Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

Labas mergaitės, gal kuri naudojat "Greito poveikio losjonas makiažui valyti su lotoso ekstraktu" 0323? Mane domina ar jis toks kaip vandenukas, ar aliejinis? Kam labiau tinkamas, ar makiažui, ar akim valyt?
O gal yra dar koks vertas dėmesio akių makiažo valiklis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 18 liepos 2011 - 08:07
QUOTE(*Caras* @ 2011 07 18, 09:06)
Labas mergaitės, gal kuri naudojat "Greito poveikio losjonas makiažui valyti su lotoso ekstraktu" 0323?  Mane domina ar jis toks kaip vandenukas, ar aliejinis? Kam labiau tinkamas, ar makiažui, ar akim valyt?
Ačiū 4u.gif

Kaip vandeniukas smile.gif
As anksciau irgi valydavausi makiaza pieneliais ir losjonais, bet kai pabandziau LUX serijos prausimosi putas 0362, tai i nieka ju dabar nekeisciau, super jos thumbup.gif
Puikiai nuvalo makiaza (aisku ne vandeniui atsparu tusa), tuo paciu nereikia ir toniko papildomai smile.gif asmeniskai man jos labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2011 07 18, 09:06)
Labas mergaitės, gal kuri naudojat "Greito poveikio losjonas makiažui valyti su lotoso ekstraktu" 0323?  Mane domina ar jis toks kaip vandenukas, ar aliejinis? Kam labiau tinkamas, ar makiažui, ar akim valyt?
Ačiū 4u.gif

Naudoju ir esu labai patenkinta.Puikiai nuvalo makiaza ir neerzina akiu.Jis man netgi fainesnis uz akiu valikli ax.gif
Panasus i losjona.Siaip nepatinka pieneliai ir aliejiniai valikliai,nes po ju akys buna kaip riebalu pripiltos schmoll.gif
Atsakyti
va kaip skoniai skiriasi - as kaip tik labiausiai vertinu riebius valiklius, o ne pienelius ir losjonus biggrin.gif
jeigu bunu DAUG pasidazius, tai valausi tik "virgin" alyvu aliejumi - paprastu smile.gif bet sakyciau net zavu, kad kiekvienam kitaip.

Dabar ketinu uzsisakyt ta nauja atsparu vandeniui tusa. ir suabejojau net paskaicius sad.gif
tas raudonoj tubelej tikrai nuostabus buvo. galejai bliaut per visa filma kine, ir dar akeles patrint - nenusivalo smile.gif thumbup.gif
Tik man asmeniskai jis buvo kazkoks "sausas". megstu tirstus grietines konsistensijos tusus smile.gif
Atsakyti
Matet merginos, akcentuose yra naujas tusas smile.gif
mane jis labai sudomino pagal aprasyma, reiks pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2011 07 18, 23:31)
va kaip skoniai skiriasi - as kaip tik labiausiai vertinu riebius valiklius, o ne pienelius ir losjonus biggrin.gif
jeigu bunu DAUG pasidazius, tai valausi tik "virgin" alyvu aliejumi - paprastu smile.gif bet sakyciau net zavu, kad kiekvienam kitaip.

Dabar ketinu uzsisakyt ta nauja atsparu vandeniui tusa. ir suabejojau net paskaicius sad.gif
tas raudonoj tubelej tikrai nuostabus buvo. galejai bliaut per visa filma kine, ir dar akeles patrint - nenusivalo smile.gif  thumbup.gif
Tik man asmeniskai jis buvo kazkoks "sausas". megstu tirstus grietines konsistensijos tusus smile.gif

As tik karta dar isbandziau ta nauja, vandeniui atsparu tusa, tai man visai nieko.. aisku prie sepetuko formos nepratus, bet pirmas ispudis neblogas tikrai..
Atsakyti
pas mane klientė užsisakė tą vandeliui atsparų,... bet tik penktadienį prekes gaunu ... tikiuosi nenusivils.. blush2.gif
kas dėl makiažo valiklių - sugalvojau pabandyti iš YOUNG skaidrų lasjoną makiažui valyti (0479) - visai nieko, tik šiek tiek riebokas (gal todėl kad ten kažkokių moringijų seklų ekstrakto yra, o ir GLICERIN sudėtyje randu parašyta)..
gaila kad namie neturiu vandeniui atsparaus tušo - tai nežinau kaip jį nuiminės (nors aprašymuose parašta kad nuima visus makiažus)..
vienintelis minusas - pakuotė - taisant makiažą reikia kartais mažyčio lašelio valiklio ant ausų krapštuko, o čia jau kažkaip nepatogu išvarvinti per tą tokį paspaudžiamą atidarymą..
Atsakyti
Sveki, gal kas naudojate priemoniu seriją anti-acne, gal pasidalintumėte savo atsiliepimais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Netycia uzklydau ant Faberlic elektroninio katalogo ir uzmaciau pora prekiu, kuriu noreciau, o dar ir akcija, kaip supratau, toms pekems siuo metu, t.y. Nr. 10 kataloge. Tik va, nelabai gaudaus kaip uzsisakyti, kur ieskoti konsultanciu tam puslapiukyje faberlic.. unsure.gif Gal kuri vilniete galetu padeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aivav @ 2011 07 20, 07:42)

atsakyta į AŽ...
Atsakyti
Sveikos, gal kas imate prekes is Kalvariju g. PIP Vilniuje? kazin kaip daznai ten pristato jas..
Atsakyti
Vieno iš centiukų kontaktai -
Vilnius Kalvarijų, 25 tel. 8 640 52 513 4u.gif
šiaip parašyta, kad dirba kasdien, išskyrus savaitgalius..
pasiskambinkit, manau mergaitės tikrai viską paaiškins... 4u.gif
Atsakyti