Aš tų nerandu, kataloge tai jų nėra , osistemoje man tokių neduoda
ką tik sistemą patikrinau - mėlyna likusi tik viena rankainė, nes man dar leido užsakyti ... o raudonai dryžuotų - apie 20-30 vnt...
aš ne kodą rašau, o tiesiog ranka surinkinėju "Rankinė"
aš ne kodą rašau, o tiesiog ranka surinkinėju "Rankinė"
o tu rankiniu kad ir raudonu dar leis uzsisakyti tokia kaina kito sekancio katalogo galiojimo metu??na nuo 20d??kur iseina?
manau, kad jas isparduos ir viskas bus...

Tesiu atsiliepimus apie produkcija:
Secret story nagu lakas 7059 kodas, lakas negraziai dengia, nagas nueina ruozeliais, kadangi paveisliuke atrode grazi spalva tai panaudojus labai nusivyliau, be to dziusta ilgai, ne dienos neissilaiko.
You Nova Star fantasy nagu laks, nepamenu artikulo, jo pardavime nebera nes pirkau ispardavime, spalva rozine, labai graziai dengia, tik reikia tepti 2-3 sluoksnius, greitai pakankamai isdziusta, manikiuras laikosi 4-7 dienas.
Dvigubas korekcinis piestukas 6059 gerai maskuoja, man labai patinka.
Nagu lako dzioviklis Super shine 7077, pagreitina nagu lako dziuvimo greiti ji panaudojus nagai graziai blizga, vertas demesio.
medinis pedu sveikitklis, na nieko ypatingo, pemza kaip pemza;))
Nagu dilde Fl 9420 man nepatiko nieko nepoliruoja, labai mepatvari.
Apsauginis veido kremas nuo saules, labai gerai isigeria, nepaisant riebios kremo konsistencijos, tepantis kremas eina balksvom juostom tokiom atrodo kad neisigers bet pamasazavus greit isigeria, oda atrodo ji gerte sugeria, didelis spf, pabuvus ilgai sauleje odos nepersti, ji neraudonuoja, nesmirdi;))
Serija PHYTO KISLOROD visos priemones geros, ypatingai patiko veido prausiklis, gerai nuvalo makiaza, netgi akiu tusa, losjonas labai nekokio kvapo, bet nueima blizgesi odos, atgaivina, kaukes antra karta nepirkciau del deginancio poveikio praejus 3 min panasiai kai uzdedi ja ant veido, patiko kad gerai isvalo oda, atgaivina spalva.
deguonies balzamas, perkuosi jau gal 4 karta, labai patinka, padeda odai atsigaivinti ypac patinka naudoti karsta vasaros diena, kaime, kai nesinori naudoti daug kosmetikos priemoniu, nuramina oda ikandus uodui(isbandyta) neseniai buvau isipjovusi pirsta tai vakarais tepdavau balzamo tiesiai ant ypjautos vietos, per dvi naktis nemazai zaizda uzsitrauke, man patinka balzamo konsistencija, kasdien jo tepu pries tepant krema tiek dienini tiek naktini.Tiesa pirma karta naudojant galimas deginimo pojutis nes oda nepatusi prie deguonies kokteilio;)))
Secret story nagu lakas 7059 kodas, lakas negraziai dengia, nagas nueina ruozeliais, kadangi paveisliuke atrode grazi spalva tai panaudojus labai nusivyliau, be to dziusta ilgai, ne dienos neissilaiko.
You Nova Star fantasy nagu laks, nepamenu artikulo, jo pardavime nebera nes pirkau ispardavime, spalva rozine, labai graziai dengia, tik reikia tepti 2-3 sluoksnius, greitai pakankamai isdziusta, manikiuras laikosi 4-7 dienas.
Dvigubas korekcinis piestukas 6059 gerai maskuoja, man labai patinka.
Nagu lako dzioviklis Super shine 7077, pagreitina nagu lako dziuvimo greiti ji panaudojus nagai graziai blizga, vertas demesio.
medinis pedu sveikitklis, na nieko ypatingo, pemza kaip pemza;))
Nagu dilde Fl 9420 man nepatiko nieko nepoliruoja, labai mepatvari.
Apsauginis veido kremas nuo saules, labai gerai isigeria, nepaisant riebios kremo konsistencijos, tepantis kremas eina balksvom juostom tokiom atrodo kad neisigers bet pamasazavus greit isigeria, oda atrodo ji gerte sugeria, didelis spf, pabuvus ilgai sauleje odos nepersti, ji neraudonuoja, nesmirdi;))
Serija PHYTO KISLOROD visos priemones geros, ypatingai patiko veido prausiklis, gerai nuvalo makiaza, netgi akiu tusa, losjonas labai nekokio kvapo, bet nueima blizgesi odos, atgaivina, kaukes antra karta nepirkciau del deginancio poveikio praejus 3 min panasiai kai uzdedi ja ant veido, patiko kad gerai isvalo oda, atgaivina spalva.
deguonies balzamas, perkuosi jau gal 4 karta, labai patinka, padeda odai atsigaivinti ypac patinka naudoti karsta vasaros diena, kaime, kai nesinori naudoti daug kosmetikos priemoniu, nuramina oda ikandus uodui(isbandyta) neseniai buvau isipjovusi pirsta tai vakarais tepdavau balzamo tiesiai ant ypjautos vietos, per dvi naktis nemazai zaizda uzsitrauke, man patinka balzamo konsistencija, kasdien jo tepu pries tepant krema tiek dienini tiek naktini.Tiesa pirma karta naudojant galimas deginimo pojutis nes oda nepatusi prie deguonies kokteilio;)))
QUOTE(mel@nija @ 2011 06 16, 11:22)
O as kaip tik pastaruoju metu esu juo nusivylusi

