Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(Justulia @ 2011 08 19, 15:05)
Ačiū už info ir laukiam toliau  doh.gif

Jo, laukiam laukiam rolleyes.gif
O DB sistemoj tikrai pokyčių yra thumbup.gif .Grįžusi namo el.pašte radau laišką apie man paskirtą apsilankymo dieną ir valandą biržoje.
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 08 19, 09:58)
Sveikos merginos, gal žinot ar reikia registruotis darbo biržoje, kai esi studentė akademinėse atostogose? Man baigėsi motinystės atostogos, o darbo nebeturiu.

jei cia klausi del socialines pasalpos- tai birzoje reikia stoveti visada kai nedirbi ir nesi vpa. (neakivaizdininkams duoda bedarbio statusa, dieniniokus tik uzregistruoja, kad stovetu- bet statuso nesuteikia, o va del akademiniu net nezinau- tai skaitotes kad nedirbate ir nesimokote? - tuomet birza butina)
Atsakyti
Nu jau vėjai naujoje toje registracijoje,esu registruota darbo biržoje daugiau kaip metus,prisijungus rodo kad neregistruota,patvirtinti savo tapatybę reikia per banko kodus
Atsakyti
nuo geguzes men stovejau darbo birzoje,ismoka gavau 2 men,po 2 men isvaziavau i uzsieni,ten dirbau,perspejau,kad susiradau darba uzsienyje.kaip gryzau nutrauke mokejima,sake nemato birza sodros duomenu.sake mokes tik po metu,ar tiesa?gaunasi esu kaip isbraukta,registruotis neapsimoka,nes darbo nesiulo,o stazo turiu,be to yra mazas vaikelis,tai soc drausta.man idomu,is pradziu sake,jei surasit,kad ir laikinai darba,tai mokejima sustabdys,o jei grysiu puses metu begyje,toliau pratesia,bet cia neminejo,jei butent uzsieny dirbciau.taip iseitu,kad manimi graziai kaip ir atsikrate,nes nenori moketi pinigu,tarsi jie dalina is savo kiseniu.kaip yra is tikruju,gal kam buvo panasi situacija?
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 08 20, 23:05)
nuo geguzes men stovejau darbo birzoje,ismoka gavau 2 men,po 2 men isvaziavau i uzsieni,ten dirbau,perspejau,kad susiradau darba uzsienyje.kaip gryzau nutrauke mokejima,sake nemato birza sodros duomenu.sake mokes tik po metu,ar tiesa?gaunasi esu kaip isbraukta,registruotis neapsimoka,nes darbo nesiulo,o stazo turiu,be to yra mazas vaikelis,tai soc drausta.man idomu,is pradziu sake,jei surasit,kad ir laikinai darba,tai mokejima sustabdys,o jei grysiu puses metu begyje,toliau pratesia,bet cia neminejo,jei butent uzsieny dirbciau.taip iseitu,kad manimi graziai kaip ir atsikrate,nes nenori moketi pinigu,tarsi jie dalina is savo kiseniu.kaip yra is tikruju,gal kam buvo panasi situacija?

o nesiule jum is naujo registruotis darbo birzoje, kad butu pratestas mokejimas, jei stazo turit pakankamai ismokai gauti? Nebent jus buvot isbraukta is birzos, jei neatvykot nustatytu laiku, tada suprantu ju zodzius g.gif Bet cia gal geriau gales patarti su tuo susidurusios ar daugiau ismanancios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 08 20, 23:09)
o nesiule jum is naujo registruotis darbo birzoje, kad butu pratestas mokejimas, jei stazo turit pakankamai ismokai gauti? Nebent jus buvot isbraukta is birzos, jei neatvykot nustatytu laiku, tada suprantu ju zodzius g.gif Bet cia gal geriau gales patarti su tuo susidurusios ar daugiau ismanancios rolleyes.gif

registruotis siule,bet kaip rasiau kas is to,darbu nieko nesiulo,bet pinigelius nepratestu,o moketu tik po metu.tai va ir man keista.
Atsakyti
Nor4jau paklausti, jeigu iš bedarbio statuso pakeičia į ieškancios darbo statusą, tai ar galėsiu gauti kompensaciją už šildyma ir ar teks vėl per naujo atstovėti pusę metų? Berdarbio statusas 5 men dabar, ir jeigu pakeistu, tai skaitytusi, kad per naujo skaiciuotu ta puse metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rituks @ 2011 08 23, 18:02)
Nor4jau paklausti, jeigu iš bedarbio statuso pakeičia į ieškancios darbo statusą, tai ar galėsiu gauti kompensaciją už šildyma ir ar teks vėl per naujo atstovėti pusę metų? Berdarbio statusas 5 men dabar, ir jeigu pakeistu, tai skaitytusi, kad per naujo skaiciuotu ta puse metu?  g.gif

jei dienos tarpo tarp statuso keitimo nera- priklausys kompensacijos, pas mane buvo tokia situacija, kad keite statusa (aisku teko socialiniam irodinet, kad stovejimas birzoje niekur nedingo- ir kad jie visada taip keicia statusa ir ne kitaip), nes joms automatiskai birza ankstesnio statuso stovejimo neberodo, bet buvom soc. remtini- tai nebuvo sunku irodyti, kad stovejom tuos 6 menesius. zodziu turesit pakovot uz ta savo kompensacija doh.gif savo socialinei darbuotojai daviau net birzos konsultantes telefona, kad issiaiskintu asmeniskai, tai rase ji ten rastiskus uzklausimus, kodel keiciant statusa padare nauja registracija, o ne pratese senosios, bet kai suzinojo, kad birza niekada kitaip ir nedaro - pratese ir pasalpa ir kompensacijas ir nesureiksmino to statuso keitimo- pasake, gerai kad viena diena isregistravo ir sekancia prisiregistravom, nes jei butu bent 1 dienos tarpas- butu reikeje stoveti 6 menesius.
Atsakyti
sutrikimai
Atsakyti
sveikutes.as pas jus su klausimuku,varciau bet nelabai radau atsakymo...
sakykit,kiek birza kompensuoja isigijus patenta?ar galima ji imt is kart,na istoji i ja,isigyji ji(bedarbio pasalpa nepriklauso,truksta keliu menesiu jai gaut).ar butina ji pirkt pusei metu,ar po menesi galima?
ji isipirkus stovima birzoj dar,ar pakeiciamas kazkoks statusas bedarbio?
ir ar tokiu atveju eina tvarkytis kompensacijas,ar butina kad vistiek atstovet puse metuDB,arba puse metu butu pirktas patentas?
aciu.
Atsakyti
Gal yra dirbančių darbo biržoje?Skubiai reikia pasikonsultuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
merginos, o kaip yra del subsidijuojamu darbu? ar greit pasiulo? ir kiek laiko subsidijuojamos mamos? 12 menesiu?
Atsakyti