Įkraunama...
Įkraunama...

FABERLIC kosmetika 2 tema

QUOTE(Augė @ 2011 06 17, 19:58)
o poveikio visai jokio ? blink.gif

na nepastebejau ax.gif
ir siaip manau, kad nuo kremo pilvas plokscias tikrai nepasidarys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 06 17, 22:21)
na nepastebejau  ax.gif 
ir siaip manau, kad nuo kremo pilvas plokscias tikrai nepasidarys  schmoll.gif

tai aisku nepasidarys nui okremo jis plokscias, tiesiog manu, jog sia linija reikia derinti su sportu 4u.gif ir sveika mityba
Atsakyti
iki merginos;)))lekiu ziuret tv su maisu cipsu;))
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri bandėte You Nova blakstienų tušą trys viename, kaip jis ?
Atsakyti
QUOTE(Naujokė555 @ 2011 06 18, 16:42)

pirkosi drauge, sake tusas kaip tusas nieko ypatingo ji prilygino ji Isadoros tusui su lenktu sepeteliu pavadinimo nepamenu, tik kainos skiriasi 4 kartus;))
Papildyta:
mane dar domina expert kremai nuo aknes ar visa linija kas kartu esat bande??kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Naujokė555 @ 2011 06 18, 14:42)

Man tai jis nelabai daug atsilieka nuo kitu daug brangesniu faberlico...
siaip du jau sunaudojau ir tikrai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
kad ir pigus tas You Nova tušas, bet kokybė tikrai gera (kaip už tuos kelis lt).. Ryte pasidažai, iki pat vakaro išlieka tvarkingai padažytos blakstienos, visai netrupa, plius - dažant tikrai padengia visas blakstienas... tik vienas trukyumas - bent jau man - perdaug "košės" pakabina - todėl pabandžiau šį tušą tam kad pabandyti, bet vistiek prie Dvikovos sugrįžau smile.gif
Atsakyti
merginos , o ar yra spalvotu tušų ? mačiau Dvikovos mėlynas, reiktu rudo arba žalio , vasara visai nenoriu dažytis juodu smile.gif , nors ir žiema man geriau tinka rudas
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 06 19, 07:55)
merginos , o ar yra spalvotu tušų ? mačiau Dvikovos mėlynas, reiktu rudo arba žalio , vasara visai nenoriu dažytis juodu smile.gif , nors ir žiema man geriau tinka rudas

Tikrai taip, Dvikovos yra ir rudas, ir zalias 4u.gif aisku taip pat juodas ir melynas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 06 19, 10:59)
Tikrai taip, Dvikovos yra ir rudas, ir zalias  4u.gif aisku taip pat  juodas ir melynas  4u.gif

Bet jų nėra sandėlyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2011 06 19, 09:46)
Bet jų nėra sandėlyje verysad.gif

na, o cia jau kita problema... unsure.gif
neisivaizduoju kas bus su prekiu kiekiu sandely spali, kai prisides ir edelstar produkcija.... itariu, kad nieko gero ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 06 19, 11:51)
na, o cia jau kita problema...  unsure.gif
neisivaizduoju kas bus su prekiu kiekiu sandely spali, kai prisides ir edelstar produkcija.... itariu, kad nieko gero ... unsure.gif

Manau, kad didelis šnipštas bus. Jau su vienos kompanijos produkcijos pristatymu niekaip nesusitvarko, o ką jau kalbėti apie 3... g.gif
Atsakyti