Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(kioske @ 2011 06 08, 18:52)
va koki atsakyma gavau:
"Iš tikrųjų, šią prekę išpirko labai greitai.
Deja, kaip pastebėjote, ši prekė yra deficitinė šiuo metu, dėl to taip greitai ją ir išpirko.
Užsisakyti didesnio kiekio mes negalėjome, nes tai, ką mums atsiuntė, yra maksimumas to, ką galėjo mums atsiųsti iš centrinio kompanijos sandėlio."
doh.gif

Atsiprašant, šūds, ne atsakymas. Daug kalbėti ir nieko nepasakyti. Tikra demagogija: čia ne aš, čia jis kaltas. Nu tikras vaikų darželis.
O kad netylit, mergaitės, tai šaunuolės. Dusint juos reikia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vat dėl tų prekių trūkumų ir buvau apleidus draugystes su faberlic - nuz nervai nelaiko blink.gif doh.gif
Atsakyti
nu nesinervuokim mergikės, tuoj gausim papildų ir visokio kitokio gėrio smile.gif
Atsakyti
Supykau tai juodai. Trecia menesi negaunu suknisto purskiamo ledo, nu kas per idiotiska politika, neleidzianti uzsakineti didesniais kiekiais. negi jie debilai, nenori uzdirbti???
negaliu, nervai nelaiko sad.gif
Atsakyti
Sveikos aš ir tik pradėjau bendrauti su šia kosmetika o purškiamo ledo negaunu negaunu ir kvepalų Alatau kažkokia nesąmonė. Užsakymas turi būti nemažesnis nei 40lt tai kai tik pasirodo naujas katalogas dar nepavyksta surinkti sumos , o vėliau jau prekių nėra. sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2011 06 08, 21:34)
Trecia menesi negaunu suknisto purskiamo ledo, nu kas per idiotiska politika, neleidzianti uzsakineti didesniais kiekiais...

o aš jaučiu per puskutinius pora mėnesių, vos ne kiekvienam užsakyme po 1-2 tuos purškiamus ledus imdavau ... ir dar prieš savaitę darydama užsakymą vėl tų purškaqlų ėmiau ... o va sekmadienį jau nebegavau jų.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ramintyte @ 2011 06 08, 20:47)
nu  nesinervuokim mergikės, tuoj gausim papildų ir visokio kitokio gėrio smile.gif

varčiau šiandien viename Klaipėdos PIPe Infinus ir Edelstar katalogus... Infinum tai kaip ir viskas gerai, tik prekės neįprastos, aš prie faberlic pripratusi blush2.gif o Edelstar man toks menkutis katalogiukas pasirodė, toks visai neužkabinantis.. žinoma, jie pakolkas rusiški, gal kol išvers į lt kalbą, šiek tiek ir maketavimą pakeis...
Atsakyti
kas žiūri į katalogą o kas į prekę. Yra žmonių , kurie labai susikoncentruoja į kokios kokybės katalogas, bet juk aš parduodu produktą. geras jis arba ne , o katalogas tai jis man nieko nereiškia .

Svarbiausia pabandyt ir parekomenduoti. Jeigu katalogas labai geras , o prekė š... ? kas tada ? kaip kitose firmose.
Katalogai profesionalūs , pasakiškai padaryti o prekės , tai neduok Die biggrin.gif
Papildyta:
nu klausykit , lako nuėmėjas , kaina kosminė o nieko nevalo biggrin.gif
ką daryt? Visiškai nevalo biggrin.gif
Atsakyti
žinokit man irgi nevalo biggrin.gif Nors dažniausiai Faberlic lakus naudoju. Bet bandžiau younovos 7084 nuvalyt, tai pasvajok biggrin.gif

Žodžiu nusipirkau pardėj tą pigiausią už 1 Lt, baltą buteliuką raudonu kamšteliu ir man gerai biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi viena klijente pirko, tai sake, kad pavargo kol nutryne laka doh.gif zodziu as jo nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Aš pirkdavau eurokos servetėles , tai labai gerai nuvalydavo, dabar senai nemačiau.Reiks vėl pirkt .
Perbrauki ir lako nėra.
o su šitu tai nežinau pažaisiu po nuvalymo , nes jis maitin anagus.

Arba labai daug jo reikia ant vatos užpilti ir palaikyti ant nago. Tada nusivalo , bet tada labai jau greit naudojasi, buteliuke mažėja , tiesiog akyse.
Atsakyti
assa.gif padariau šiandien užsakymą. Nebuvo tik kelių prekių. Šiaip mano tėtis išbandė koncentratą nuo pleiskanų. Sakė dar nieko gero nebuvo naudojęs, kaip šis, bet šį sykį nebuvo. Užtat sau nusikirtau akių tušą papigiai bigsmile.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2011 06 08, 22:47)
varčiau šiandien viename Klaipėdos PIPe Infinus ir Edelstar katalogus... Infinum tai kaip ir viskas gerai, tik prekės neįprastos, aš prie faberlic pripratusi blush2.gif  o Edelstar man toks menkutis katalogiukas pasirodė, toks visai neužkabinantis.. žinoma, jie pakolkas rusiški, gal kol išvers į lt kalbą, šiek tiek ir maketavimą pakeis...

O kas ten per prekes? rolleyes.gif
Atsakyti