Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(mazge123 @ 2011 08 01, 12:29)
kiek tie tyrimai uztrunka su skydliauke? ir juos daro poliklinikose ar reik kaskur rimciau vaziuoti? man kaskada minejo kad kaskas negerai buvo bet taip ir nesityriau... ir juos turi gine israsyt ar gali ir seimos daktare? ir kaip del hormonu tyrimu?

man siuntima pas endokrinologa israse ginekologe, bet Vilniuj pylimo poliklinikoj eiles gal kokiems 3men. birzeli nuejus uzsiregistruoti, tai laiko buvo tik rugsejo 5d... kadangi laukti nesinorejo, tai mokama konsultacija gavau jau kita diena (kainuoja virs 50lt). echoskopija padaro poliklinikoj, bet tyrimus daraisi jau kitur. as rekomenduociau geliu g labaratorija
Atsakyti

taip, man buvo... bet tada nesivystantis man gavosi, 11 sav persileidau.. verysad.gif nemanau, kad jei pastojei, Tau būtinai irgi bus blogai. O nusiteikimas teigiamas irgi labai labai svarbu 4u.gif
[/quote]

bandau nusiteikti.. tik kai karta nepavyko, baime didele dabar..rytoj lekiu pas daktara, matysiu ka sakys. Sese guodzia, sako viskas gerai bus, nes maziukas neplanuotai bando ateiti, gal lemta taip smile.gif labai tikiuos, kad jos zodziai tiesiai dievui i ausi nueis smile.gif jeigu nepavyks, teks tyrimus darytis, ziureti, kas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2011 08 01, 21:37)
bandau nusiteikti.. tik kai karta nepavyko, baime didele dabar..rytoj lekiu pas daktara, matysiu ka sakys.  Sese guodzia, sako viskas gerai bus, nes maziukas neplanuotai bando ateiti, gal lemta taip smile.gif labai tikiuos, kad jos zodziai tiesiai dievui i ausi nueis smile.gif jeigu nepavyks, teks tyrimus darytis, ziureti, kas ne taip.

tikrai viskas bus gerai...svarbiausia nebegalvok apie pirmaji nestuma. jei pirmas kartas nepavyko, dar nereiskia, kad ir antras nestumas toks bus. visos laikysim uz tave kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 08 01, 20:45)
tikrai viskas bus gerai...svarbiausia nebegalvok apie pirmaji nestuma. jei pirmas kartas nepavyko, dar nereiskia, kad ir antras nestumas toks bus. visos laikysim uz tave kumscius  4u.gif

aciu, mergytes, net sugraudinot mane, kad taip palaikot.. 4u.gif rytoj butinai pranesiu, ka sake, jei idomu smile.gif
Atsakyti
megztukas 4u.gif
laukiam gerų žinių smile.gif
Atsakyti
sakykit merginos, o kaip jums krūtinė po visų bėdų buvo? jautresnė tapo? g.gif man kažkokia panika apėmė, kad gal kas negerai...tokia lyg skaudi ji buvo keletą dienų po nelaimių, po to lyg ir aprimo, o dabar ir vėl....ir kažko daugiau vieną krūtis taip verysad.gif pagalvojau gal mm artėja jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 08 02, 09:17)
sakykit merginos, o kaip jums krūtinė po visų bėdų buvo? jautresnė tapo?  g.gif man kažkokia panika apėmė, kad gal kas negerai...tokia lyg skaudi ji buvo keletą dienų po nelaimių, po to lyg ir aprimo, o dabar ir vėl....ir kažko daugiau vieną krūtis taip  verysad.gif pagalvojau gal mm artėja jau  g.gif

asmeniskai man pries suzinant, kad vaikelis nebesivysto, jau kuri laika krutines nebeskaudejo... kazka negero itariau, bet vijau blogas mintis salin... o ir gydytojai kai buvau 12sav, uzsiminiau, kad man krutines taip nebeskauda, bet nelabai jis sureagavo...
kiek laiko nestumui buvo? gal jau pienas buvo bepradejes gamintis ir kai nutruko nestumas, uzsistovejo? gal koks uzdegimas?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 08 02, 10:55)
asmeniskai man pries suzinant, kad vaikelis nebesivysto, jau kuri laika krutines nebeskaudejo... kazka negero itariau, bet vijau blogas mintis salin... o ir gydytojai kai buvau 12sav, uzsiminiau, kad man krutines taip nebeskauda, bet nelabai jis sureagavo...
kiek laiko nestumui buvo? gal jau pienas buvo bepradejes gamintis ir kai nutruko nestumas, uzsistovejo? gal koks uzdegimas?

15 sav. jau ėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 08 02, 12:49)
15 sav. jau ėjo...  g.gif

uzjauciu 4u.gif as 18sav suzinojau, kad 15sav nustojo vystytis...matyt kiekvienos moters organizmas skirtingai reaguoja-man su krutimis nebuvo jokiu problemu. patarciau nueiti pas gydytoja (pradzioj pas ginekologa, paskui pas mamologa)
Atsakyti
man dabar dar labai ranka is peties skauda...matyt tarpsonkaulinio nervo uzdegima pasigavau, tai laukiu kol bent sita beda praeis, nes gal cia tas skausmas persiduoda... g.gif
o kazin negalima iskart pas mamologa uzsiregistruot? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

ateinu jūsų padrąsinti ir optimistiškai nuteikti. Nuo manęs žirnelis pabėgo beveik prieš metus (rugsėji). Labai ilgai skaudėjo širdelę - jūs žinot ką tai reiškia...

O dabar po širdim vėl nešioju kruopytę ir tikiuosi tik laimingos pabaigos wub.gif

Sėkmės visoms - nenuleiskit rankyčių, aukščiau nosiukes, daugiau optimizno 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Čarle, dideliausi sveikinimai 4u.gif

o as siandien netiketai pakliuvau pas ginekologe. pasirodo, pas mane progesterono lygis labai mazas, todel teks dufastona gerti... menesines irgi ne uz kalnu turi pasirodyti, taigi mano svajos zlugo...
Atsakyti