Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(Wyga @ 2011 05 27, 08:55)
Labas, nusipirkau ir aš pabandymui kremą rala naktinį, įsigeria labai gerai, oda tampa švelni, netraukia, negraužia, tik pažiūrėjau sudėtį-radau bent 5 visokius parabenus ir dar visokių kitokių chemikalų unsure.gif

o tu į galiojimą produkto pasižiūrėk - beveik visi gaminiai nuo pagaminimo datos galioja tik 18 mėnesių, o atidarius pakuotę - 6-8 mėnesius, vaikiška linija - jei gerai atsimenu tai tik 4 mėn...
tai reiškia, kad konservantų kiekis yra visai minimalu, nes be konservuojančių medžiagų neišlaikysi gaminio....
dabar madinga kad nebutų parabenų, tačiau ten deda kitas konservuojančias medžiagas (kurių poveikio gal irgi niekas perdaug dar nežino, nes tai naujos medžiagos) nes tai yra neišvengiama...
o parduotuvių lentynose gali rasti kremų, kur galioja 3 metus, bet tik vienas parabenas.. o ką tai reiškia? tai reiškia, kad jo yra labai didelis kiekis, kad išlaikyti net 3 metus produktą su nepakitusiomis savybėmis....
todėl aš mieliau renkuosi gaminį su kuo trumperniu galiojimu, nes žinau, kad ten esantis parabenų kiekis yra minimalus.....
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2011 05 27, 10:11)
o tu į galiojimą produkto pasižiūrėk - beveik visi gaminiai nuo pagaminimo datos galioja tik 18 mėnesių, o atidarius pakuotę - 6-8 mėnesius, vaikiška linija - jei gerai atsimenu tai tik 4 mėn...
tai reiškia, kad konservantų kiekis yra visai minimalu, nes be konservuojančių medžiagų neišlaikysi gaminio....
dabar madinga kad nebutų parabenų, tačiau ten deda kitas konservuojančias medžiagas (kurių poveikio gal irgi niekas perdaug dar nežino, nes tai naujos medžiagos) nes tai yra neišvengiama...
o parduotuvių lentynose gali rasti kremų, kur galioja 3 metus, bet tik vienas parabenas.. o ką tai reiškia? tai reiškia, kad jo yra labai didelis kiekis, kad išlaikyti net 3 metus produktą su nepakitusiomis savybėmis....
todėl aš mieliau renkuosi gaminį su kuo trumperniu galiojimu, nes žinau, kad ten esantis parabenų kiekis yra minimalus.....

pažiūrėsiu į galiojimą, šiaip labai patiko kremas, super jausmas juo pasitepus.
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2011 05 27, 09:11)

O čia tai pravilniai kalbi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Aš esu tikra, kad be tų cheminių priedų kosmetikos nepagaminsi, nebent ji max mėnesį galiotų. Tų priedų yra, tik kalba eina apie jų kiekį. O kaip žiūrėti? Jei sutėties sąrašo pradžioj, vidury pvz tas parabenas, tai reiškia, kad jo koncentracija didelė, o jei sąrašo pabaigoj jis - vadinasi, koncentracija minimali mirksiukas.gif O kad neišvengiami jie, tai faktas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Kazin kaip bus su katalogais naujais. Visada darydavau uzsakyma tik menesio gale, kad nauja kataloga iskart pridetu. O kada dabar jie pasirodys, jei uzsakyma tik iki 19 d. bus galima forminti g.gif
Atsakyti
manau nuo kokios 10 dienos turės pasirodyti ..
nors įdealiausias variantas butų - darai užsakymą - ir gauni katalogą jau sekančio periopdo - taip kaip kad turi Avon ar Oriflame verysad.gif
Atsakyti
O as nelabai supratau.. pvz sitam kataloge kuri preke yra edelstar arba infinum kompanijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2011 05 29, 21:17)
O as nelabai supratau..  pvz sitam kataloge kuri preke yra edelstar arba infinum kompanijos?  4u.gif

visos sprekės yra Faberlic... 4u.gif
pasirodo Edelstar ir Infinum katalogai pasirodys tik nuo spalio mėnesio, ir prekės bus atskiruose kataloguose, o ne viskas viename...
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2011 05 29, 23:29)
visos sprekės yra Faberlic...  4u.gif
pasirodo Edelstar ir Infinum katalogai pasirodys tik nuo spalio mėnesio, ir prekės bus atskiruose kataloguose, o ne viskas viename...

Na va dabar jau aisku, aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,norėjau paklausti,gal kuri naudojote šildančią tirpią plaukų kaukę su Noni uogų minkštimu? Matau,kad naujovė,bet gal kuri jau išbandė blush2.gif nes aš jau keletą gaminių išbandžiau iš birželio katalogo rolleyes.gif
Atsakyti
Nepatingėkite paskaitinėti keletą puslapių atgal, ar netgi senesnių temelių. Apie ją tikrai buvo daug kartų kalbėta smile.gif
Mano atsiliepimai tik geriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 06 03, 12:48)
Sveikos,norėjau paklausti,gal kuri naudojote šildančią tirpią plaukų kaukę su Noni uogų minkštimu? Matau,kad naujovė,bet gal kuri jau išbandė  blush2.gif nes aš jau keletą gaminių išbandžiau iš birželio katalogo  rolleyes.gif

Naudoju thumbup.gif . Puiki kaukė: plaukai po jos lieka švelnūs, purūs, blizga, lengvai šukuojasi. Žinoma, jei neerzina kokosų kvapas. Bet jis neilgai jaučiamas.
Atsakyti
sveikos kaip jums expert pharma ampules nuo plauku slinkimo??
Atsakyti