Gal kas žinot kad pasipyldis sandelis?

QUOTE(mel@nija @ 2011 06 03, 12:13)
sveikos kaip jums expert pharma ampules nuo plauku slinkimo??
pas mane vyrui plikė prieš gerą pusmetį buvo pradėjusi lysti... plaukai slinko juodai - po galvos plovimo visos rankos plaukai trumpais aplipdavo

kiek pamenu čia forume mergaitės kalbėjo, kad kažkurios lyg ir riebalindavo plaukus šis serumas... mano vyrui tas nepasireiškė...
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2011 06 04, 17:40)
jei neklystu šios savitės pradžioj pildė... dabar nebetaip kai seniau , kai pildydavo į mėnesį tik 1-2 kartus.. dabar beveik kas savaitė prekių papildymai buna.. kartais didesni, kartais visai mažiukai ....
o kokių prekių negauni?
jei neklystu šios savitės pradžioj pildė... dabar nebetaip kai seniau , kai pildydavo į mėnesį tik 1-2 kartus.. dabar beveik kas savaitė prekių papildymai buna.. kartais didesni, kartais visai mažiukai ....
o kokių prekių negauni?
expert pharma šampūno nuo pleiskanų ir jau visa savaite ieškau you nova blizgesio 4442, pirmadienį žiūrėjau buvo 1, bet dabar išvis neivieno....:/ o šios spalvytės jis pas mane pats užsakomiausias...

Sveikutes, kuri čia kalbėjo , kad turi faberlic marketingo planą lietuvių kalbą ? Labai reiktų el, varianto.
Sveikos,
Gal kas naudojot šviesinimo priemonę iš faberlic super blond? Noriu sužinoti kaip ją naudoti, nes pamečiau instrukciją.
Ar ant sausų plaukų tepti? Ar tik šaknis ar visą galvą galima? ir šiaip noriu sužinot kaip jį iš viso naudot?
Gal kas naudojot šviesinimo priemonę iš faberlic super blond? Noriu sužinoti kaip ją naudoti, nes pamečiau instrukciją.

QUOTE(luz.neringa @ 2011 06 06, 16:06)
Sveikos,
Ar ant sausų plaukų tepti? Ar tik šaknis ar visą galvą galima? ir šiaip noriu sužinot kaip jį iš viso naudot? 

As pati ja naudoju

Tepami sausi plaukai.
Kadangi dazausi sviesiai, tai as sia priemone naudoju nusisviesinti ataugusiom plauku saknim ir tepu tik ataugusius nuo saknu, nes esu siaip tamsiaplauke. Tada isiplauni plaukus, issidziovini ir tepiesi sviesaus atspalvio plauku dazus (irgi tik nusviesintus nuo saknu, o ne visus). Bent jau as taip darau

Vien sia priemone nusisviesinus skirsis tarkim sviesiai dazyti ir nubalinti, todel reikia uzdazyti norimu atspalviu, kad susivienodintu spalva.
Sia priemone galima naudoti ir tuomet, jei tarkim esat nusidazius tamsiai ir norit peridazyti keliais tonais sviesesniu

susinervijau
nera keturiu prekiu, kuriu man reik, rytoj gaus papildyma, bet ir jame tik viena preke, kurios man reik
vat tau boba ir devintines

QUOTE(kioske @ 2011 06 08, 00:14)
susinervijau
nera keturiu prekiu, kuriu man reik, rytoj gaus papildyma, bet ir jame tik viena preke, kurios man reik

Ir man tas pats

QUOTE(juraityte @ 2011 06 07, 22:18)
aha

teks plauku dazus PIP'e nupirkti, nes klijentes jau zilos vaiksto ir vis klausineja kada dazai bus

beja visu dazu atveze, o 8827 neee....

nėra purškiklio ledo ir apsaugos nuo saulės su SPF 20 .
nu nesuprantu papilde ta sandely ar ne, nes kaikp nebuvo RALA 40+ serumo taip jo ir nera... visa diena sedziu prie kompo

va koki atsakyma gavau:
"Iš tikrųjų, šią prekę išpirko labai greitai.
Deja, kaip pastebėjote, ši prekė yra deficitinė šiuo metu, dėl to taip greitai ją ir išpirko.
Užsisakyti didesnio kiekio mes negalėjome, nes tai, ką mums atsiuntė, yra maksimumas to, ką galėjo mums atsiųsti iš centrinio kompanijos sandėlio."
"Iš tikrųjų, šią prekę išpirko labai greitai.
Deja, kaip pastebėjote, ši prekė yra deficitinė šiuo metu, dėl to taip greitai ją ir išpirko.
Užsisakyti didesnio kiekio mes negalėjome, nes tai, ką mums atsiuntė, yra maksimumas to, ką galėjo mums atsiųsti iš centrinio kompanijos sandėlio."