QUOTE(fishke @ 2011 08 01, 09:29)
į gandrus žvalgomės, bet tik tiek.... 3 mėn tikrai lauksim...
man tai baisu, kad ilgai gali nepasisekti....
Papildyta:
QUOTE(planuke @ 2011 08 01, 12:25)
Mes gandru pradejom sauktis po pirmu mmm

3 menesiuku tikrai neislaukciau, o beto daktarytes palaiminimas gautas

Pirmas badymas nesekmingas

Pirma pupa planavom labai ilgai, todel nusprendem nesvaistyti laiko.....
tai va, ir aš galvoju, kad gali greitai dar nepavykti... o kad pirmų mm visgi būtina sulaukti, tai ir mano patirtis byloja..
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2011 08 01, 12:29)
na bandyti galima bet nereiskia kad pavyks... stai ir as sulaukiau savo nelemtu treciu(po valymo) mmm... O jau tai tikejomes kad pavyks is pirmo karto. kiek tie tyrimai uztrunka su skydliauke? ir juos daro poliklinikose ar reik kaskur rimciau vaziuoti? man kaskada minejo kad kaskas negerai buvo bet taip ir nesityriau... ir juos turi gine israsyt ar gali ir seimos daktare? ir kaip del hormonu tyrimu?
kažkaip įtariu, kad arba darai privačiai ir pati susimoki, arba siunčia pas endokrinologą ir tas jau išrašo.. o kaip žinia pas juos eilės, tai užtrunka tada.....
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2011 08 01, 15:10)
gal pasijuoksit, bet 5 testus sugadinau... tiesiog savijauta labai šuniška-nuolat galva svaigsta, antra savaitė kaip pilva maudžia, lyg jau mėnesinės turėtų būti... temperatūra šiek tiek pakilusi... dar pykina šiek tiek... žodžiu, kaip ir nėštumo simptomai, bet visi testai neigiami...

nusprendžiau daugiau nieko nebesidaryti... pavargau nuolat galvą sukti, kad gal jau šitas bus teigimas, gal jau laukiuosi... apima beviltiškumo jausmas, kad nelemta man taip lengvai tapti motina...
nesijuoksiu, mergyt
pati maniau, kad [pirmą ciklą būsiu vėl pastojus ir tada n testų sugadinau, bet po 40 d. sulaukiau mm....
Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2011 08 01, 15:32)
Labas mergaitės

Esu čia naujokė, labai reiki reikia Jūsų patarimo.. Gal net ne patarimo, o žinių iš patirties

Situacija tokia, kad birželio 12 d. patyriau persileidimą...vaikučiui turėjo būti jau 7 savaitė, o rodė tik keturias...gimda išsivalė pati. Kadangi mano kiaušidės turi PKS, gydytojas liepė pagerti KT, o iš naujo bandyti pastoti rugsėjį. Bet mėnesinų taip ir nesulaukiau... Nėštumo testas - ryškiai teigiamas. Dabar jau turėtų būti 7 savaitė, bet šiandien dingo iki tol jausti nėštumo požymiai.. Labai bijau, nes vaikelio labai norim... Ar yra kam buvę, kad pastojot iš karto po persileidimo? ar vaikeliuiviskas gerai buvo?
taip, man buvo... bet tada nesivystantis man gavosi, 11 sav persileidau..

nemanau, kad jei pastojei, Tau būtinai irgi bus blogai. O nusiteikimas teigiamas irgi labai labai svarbu