Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

sveikos, merginos. gal atsimenat kaip jum budavo su krutines skausmais? ar iskart kaip pastojat ar kai turi buti mmm? man du kartus buvo persileidimas bet neatsimenu kaip del krutines... ax.gif dabar bandom ir jau savaite po Ovuliacijos ir dar nieko nejauciu... o man pirmas pozymis budavo...
Atsakyti
Laba smile.gif
aš tik vieną kartą buvau pastojusi(dėje nesėkmingai), bet krūtinė gerokai padidėjo ir pasidarė jautri, dar savaitė iki mm. Kaip suprantu, tai iškart po to kai kiaušinėlis apsivaisino ir papuolė į gimdą.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visada savaite iki mmm man pradedavo skaudet krutine ( kartais net ant pilvo negaledavau miegot). Kai pastojau krutine pradejo maust gerokai anksciau, manau is kart po O. Po nelaimes prabego jau pora menesiuku, bet jauciu kad daug kas pasikeite, jau sulaukiau keliu menesiniu, o krutines nemaudzia visai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2011 07 24, 11:48)
Sveikutes  4u.gif
Visada savaite iki mmm man pradedavo skaudet krutine ( kartais net ant pilvo negaledavau miegot). Kai pastojau  krutine pradejo maust gerokai anksciau, manau is kart po O. Po nelaimes prabego jau pora menesiuku, bet jauciu kad daug kas pasikeite, jau sulaukiau keliu menesiniu, o krutines nemaudzia visai  schmoll.gif  g.gif

pas mane taip pat po persileidimo pasikeitė ir pms požymiai ir ciklo trukmė g.gif
Atsakyti
na tada jauciu kad si karta dar nebus nieko gero... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2011 07 24, 14:25)
na tada jauciu kad si karta dar nebus nieko gero...  unsure.gif

Žinai, aš jau taip labai laukiu tu išsvajotu dviejų juostelių, kad kiekvieną mėnesį vis prisigalvoju visokių simptomų..tai turbūt kai jau tikrai pavyks, tai bus staigmena man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o tu nenuleisk nosies...organizmas keičiasi, gal ir simptomai gali kiek kisti smile.gif na o jei jau šį kartą nepavyktų, kitą kartą turi pasisekti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,tikiuosi,kad priimsit i savo buri mane,beveik lygiai pries metus suzinojau kad laukiuos,bet tuo nestumu teko neilgai dziaugtis,rugsejo 22d mane isvale su vaistais nes nustojo vystytis,tai gine buvo uzdraudus palnuoti iki lapkricio sako tegu organizmas atsigauna,bet nuo nauju kibom i darbus ir nieko.Visa laika geriau folio rugsti,kiekviena menesi rodos pries mmm prededa galva svaigti,tai pykina,bet vistiek ateidavo tos nelemptosios.Tai praeita menesi buvau nuvykus pas gine tai sako kad viskas tvarkoje,sako paluk iki nauju jeigu ne tai prades adryti tyrimus ivairius.Na tai taip tikiuosi,kad pavyks greitai pastoti,tai dabar geriu vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 07 24, 15:19)
Žinai, aš jau taip labai laukiu tu išsvajotu dviejų juostelių, kad kiekvieną mėnesį vis prisigalvoju visokių simptomų..tai turbūt kai jau tikrai pavyks, tai bus staigmena man  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o tu nenuleisk nosies...organizmas keičiasi, gal ir simptomai gali kiek kisti  smile.gif na o jei jau šį kartą nepavyktų, kitą kartą turi pasisekti  4u.gif

