Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

4u.gif va, aš vakar dariau užsakymą, tai viską gavau, ko reikėjo. Tikriausiai pirmą kartą man čia šitaip g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu susidomėjau labai šia kosmetika, kolkas dar neteko nusivilti išbandytais pirkiniais: naktiniu veido kremu mišriai odai, rankų kremu su deguonimi, lūpų blizgesiu Nova, atstatančia plaukų kauke..Tad norėčiau išbandyt dar kelias priemones tik norėčiau atsiliepimų:
Kaip šios serijos kūno jogurtas su miško uogom?
user posted image

Ir labai domina šie lūpų blizgesiai, ką galit pasakyt apie juos, kaip laikosi, ar lipnūs, ar turi smulkių žėručių? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 07 07, 16:30)
Pastaruoju metu susidomėjau labai šia kosmetika, kolkas dar neteko nusivilti išbandytais pirkiniais: naktiniu veido kremu mišriai odai, rankų kremu su deguonimi, lūpų blizgesiu Nova, atstatančia plaukų kauke..Tad norėčiau išbandyt dar kelias priemones tik norėčiau atsiliepimų:
Kaip šios serijos kūno jogurtas su miško uogom?
user posted image

Ir labai domina šie lūpų blizgesiai, ką galit pasakyt apie juos, kaip laikosi, ar lipnūs, ar turi smulkių žėručių?  ax.gif
user posted image

Apie blizgius. Puikus dalykas thumbup.gif : labai lipnūs, gražiai blizga, turi smulkių žėručių, ilgai laikosi. Bet turi ir didelę bėdą: ištraukinėjant ir įstumiant teptuką, dalis blizgio lieka ant išorinės buteliuko pusės. kitaip sakant, neišeina jo nešiotis - išteplios kosmetinę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2011 07 07, 18:22)
Apie blizgius. Puikus dalykas thumbup.gif : labai lipnūs, gražiai blizga, turi smulkių žėručių, ilgai laikosi. Bet turi ir didelę bėdą: ištraukinėjant ir įstumiant teptuką, dalis blizgio lieka ant išorinės buteliuko pusės. kitaip sakant, neišeina jo nešiotis - išteplios kosmetinę verysad.gif

Aišku, na iš dalies nėra jau ir tokia didelė bėda mirksiukas.gif O sakykit jie labai permatomi? Spalvos turbūt nelabai duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 07 07, 21:06)
Aišku, na iš dalies nėra jau ir tokia didelė bėda  mirksiukas.gif  O sakykit jie labai permatomi? Spalvos turbūt nelabai duoda? g.gif

Na, sodrios spalvos tikrai neduoda, bet užteptas ant lūpdažio LABAI gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 06 23, 14:28)
Gal kuri naudojote Maskuojamasis vokų kremas, kodas 1025, ar yra koks poveikis? Ar maskuoja ne per daug, kaip kartais tenka matyti pabalusius paakius?

Siandien pasiimsiu si kremuka,tai ismeginus parasysiu wink.gif
Atsakyti
Na nepatingekit paskaityti visos temos. Kalbeta buvo apie blizgius tikrai.

Nes jeigu kiekvienam puslapyje kiekvienai tinginciai paskaityti, atsakinesim "o kaip tas? - o tas juk taip". tai vel uzpildysime nauja tema. kam be reikalo apie ta pati smile.gif

p.s. kas liecia nauja komentara - bent jau man nelieka jokio blizgio ant isores. ir niekas nesiteplioja. bet man rankos nedreba biggrin.gif
juokauju smile.gif
Atsakyti
Man pirmais kartais tas blizgis tepdavo labai rolleyes.gif , bet paskui kažkaip išmokau neišmozoti indelio, dabar jau nieko, jei ir tepa kažkiek, tai tik prie dangtelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Su tuo blizgiu viskas logiška... juk kai indelis būna pilnas, blizgis visai naujas, norint jį užsaryti gaunasi tas oro kamštis viduje, kuris šiek tiek blizgio ir išstumia į lauką.. kai blizgis būna jau šiek tiek "nuvalgytas" - tada šepetėlis be jokių problemų gražiai telpa į vidų, ir joks blizgio perteklius nebepapuola į išorę, ir nieko nebeištepa.... blush2.gif
Atsakyti
Gal jau kuri nors isbandete naujaji tusa atsparu vandeniui, ar vertas demesio?
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 07 16, 20:20)
Gal jau kuri nors isbandete naujaji tusa atsparu vandeniui, ar vertas demesio?

Išbandžiau verysad.gif . Nelabai jis man patiko: kažkokie gumuliukai voliojasi, sulipina blakstienas. Senesnis (raudonoj tūtelėj) ŽYMIAI geresnis buvo. Na, ir tom, kurias domina išvaizda: kažkokia ji man apiblukusi pasirodė. Gal toks egzempliorius pasitaikė ax.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif reiskias nepirksiu, palauksiu kito katalogo, kuriame bus naujas tusas raudonoje pakuoteje, jeigu gerai pamenu doh.gif
Atsakyti