Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(storuliukas @ 2011 07 10, 18:52)
sveikos,gal kas galite atsakyti i toki klausimuka.stovejau darbo birzoje,uz 1 men gavau pasalpa,darba susiradau anglijoje.ar man butina pranesti,kad turiu darba susiradus,ar tiesiog nenueinu ir isbraukia.

Geriau pranesti,tada sustabdys mokejima ir kai kita karta istosit i birza ta mokejima prates.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 07 08, 10:23)
Kad sodra tikrai nieko nemoka schmoll.gif netgi rasiau jiems uzklausa atrase kad jiems nepriklauso moketi, tiesiog DB mokes viena menesi plius rolleyes.gif

jo, ir as domejausi to paties, nemoka pasake unsure.gif
Atsakyti
Turiu pora klausimų:
situacija tokia, kad vyras birželio 30 dieną nuėjo į biržą, išmoka paskirta nuo liepos 8 dienos:
1. Kodėl mokės tik rugpjūčio 15d., o ne liepos 15d(kad ir už kelias dienas)
2. Jei susiranda darbą ar gaus išmoką už stovėtas kelias dienas?
Kitas dalykas, girdėjau, kad subsidijuoja darbo vietą-mes turim 2 vaikus, vyrui 26metai-gal ir jam dengs dalį atlyginimo?
3. Mano vyras baigė magistrinį turi patirties pagal spec. o jei jam kokį š pasiūlys dirbti ir pvz už minimumą-tai atsisakius išbraukia?ar jie privalo pagal išsilavinimą siūlyt?

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2011 07 11, 14:13)
Turiu pora klausimų:
situacija tokia, kad vyras birželio 30 dieną nuėjo į biržą, išmoka paskirta nuo liepos 8 dienos:
1. Kodėl mokės tik rugpjūčio 15d., o ne liepos 15d(kad ir už kelias dienas)
2. Jei susiranda darbą ar gaus išmoką už stovėtas kelias dienas?
Kitas dalykas, girdėjau, kad subsidijuoja darbo vietą-mes turim 2 vaikus, vyrui 26metai-gal ir jam dengs dalį atlyginimo?
3. Mano vyras baigė magistrinį turi patirties pagal spec. o jei jam kokį š pasiūlys dirbti ir pvz už minimumą-tai atsisakius išbraukia?ar jie privalo pagal išsilavinimą siūlyt?

Ačiū už atsakymus 4u.gif

1.nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama
2.taip.
3.Puse metu siulis pagal specialybe,paskui gali siuliti bet ka.
Atsakyti
sveiki,noriu dideles pagalbos,kas galit atsakyt...
Yra taip,as siuo metu dirbu,bet galvoju eit lauk is darbo ir stotis i D.B. esamoj darbovietej dirbu jau tuoj bus 6 men ,bet visa beda,kad ant popieriaus tik virs 400lt...tai jei as iseisiu lauk is sios darbovietes,atsistosiu i birza ,kokio dydzio man bedarbio pasalpa jie paskaiciuos...darbo stazas mano nenutrukes ir yra net perdirbtas pagal metus,turiu 2 metu vaikiuka....
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 11, 18:21)
sveiki,noriu dideles pagalbos,kas galit atsakyt...
Yra taip,as siuo metu dirbu,bet galvoju eit lauk is darbo ir stotis i D.B. esamoj darbovietej dirbu jau tuoj bus 6 men ,bet visa beda,kad ant popieriaus tik virs 400lt...tai jei as iseisiu lauk is sios darbovietes,atsistosiu i birza ,kokio dydzio man bedarbio pasalpa jie paskaiciuos...darbo stazas mano nenutrukes ir yra net perdirbtas pagal metus,turiu 2 metu vaikiuka....

Minimalia greiciausiai 350 lt,bet aisku dar ziurint kiek iki tol gaudavot,gal daugiau,tai ir bedarbio pasalpa gali buti didesne.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 11, 18:23)
Minimalia greiciausiai 350 lt,bet aisku dar ziurint kiek iki tol gaudavot,gal daugiau,tai ir bedarbio pasalpa gali buti didesne.

jo iki tol buvau motinystes atostogose ir i rankas gaudavos antrus metus virs 700lt,pirmus virs 1000 lt .Daba tiksliai nepamenu,labai noreciau tiksliai susizinot,kad atsistojus i darbo birza galeciau sau ramiai ieskotis normalaus darbelio,nes kiek galima art ant popieriaus uz 400lt ,nors realiai dirbi pilna darbo diena.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 11 liepos 2011 - 17:34
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 11, 18:32)
jo iki tol buvau motinystes atostogose ir i rankas gaudavos  antrus metus virs 700lt,pirmus virs 1000 lt .Daba tiksliai nepamenu,labai noreciau tiksliai susizinot,kad atsistojus i darbo birza galeciau sau ramiai ieskotis normalaus darbelio,nes kiek galima art ant popieriaus uz 400lt ,nors realiai dirbi pilna darbo diena....  doh.gif

tyksliai jums pasakis tik birzoj kiek gaudinesit.
Atsakyti
Girdejau, kad DB prastovejus 2 metus, ismeta lauk pusei metu, po to vel gali stotis atgal. Ar cia tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 07 12, 14:38)
Girdejau, kad DB prastovejus 2 metus, ismeta lauk pusei metu, po to vel gali stotis atgal. Ar cia tiesa?

Ne,nieks jus negali ismesti jei nepadaret jokiu nusizengimu.
Atsakyti
sveiki, man paskyre darbo birzoj apsilankymo diena, bet jeigu as noriu pasikeist veliau atvykt, ar galiu darbo birzos internetiniame puslapy pasikeisti atvykimo data, jei neturiu rimtos priezasties (isvaziuoju atostogu).
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2011 07 12, 16:18)
sveiki, man paskyre darbo birzoj apsilankymo diena, bet jeigu as noriu pasikeist veliau atvykt, ar galiu darbo birzos internetiniame puslapy pasikeisti atvykimo data, jei neturiu rimtos priezasties (isvaziuoju atostogu).

Man atrodo galima,bet atrodo tures patvirtinti vistiek jusu konsultante ar sutinka,pabandykit.
Atsakyti