Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

Nuo gegužės 28 d. man skirta bedarbio pašalpa, tačiau dar nieko negavau. Gal kas žinote kaip jie ten moka? 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 07 02, 01:46)
Pasidare idomu, ar darbo birzoje (registruotai DB) reikia lankytis nesciai moteriskei ir pagimdziusiai. Ar darbo birza gali siulyti darbus. Isivaizduojiu kaip darbdavys reaguotu i kandidate su nemazu pilvu, ar su nesiokle ant krutines. biggrin.gif

jei moka ismoka tai reikia lankytis,kiekviena menesi kol moka pinigelius,sakau is savo patirties ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peciuliene29 @ 2011 07 02, 14:47)
jei moka ismoka tai reikia lankytis,kiekviena menesi kol moka pinigelius,sakau is savo patirties ax.gif  4u.gif

O jai nemoka? Vyro sesei taip buvo pries 9 metus, tai kiek pamenu tada ja kaip ir i dekratines, aisku nemokamas isleido. O po to ji i kita miesta gyvent isvaziavo.
Atsakyti
Labas vakaras! Turiu klausima nezinau kur uzduoti tai klausiu cia. Kadangi mano vyras yra vaiko priežiūros atostogose iki 2 m. ir kiekvieną mėnesį iš gaunamos tėvystės pašalpos yra išskaičiuojama sveikatos draudimo įmoka, as kaip nedirbanti galiu būti drausta valstybės lėšomis? turim dar vaika 7 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Castalie @ 2011 07 02, 22:42)
Labas vakaras! Turiu klausima nezinau kur uzduoti tai klausiu cia.  Kadangi mano  vyras yra vaiko priežiūros atostogose iki 2 m. ir kiekvieną mėnesį iš gaunamos tėvystės pašalpos  yra išskaičiuojama sveikatos draudimo įmoka, as kaip nedirbanti  galiu  būti drausta valstybės lėšomis? turim dar vaika 7 metu smile.gif

taip,tik reikia nueiti su gimymo liudijimu i lygoniu kasa.
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti gal kuri žinote dėl išmokos iš biržos. Buvau užsiregistravusi pusę metų, tada susiradau darbą ir dabar dirbu 5 mėnesius, jei išeičiau iš darbo ir užsiregistruočiau biržoje vėl ar mokėtų vėl bedarbio pašalpą ar reikia išdirbti tam tikrą laiką?

Ir kaip dėl subsidijų, jei dabar jas turėjau ar gali paskirti dar kartą kitai darbo vietai?

Ačiū merginos.
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2011 07 03, 21:41)
Sveikos, norėjau pasiteirauti gal kuri žinote dėl išmokos iš biržos. Buvau užsiregistravusi pusę metų, tada susiradau darbą ir dabar dirbu 5 mėnesius, jei išeičiau iš darbo ir užsiregistruočiau biržoje vėl ar mokėtų vėl bedarbio pašalpą ar reikia išdirbti tam tikrą laiką?
Ir kaip dėl subsidijų, jei dabar jas turėjau ar gali paskirti dar kartą kitai darbo vietai?
Ačiū merginos.

ziures kaip ir pirma karta ziurejo,jei turit per paskutinius 3 metus 18 menesiu staza,tai ismoka priklausis,bet pakartotinai ja moka,kai po paskutinio mokejimo praeina 12 men.
Atsakyti
Sveikos,suzonojau toki dalyką smile.gif ar gali birza pareiksti zmoguj kad mes tave kaip ir ismetam is db bet iskart per nauja priregistruoj,i db zmogus tur laukt vel puse metu kad gautu soc.pasalpa?db konsultante pareiske kad čia jiem toks isakymas yra is viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2011 07 05, 11:22)
Sveikos,suzonojau toki dalyką smile.gif ar gali birza pareiksti zmoguj kad mes tave kaip ir ismetam is db bet iskart per nauja priregistruoj,i db zmogus tur laukt vel puse metu kad gautu soc.pasalpa?db konsultante pareiske kad čia jiem toks isakymas yra is viskas smile.gif

Negali jie taip,nera tokio istatymo,jeigu nepadarei jokiu prasizengimu,jie negali siaip sau tave isbraukti.
Atsakyti
Sveiki,esu pasimetus,nes nesuprantu savo situacijos g.gif
Birželio pradžioj buvau "atsižymėti"db,o kitą dieną išėjau biliotenin,tarpininkė žino,man mokami pinigai,tik,kad tas mano "biliotenis"jau tęsiasi ir šį mėn.,gal net iki pabaigos.Tai kaip su tais pinigais bus?Juos sulaikys kol baigsis "biliotenis"ar kaip?
tada lieku be pinigų šį mėn.
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 07 05, 13:09)
Sveiki,esu pasimetus,nes nesuprantu savo situacijos g.gif
Birželio pradžioj buvau "atsižymėti"db,o kitą dieną išėjau biliotenin,tarpininkė žino,man mokami pinigai,tik,kad tas mano "biliotenis"jau tęsiasi ir šį mėn.,gal net iki pabaigos.Tai kaip su tais pinigais bus?Juos sulaikys kol baigsis "biliotenis"ar kaip?
tada lieku be pinigų šį mėn.

Tai biliuteni gi turi apmoketi kiek zinau.O ismoka tiesiog jums prasites vienam menesiui,ar kiek jus ten busit biliuteni.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 05, 12:15)
Tai biliuteni gi turi apmoketi kiek zinau.O ismoka tiesiog jums prasites vienam menesiui,ar kiek jus ten busit biliuteni.

kas man jį apmokės? 4u.gif Iš kokių ketvirčių čia skaičiuos,jei šiais metais išėjau iš darbo po 4 su puse darbo metų plius 2 vpa,o tretieji gi tušti.Nervinuosi,nebemoku paaiškint blush2.gif
Atsakyti