Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

Gal kas naudojote 35+ Anti age serija? Kaip jums ji?
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 08 02, 12:41)
Gal kas naudojote 35+ Anti age serija? Kaip jums ji?

Naudoju paakiu ir dienini,man labai patiko.Atitinka aprasyma thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri jau nauja tusa Architect isbande? Labai man reikia tuso...
Atsakyti
Sveikos, kaip naudoti plaukų serumą 1612?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2011 08 05, 08:02)
Sveikos, kaip naudoti plaukų serumą 1612?
Ačiū.

kai mano vyras naudojo - tai į plaukus įtrindavo kasdien, paskui išskalauti nereikia...
mes sunaudojom dvi pakuotes naudojant kasdien, o trečią pakuotę (dar 3 buteliukus) jau naudojom kas kokią antrą dieną.. tai plaukai slinkti nustojo...
beje, seniau apie šitą serumą buvo daug diskutuota, tik dabar neatsiminsiu kuriai mergaitei nuo jo labiau plaukai riebaluodavosi ...
Atsakyti
Sveikos.
Merginos, gal patartumėt kurie akių pieštukai neblogi? Noriu pabandyt, bet neišsirenku.
Atsakyti
Sveika, man patinka akių kontūro pieštukas iš serijos "Spalvų terapija" (juodas). Patiko dar labiau, kol neatradau tiesiog tobulo pieštuko (man) "Secret Alliance". Nuostabus, labai ilgai išsilaiko, netepa. thumbup.gif
Atsakyti
man tiesiog tobulas Dvigubas pieštukas "Double Deluxe" spalvytė- rudasis cukrus.
Aš jį naudoju dieniniam makiažui .
Viena pusė -šešėliai
kita pusė - akių kontūras.
Puikiai dera spalvos, labai tina mėlynoms akims.

pagaliau radau , kaip greitai ir gražiai pasidažyti smile.gif

esu abai patenkinta smile.gif
Atsakyti

i 
Konsultantės darbo klausimais bendrauja Bendraminčiuose esančioj temoj.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 08 07, 13:54)
Sveika, man patinka akių kontūro pieštukas iš serijos "Spalvų terapija" (juodas). Patiko dar labiau, kol neatradau tiesiog tobulo pieštuko (man) "Secret Alliance". Nuostabus, labai ilgai išsilaiko, netepa. thumbup.gif

QUOTE(ramintyte @ 2011 08 07, 14:00)
man tiesiog tobulas Dvigubas pieštukas "Double Deluxe" spalvytė- rudasis cukrus.
Aš jį naudoju dieniniam makiažui .
Viena pusė -šešėliai
kita pusė - akių kontūras.
Puikiai dera spalvos, labai tina mėlynoms akims.

pagaliau radau , kaip greitai ir gražiai pasidažyti smile.gif

esu abai patenkinta smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri bandete ar girdejote kokiu nors atsiliepimu apie "triju zingsniu programa" skirta veido valymui su vaisiu rugstimis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri jau netyčia išbandėte naująjį I-brush tušą? Kokie atsiliepimai būtų? Pati norėčiau naują tušą įsigyt tai kažkaip linkstu prie jo, o gal dar galėtumėt kitus FL tušus pakomentuot ir parekomenduot kuris geresnis? :-D
Atsakyti