smarkiai), tai vis dar viliuos, kad pavyks apsieiti be A ir galėsiu kaip tik galima greičiau planuoti..... blush2.gif
Norėjau jūsų pasiteirauti kokius tyrimus darėtės, kokius vitaminus ar kažką naudojat galvojant apie nestuke.gif ? nenoriu laukti....
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2011 07 21, 14:50)
Mano pazystamos drauge vel pastojo po A praejus po 3sav,isnesiojo puikiai ir pagimde. Tai kodel daktare man sake,kad kita dabar planuot tik po 2-3men? Nestumas juk labai mazas buvo,suprantu,jei keli men butu,o dabar... doh.gif

nu aš po pirmo persileidimo (irgi mažas neštumiukas buvo) pastojau iš karto per kitą ciklą nesulaukus pirmų mm.. ir maniau, bus viskas gerai jau, galėsiu sakyt taip, kaip Tu rašai apie savo pažįstamą.. deja deja, 11 sav vėl netektį teko išgyventi... unsure.gif
ir dabar pasakė, kad 3 mėn ŠIUKŠTU nepastoti, nes didelė tikimybė tos pačios baigties.. o taaaaip norisi toleliuko pradžios jau šį mėn.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2011 07 21, 17:54)

Norėjau jūsų pasiteirauti kokius tyrimus darėtės, kokius vitaminus ar kažką naudojat galvojant apie    nestuke.gif  ? nenoriu laukti....

sveikutė 4u.gif

nu dėl tyrimų, tai jei yra 2 iš eilės nesivystantys ar persileidimai, tikslinga pasityrinėti, o jei tik vienas- nurašoma gamtos klaidai ir tiek.. va dėl vitaminų, tai mums abiems su vyru išrašė pagerti 3 susilaikymo mėnesius vitaminus planuojantiems.
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 07 21, 16:54)
Labutis visoms  4u.gif

laikykis, gal negerk jokiu vitaminu dabar, juk tiek daug aplinkui ju mirksiukas.gif Folio rugsti reiktu vartoti. Ir atsigauk pora menesiu, sirdyje skausmas atslugs, bus ramiau ir ateis vaikelis vel pas tave 4u.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti