sveikos, merginos. gal atsimenat kaip jum budavo su krutines skausmais? ar iskart kaip pastojat ar kai turi buti mmm? man du kartus buvo persileidimas bet neatsimenu kaip del krutines...
dabar bandom ir jau savaite po Ovuliacijos ir dar nieko nejauciu... o man pirmas pozymis budavo...

Sveikutes
Visada savaite iki mmm man pradedavo skaudet krutine ( kartais net ant pilvo negaledavau miegot). Kai pastojau krutine pradejo maust gerokai anksciau, manau is kart po O. Po nelaimes prabego jau pora menesiuku, bet jauciu kad daug kas pasikeite, jau sulaukiau keliu menesiniu, o krutines nemaudzia visai

Visada savaite iki mmm man pradedavo skaudet krutine ( kartais net ant pilvo negaledavau miegot). Kai pastojau krutine pradejo maust gerokai anksciau, manau is kart po O. Po nelaimes prabego jau pora menesiuku, bet jauciu kad daug kas pasikeite, jau sulaukiau keliu menesiniu, o krutines nemaudzia visai

QUOTE(planuke @ 2011 07 24, 11:48)
Sveikutes

pas mane taip pat po persileidimo pasikeitė ir pms požymiai ir ciklo trukmė

na tada jauciu kad si karta dar nebus nieko gero...

QUOTE(mazge123 @ 2011 07 24, 14:25)
Žinai, aš jau taip labai laukiu tu išsvajotu dviejų juostelių, kad kiekvieną mėnesį vis prisigalvoju visokių simptomų..tai turbūt kai jau tikrai pavyks, tai bus staigmena man

o tu nenuleisk nosies...organizmas keičiasi, gal ir simptomai gali kiek kisti

QUOTE(Amarok @ 2011 07 24, 15:19)
Žinai, aš jau taip labai laukiu tu išsvajotu dviejų juostelių, kad kiekvieną mėnesį vis prisigalvoju visokių simptomų..tai turbūt kai jau tikrai pavyks, tai bus staigmena man
na o jei jau šį kartą nepavyktų, kitą kartą turi pasisekti 

matai as esu is tu atveju kad norint pastoti reik butent ta diena pasimylet... nes kitaip niekaip nesigaus, netgi ir juokdavausi kad nereik nei apsaugos, pora dienu pries pora po nesimyliu ir jokio nestumo. o si karta gavosi taip kad pasiskaiciavau kure diena turetu buti O ir diena pries ir ta diena mylejomes, poto sekancia diena pradejo sona skaudet kaskaip net nepagalvojau tuo momentu kad man tada ir vyksta O (nes visada jausdavau) galvojau seip skauda, galejau tik gulet, tik tada neskaudedavo. o poto jau buvo per velu tj su vyru ir laukiam ar cia mum pasiseks ar ne... praeita savaite labai galva svaigo, pykino, bet nurasiau kad seip del konors nes dar tokiem simtomam peranksti. kaskaip bandau labai nekreipt demesio i tokius simtomus nes zinau kaip nemalonu kai ateina mmm.
QUOTE(surmute @ 2011 07 24, 22:47)

Pirmiausia labai užjaučiu dėl vaikiuko...

Kur as ejau pries tai pas gine tai ji isvis nieko neziurejo.tai dabar einu pas kita bet ta sako kad reikia palaukti.Turejau ir as su skydliauke problemu,bet pries metus tyriausi sako viskas normose dabar yra,tai galvoju gal reikes dabar vel nueiti ir issitirti kad paziuretu gal vel kas negerai.
QUOTE(surmute @ 2011 07 27, 11:21)
Kur as ejau pries tai pas gine tai ji isvis nieko neziurejo.tai dabar einu pas kita bet ta sako kad reikia palaukti.Turejau ir as su skydliauke problemu,bet pries metus tyriausi sako viskas normose dabar yra,tai galvoju gal reikes dabar vel nueiti ir issitirti kad paziuretu gal vel kas negerai.
Aš irgi anksčiau lankiausi pas nevykusią ginekologę... po abrazijos kai nuėjau ir paprašiau, kad duotų savaitei biuletenį, nes blogai jaučiuosi, tai neįsivaizduojat, ką teko iškęsti... tokio pažeminimo dar nei karto nebuvau patyrusi...
dabar pakeičiau ir džiaugiuosi - ko paprašau, tą gaunu ir nežiūri taip atsainiai. suprato, kad noriu dabar išsitirti, o ne vėliau. kam tiek laukti-jei yra problema, ją reikia gydyti, o ne laukti, kol įsisenės arba pastojus vėl prarasti vaiką...