Taskine priemone kovojanti su akne 1607 uztepus ant spuogo ji uzdziovina, bet nepanaikina spuogo nes reiktu visadiena vaikscioti taskuotai.Dezinfekuoja gerai, beje pajutus pusleline ant lupos, isbanziau,uztepiau tik pajutus ir praejo galbut todel kad sudetyje turi sieros.
Valomosios veido putos-serbetas jaunai odai patiko labiau negu Phyto kislorod prasiklis, taciau serbetui pakuote netinkama kadangi priemone skysta, spaudziant is tubeles per daug isbega, kvapas labai malonus, gerai pasalina makiaza, puikus produktas ir kaina gera.
Veido kauke obuolys ir granatas 1935 malonaus kvapo, gerai pasiskirsto ant veido, nedirgina odos, panaudojus oda maloniai atgaivina, atrodo pilna.
Atkuriamasis plauku serumas su deguonimi 8901 patogus naudoti, plaukai blizga, panaudojus atrodo labai svelnus, pilni papure, na pasaka;))spalva blizga
Sampunas spalva ir blizgesys 8896 plauku spalva palaiko, taciau pasirodo gana riebus, plaukus kasdien tenka trinkti.
Dazytu plauku balzamas 8893 neblogas;))antra karta nepirkciau.
Plauku kauke atkurimas labai patinka naudoju jau nebe pirma karta, taciau reikia tepti nuo plauku vidurio, antraip rezultatas istrinkus galva bus riebiu plauku;))plaukai minksti, blizga, svelnus.
Papildyta:
galbut tavo oda priprato prie priemones ir tu nebejauti tikrojo to gerojo poveikio
bet tai nereiskia kad jis tapo blogesnis juk sudetis ta pati
bal padek i sona o paskui atrasi ji is naujo
Valomosios veido putos-serbetas jaunai odai patiko labiau negu Phyto kislorod prasiklis, taciau serbetui pakuote netinkama kadangi priemone skysta, spaudziant is tubeles per daug isbega, kvapas labai malonus, gerai pasalina makiaza, puikus produktas ir kaina gera.
Veido kauke obuolys ir granatas 1935 malonaus kvapo, gerai pasiskirsto ant veido, nedirgina odos, panaudojus oda maloniai atgaivina, atrodo pilna.
Atkuriamasis plauku serumas su deguonimi 8901 patogus naudoti, plaukai blizga, panaudojus atrodo labai svelnus, pilni papure, na pasaka;))spalva blizga
Sampunas spalva ir blizgesys 8896 plauku spalva palaiko, taciau pasirodo gana riebus, plaukus kasdien tenka trinkti.
Dazytu plauku balzamas 8893 neblogas;))antra karta nepirkciau.
Plauku kauke atkurimas labai patinka naudoju jau nebe pirma karta, taciau reikia tepti nuo plauku vidurio, antraip rezultatas istrinkus galva bus riebiu plauku;))plaukai minksti, blizga, svelnus.
Papildyta:
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 16, 12:31)
O as kaip tik pastaruoju metu esu juo nusivylusi
Anksciau labai gyriau, nes buvo superinis daiktas, ypac karsta vasaros diena, del to pacios priezasties, nes nesinorejo daug kosmetikos naudoti, bet dabar taip ir guli jis pas maane, kol greitu laiku atsidurs siuklinej... 

galbut tavo oda priprato prie priemones ir tu nebejauti tikrojo to gerojo poveikio

QUOTE(mel@nija @ 2011 06 16, 11:53)
bet tai nereiskia kad jis tapo blogesnis juk sudetis ta pati
bal padek i sona o paskui atrasi ji is naujo 

Jau bandziau atrasti is naujo

kokie atsiliepmai apie kavos serija is BEUTY CAFE serijos ta stangrinancia???
QUOTE(mel@nija @ 2011 06 17, 13:14)
kokie atsiliepmai apie kavos serija is BEUTY CAFE serijos ta stangrinancia???
turejau sveitikli ir krema (tipo plokscias pilvas)

kavos kvapas ir tiek

QUOTE(mel@nija @ 2011 06 16, 10:22)
siuo ir as likau labai patenkinta

QUOTE(kioske @ 2011 06 17, 18:17)
turejau sveitikli ir krema (tipo plokscias pilvas)
pliusas kvapas, nes kvepia kava
sveitiklis kaip sveitiklis, smulkiomis abrazyvinemis dalelemis, na o kremas irgi kaip kremas, jokiu stebuklu nesitikejau
tai tepiau ne tik pilva, bet visa kuna
kavos kvapas ir tiek

kavos kvapas ir tiek

o poveikio visai jokio ?