matai as esu is tu atveju kad norint pastoti reik butent ta diena pasimylet... nes kitaip niekaip nesigaus, netgi ir juokdavausi kad nereik nei apsaugos, pora dienu pries pora po nesimyliu ir jokio nestumo. o si karta gavosi taip kad pasiskaiciavau kure diena turetu buti O ir diena pries ir ta diena mylejomes, poto sekancia diena pradejo sona skaudet kaskaip net nepagalvojau tuo momentu kad man tada ir vyksta O (nes visada jausdavau) galvojau seip skauda, galejau tik gulet, tik tada neskaudedavo. o poto jau buvo per velu tj su vyru ir laukiam ar cia mum pasiseks ar ne... praeita savaite labai galva svaigo, pykino, bet nurasiau kad seip del konors nes dar tokiem simtomam peranksti. kaskaip bandau labai nekreipt demesio i tokius simtomus nes zinau kaip nemalonu kai ateina mmm.
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 07 24, 22:47)
4u.gif Sveikutes,tikiuosi,kad priimsit i savo buri mane,beveik lygiai pries metus suzinojau kad laukiuos,bet tuo nestumu teko neilgai dziaugtis,rugsejo 22d mane isvale su vaistais nes nustojo vystytis,tai gine buvo uzdraudus palnuoti iki lapkricio sako tegu organizmas atsigauna,bet nuo nauju kibom i darbus ir nieko.Visa laika geriau folio rugsti,kiekviena menesi rodos pries mmm prededa galva svaigti,tai pykina,bet vistiek ateidavo tos nelemptosios.Tai praeita menesi buvau nuvykus pas gine tai sako kad viskas tvarkoje,sako paluk iki nauju jeigu ne tai prades adryti tyrimus ivairius.Na tai taip tikiuosi,kad pavyks greitai pastoti,tai dabar geriu vitaminus.

Pirmiausia labai užjaučiu dėl vaikiuko... 4u.gif bet iš savo varpinės galiu pasakyti, kad geriau kuo greičiau darytis tyrimus, nes labai daug laiko užima ir jei dar ras ką negero, tai išvis labai ilgam laikui galima pamiršti apie vaikus... aš pati buvau patikėjusi medikais, kad reikia 1,5m palaukti. palaukiau, netikėtai pastojau. džiaugiausi nesvietiškai, bet nepasisekė... dabar pakeičiau ginę ir paprašiau pasidaryti tyrimus. pasirodo, turiu bėdų su skydliaukę. gali būti, kad ji įtakojo persileidimą... jei būčiau prieš pastojimą reikalavusi ir išsityrus viską, gal būtų viskas kitaip pasibaigę... taigi siūlau reikalauti tyrimų jau dabar, o ne laukti metus...
Atsakyti
Kur as ejau pries tai pas gine tai ji isvis nieko neziurejo.tai dabar einu pas kita bet ta sako kad reikia palaukti.Turejau ir as su skydliauke problemu,bet pries metus tyriausi sako viskas normose dabar yra,tai galvoju gal reikes dabar vel nueiti ir issitirti kad paziuretu gal vel kas negerai.
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 07 27, 11:21)
Kur as ejau pries tai pas gine tai ji isvis nieko neziurejo.tai dabar einu pas kita bet ta sako kad reikia palaukti.Turejau ir as su skydliauke problemu,bet pries metus tyriausi sako viskas normose dabar yra,tai galvoju gal reikes dabar vel nueiti ir issitirti kad paziuretu gal vel kas negerai.

Aš irgi anksčiau lankiausi pas nevykusią ginekologę... po abrazijos kai nuėjau ir paprašiau, kad duotų savaitei biuletenį, nes blogai jaučiuosi, tai neįsivaizduojat, ką teko iškęsti... tokio pažeminimo dar nei karto nebuvau patyrusi...
dabar pakeičiau ir džiaugiuosi - ko paprašau, tą gaunu ir nežiūri taip atsainiai. suprato, kad noriu dabar išsitirti, o ne vėliau. kam tiek laukti-jei yra problema, ją reikia gydyti, o ne laukti, kol įsisenės arba pastojus vėl prarasti vaiką...
Atsakyti
snd uzsiregidtravau pas gydytoja del skydliaukes 08,09 teks varyti tai bus matyti kaip ten viskas buS.Nes jau taip pavargau gyventi tokioje nezinoje kad siaubas
Atsakyti