Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

Gal kas žinot kad pasipyldis sandelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mel@nija @ 2011 06 03, 12:13)
sveikos kaip jums expert pharma ampules nuo plauku slinkimo??

pas mane vyrui plikė prieš gerą pusmetį buvo pradėjusi lysti... plaukai slinko juodai - po galvos plovimo visos rankos plaukai trumpais aplipdavo doh.gif tai mes naudojom dvi pakuotes be pertraukos, kasdien, o jau paskui trečią pakuotę taip jau ilgiau, musėt ne kasdien vyras tepdavo - plaukai slinjkti nustojo ... thumbup.gif
kiek pamenu čia forume mergaitės kalbėjo, kad kažkurios lyg ir riebalindavo plaukus šis serumas... mano vyrui tas nepasireiškė...
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2011 06 04, 17:40)
Gal kas žinot kad pasipyldis sandelis?  g.gif

jei neklystu šios savitės pradžioj pildė... dabar nebetaip kai seniau , kai pildydavo į mėnesį tik 1-2 kartus.. dabar beveik kas savaitė prekių papildymai buna.. kartais didesni, kartais visai mažiukai ....
o kokių prekių negauni?
Atsakyti

jei neklystu šios savitės pradžioj pildė... dabar nebetaip kai seniau , kai pildydavo į mėnesį tik 1-2 kartus.. dabar beveik kas savaitė prekių papildymai buna.. kartais didesni, kartais visai mažiukai ....
o kokių prekių negauni?

expert pharma šampūno nuo pleiskanų ir jau visa savaite ieškau you nova blizgesio 4442, pirmadienį žiūrėjau buvo 1, bet dabar išvis neivieno....:/ o šios spalvytės jis pas mane pats užsakomiausias... cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, kuri čia kalbėjo , kad turi faberlic marketingo planą lietuvių kalbą ? Labai reiktų el, varianto.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas naudojot šviesinimo priemonę iš faberlic super blond? Noriu sužinoti kaip ją naudoti, nes pamečiau instrukciją. smile.gif Ar ant sausų plaukų tepti? Ar tik šaknis ar visą galvą galima? ir šiaip noriu sužinot kaip jį iš viso naudot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(luz.neringa @ 2011 06 06, 16:06)
Sveikos,

Gal kas naudojot šviesinimo priemonę iš faberlic super blond? Noriu sužinoti kaip ją naudoti, nes pamečiau instrukciją. smile.gif Ar ant sausų plaukų tepti? Ar tik šaknis ar visą galvą galima? ir šiaip noriu sužinot kaip jį iš viso naudot? wink.gif

As pati ja naudoju smile.gif labai patenkinta rezultatu thumbup.gif

Tepami sausi plaukai.
Kadangi dazausi sviesiai, tai as sia priemone naudoju nusisviesinti ataugusiom plauku saknim ir tepu tik ataugusius nuo saknu, nes esu siaip tamsiaplauke. Tada isiplauni plaukus, issidziovini ir tepiesi sviesaus atspalvio plauku dazus (irgi tik nusviesintus nuo saknu, o ne visus). Bent jau as taip darau smile.gif
Vien sia priemone nusisviesinus skirsis tarkim sviesiai dazyti ir nubalinti, todel reikia uzdazyti norimu atspalviu, kad susivienodintu spalva.

Sia priemone galima naudoti ir tuomet, jei tarkim esat nusidazius tamsiai ir norit peridazyti keliais tonais sviesesniu smile.gif
Atsakyti
susinervijau blink.gif nera keturiu prekiu, kuriu man reik, rytoj gaus papildyma, bet ir jame tik viena preke, kurios man reik doh.gif
vat tau boba ir devintines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 06 08, 00:14)
susinervijau  blink.gif  nera keturiu prekiu, kuriu man reik, rytoj gaus papildyma, bet ir jame tik viena preke, kurios man reik  doh.gif
vat tau boba ir devintines  doh.gif

Ir man tas pats doh.gif . Čia, vadinasi, papildymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2011 06 07, 22:18)
Ir man tas pats doh.gif . Čia, vadinasi, papildymas doh.gif

aha doh.gif
teks plauku dazus PIP'e nupirkti, nes klijentes jau zilos vaiksto ir vis klausineja kada dazai bus ax.gif
beja visu dazu atveze, o 8827 neee.... unsure.gif
Atsakyti
nėra purškiklio ledo ir apsaugos nuo saulės su SPF 20 .
Atsakyti
nu nesuprantu papilde ta sandely ar ne, nes kaikp nebuvo RALA 40+ serumo taip jo ir nera... visa diena sedziu prie kompo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
va koki atsakyma gavau:
"Iš tikrųjų, šią prekę išpirko labai greitai.
Deja, kaip pastebėjote, ši prekė yra deficitinė šiuo metu, dėl to taip greitai ją ir išpirko.
Užsisakyti didesnio kiekio mes negalėjome, nes tai, ką mums atsiuntė, yra maksimumas to, ką galėjo mums atsiųsti iš centrinio kompanijos sandėlio."

doh.gif
Atsakyti