QUOTE(Dainulle @ 2011 06 22, 17:28)
Ačiū, šitas. O kada jau galiu teikti užsakymą pagal Nr. 9 katalogą, kad gaučiau jau kitą Nr.?
QUOTE(Wyga @ 2011 06 23, 12:41)
Ačiū, šitas. O kada jau galiu teikti užsakymą pagal Nr. 9 katalogą, kad gaučiau jau kitą Nr.?
seniau tvarka buvo nusistovėjusi, tai daug maž žinodavom, kad katalogai prekyboje pasirodo apie 21-25 dieną...
o dabar, kai nauja tvarka galioja dar tik antras mėnuo - nežinau net ką ir sakyti ...
manau kad naujasis katalogas bus apie einamojo katalogo galiojimo vidurį.. tai sakyki jei katalogas galioja nuo 06.20 dienos iki 07.10 dienos, tai manau apie liepos pirmą dieną tau tikrai privalės būti prekyboje...
juk ateina į el.paštą informacija, kada prekyboje pasirodo naujieji katalogai ...
ta pati informacija yra talpinama ir Faberlic tinklapyje...

QUOTE(mel@nija @ 2011 06 16, 11:22)
Nagu lako dzioviklis Super shine 7077, pagreitina nagu lako dziuvimo greiti ji panaudojus nagai graziai blizga, vertas demesio.
Man sitas dzioviklis - tooobulas

QUOTE(lauruzyte @ 2011 06 23, 22:39)
Labai geras , esu labai juo patenkinta

Taip taip - net aš neturiu ko prie jo prikibti 
Nors iš esmės aš juo tepu ne tam, kad greičiau nudžiūtų (faberlic lakai ir taip greit džiūna - tai nežinau koks jo poveikis). Bet labai gražiai nagas atrodo su tais blizgaliukais

Nors iš esmės aš juo tepu ne tam, kad greičiau nudžiūtų (faberlic lakai ir taip greit džiūna - tai nežinau koks jo poveikis). Bet labai gražiai nagas atrodo su tais blizgaliukais

Sveikos, gal kuri naudojate veido kremą JAUTRIAI ODAI 1690? Kaip jis? Kuom iš esmės skiriasi nuo Bio kislorod kremo su deguonimi? Ir tos putos 1617 veidui valyt jautriai odai tai kaip tą odą nuvalo? gerai ar šiaip sau?
Ir dar domina skirtumas tarp plaukų kaukių 8897 ir 8323
Kol kas bandžiau tik purškiamą dezodorantą - labai patiko. Pirksiu antrą buteliuką. Nes nedirgina, apsaugo gana neblogai ir baltų žymių nėra, bei nesukelia niežulio... Žodžiu užskaičiau...
Dar bandžiau dušo gelį su meduoliais
koks kvapas intensyvus, niam niam... Ir labai gerai putoja, toks lengvas...
Nu man patiko
Ai dar va kremą rankom ir nagų odelėm naudoju, tai patiko įpakavimas, kad atsisuka, taip pat konsistencija - labai lengva, lengvo kvapo, ir super gerai susigeria. Nėra tos "riebalinės plėvelės" kaip kad būna rankų kremą pasitepus... Na nagų odelėms kol kas jokio efekto nepamačiau, bet ir tepuosi tik visai neseniai, tai sunku pasakyt
O beje, infinum katalgą galima pamatyt kažkaip, nes jie susijungė berots, kiek mačiau... Ar skiriasi šios linijos iš esmės?
Ir pabaigai tiek giriat tušą "Dvikova" o kataloge jo nėra, tinklapy taip pat,.. tai jį pakeitė kažkuom ar tiesiog išėmė?

Ir dar domina skirtumas tarp plaukų kaukių 8897 ir 8323

Kol kas bandžiau tik purškiamą dezodorantą - labai patiko. Pirksiu antrą buteliuką. Nes nedirgina, apsaugo gana neblogai ir baltų žymių nėra, bei nesukelia niežulio... Žodžiu užskaičiau...
Dar bandžiau dušo gelį su meduoliais

Ai dar va kremą rankom ir nagų odelėm naudoju, tai patiko įpakavimas, kad atsisuka, taip pat konsistencija - labai lengva, lengvo kvapo, ir super gerai susigeria. Nėra tos "riebalinės plėvelės" kaip kad būna rankų kremą pasitepus... Na nagų odelėms kol kas jokio efekto nepamačiau, bet ir tepuosi tik visai neseniai, tai sunku pasakyt

O beje, infinum katalgą galima pamatyt kažkaip, nes jie susijungė berots, kiek mačiau... Ar skiriasi šios linijos iš esmės?

Ir pabaigai tiek giriat tušą "Dvikova" o kataloge jo nėra, tinklapy taip pat,.. tai jį pakeitė kažkuom ar tiesiog išėmė?

QUOTE(Little angel @ 2011 06 28, 08:07)

jo šiuo metu sandėliuose nėra... todėl automatiškai ir sistemoj nerodo ....
bent jau negirdėjau, kad jį butų kažkuo pakeitę...
na aš namuose, savo asmeniniuose "sandėliuose" dar turiu ...

vakar dariau užsakymą Dvikovos tušas buvo juodas ir mėlynas, o norėjau žalio

QUOTE(Augė @ 2011 06 28, 08:56)
tai gal tada pildė sandėlius šiek tiel ...
nes aš praeitą savaitę, berods ketvirtadienį užsakinėjau, tai nebuvo...