Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

As norejau suzinoti toki dalyka,stojant i birza manes klause koki darba noretumete rasti,neapgalvojus paskubom pasakiau,tai db ir kabinejasi prie manes,nes tas darbas einamas,esme tokia:ar galiu keisti darba,nu ta prasme nunesti atsviesta savo baigimo diploma ir pasakyti kad ieskau butent tokio darbo pagal savo specialybe?
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 24, 14:06)
As norejau suzinoti toki dalyka,stojant i birza manes klause koki darba noretumete rasti,neapgalvojus paskubom pasakiau,tai db ir kabinejasi prie manes,nes tas darbas einamas,esme tokia:ar galiu keisti darba,nu ta prasme nunesti atsviesta savo baigimo diploma ir pasakyti kad ieskau butent tokio darbo pagal savo specialybe?

taip tau darba turi siulyti pagal issilavinima ir specialybe, bet atkreipia demesi i tai koki darba dirbai pries stojant i darbo birza jie ziuri ir i darbo staza pagal specialybe. nes man taip pat yra tokia problema as dirbusi barmene stazas apie 6 m. o sakiau kad ieskausi administratores darbo tai jie ir siulo toki biggrin.gif bet kaip as neturiu aukstojo issilavinimo bei anglu kalbos nebaigusi sunku ka rasti tokioje srityje, todel kabinejasi ir siulo barmenes darba... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 24, 14:38)
taip tau darba turi siulyti pagal issilavinima ir specialybe, bet atkreipia demesi i tai koki darba dirbai pries stojant i darbo birza jie ziuri ir i darbo staza pagal specialybe. nes man taip pat yra tokia problema as dirbusi barmene stazas apie 6 m. o sakiau kad ieskausi administratores darbo tai jie ir siulo toki  biggrin.gif  bet kaip as neturiu aukstojo issilavinimo bei anglu kalbos nebaigusi sunku ka rasti tokioje srityje, todel kabinejasi ir siulo barmenes darba... verysad.gif

jungiuosi ir as i jusu gretas, nuo siandien esu oficiali bedarbe.
atsizvelgia i buvusi darba? o jei studijuoji ir nori darbo pagal nauja specialybe? priklauso kelintam kurse esi ar panasiai? as senu diplomu net nenesiau, bet man kai pradejo vardinti senas specialybes vos neisvirtau is klumpiu, galvoju to tik betruko- jei darba pagal jas pasiulytu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 24 rugpjūčio 2011 - 13:51
Siaip birza registruodama reikalauja VISU diplomu. Galima sakyt, kokio ieskai darbo, bet pamenu buvo paaiskinta ir tai, kad atsizvelgia i tai, ka dirbai, kokie issilavinimai yra dar ir pan, taigi siulo ir palei issilavinima ir palei tai, kokia buvo patirtis, zodziu ,jei dirbai kazkada gali dirbt ir vel.
Papildyta:
QUOTE(*kotia* @ 2011 08 24, 13:23)
Taigi Rašo Klaipedoj, o aš Vilniuj negavau  schmoll.gif

priejimas prie ju sistemos yra bendras, www.ldb.lt . Ir raso, kad visas valdymas pareina nuo Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 08 24, 16:09)
Siaip birza registruodama reikalauja VISU diplomu. Galima sakyt, kokio ieskai darbo, bet pamenu buvo paaiskinta ir tai, kad atsizvelgia i tai, ka dirbai, kokie issilavinimai yra dar ir pan, taigi siulo ir palei issilavinima ir palei tai, kokia buvo patirtis, zodziu ,jei dirbai kazkada gali dirbt ir vel.

manes neprase visu diplomu, atnesiau tik baigtos vidurines ir dabartini nebaigta ir viskas, nerasiau koki darba galeciau dirbti, bet parasiau kokio noreciau, sake del norimo darbo paskui galesiu koreguoti pas konsultante.
Atsakyti
Aš jau irgi užsiregistravau 4u.gif . Diplomų ar kopijų jokių tikrai nereikia, kursų jokių nurodyt taip pat nereikia, sakė, kad, jei ką, darbdaviams rodyt rolleyes.gif ... Tik kantrybės ir laiko turėt daug reikia, nes Vilniuj tai eilės baisios, atėjęs ryte, iseisi gerokai po pietų...gerai, kad man moterėlė savo numeriuką atidavė, vis grįždavau su nerimu, ar eilė nepraėjo doh.gif . O kas link darbo, tai mano anksčiau buvo vadybininkė parašyta, kai kažkada buvau trumpai įsiregistravus, dabar perklausė, tai sakau ,,netinku aš tam darbui bigsmile.gif ax.gif ", tai įrašė kitą, kurį prašiau o kai dar pavardinau kitų, kuriuos irgi galėčiau dirbti, tai sakė, tokių pas juos pavadinimų nėra g.gif doh.gif Ryt eisiu dar pas konsultantę, bus matyt, ar ką siūlys mirksiukas.gif , Parašysiu naujienas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 24 rugpjūčio 2011 - 21:59
Laba diena.Gal kas nors zino kiek kainuoja praeit komisija jai siuncia darbo birza?
Atsakyti
na, va, papuoliau pas faina konsultante, dar 1 pasirinkima irasem, ir mokymai ten pas juos kazkokie motyvaciniai, pas psichologe uzsirasiau i konsultacija, kad galima, kogi ne, CV paziures, kryptingumo testai ir t.t.
Atsakyti
Sveikos merginos,norejau paklausti:jeigu darbo birzos pasalpa priklauso iki spalio menesio,o as nuo 09.01 isidarbinsiu,tai rugsejo gale dar gausiu pasalpa,ar jau mane isbrauks ir as nieko nebegausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka22 @ 2011 08 25, 14:00)
Sveikos merginos,norejau paklausti:jeigu darbo birzos pasalpa priklauso iki spalio menesio,o as nuo 09.01 isidarbinsiu,tai rugsejo gale dar gausiu pasalpa,ar jau mane isbrauks ir as nieko nebegausiu  unsure.gif

turetum gauti nes pasalpa moka uz praejusi men.1341
Papildyta:
QUOTE(vitavip184 @ 2011 08 25, 18:30)
turetum gauti nes pasalpa moka uz praejusi men.1341

i skaiciukus nekreipkit demesio cia mano mazoji prispaude biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
jei dirbti pradesit nuo rugsejo 1, tai pasalpa begausiut uz rugjputi, tai yra rugsejo gale, ar kada ten moka.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 08 25, 20:29)
jei dirbti pradesit nuo rugsejo 1, tai pasalpa begausiut uz rugjputi, tai yra rugsejo gale, ar kada ten moka.

nenoriu nieko sakyti, bet ziuriu, kad neskaitote net praitos zinutes doh.gif kurioje aiskiai pasakyta, pasalpa mokama uz praejusi menesi - tai pasalpa gausite.
Atsakyti