Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(lilina1111 @ 2011 09 13, 20:15)
O as tai taip, dar negavau uz liepa biggrin.gif jokiu pinigu. siandien daktare pasake , kad parasys kaip ir dekreta nuo 30 sav nestumo, tam ,kad gauciau pinigus.sake jau yra isdavusi ne vienai stovinciai darbo birzoje. pinigus turi moketi ne darbo birza, atrodo reikia nesti i seniunija.cia man visiskai dar neaisku. jau buvau cia pakelusi ta klausima ,kaip zinoti pagal ka cia skiria ta apmokejima ir kaip zinoti priklausys tikrai ar ne . Gal vistik yra gavusiu pinigelius tokiu bedarbiu nesciuju? Informacijos kazkaip nerandu.

Kiek zinau tai soc.centras moka soc.pasalpa,nes jus atitinkat si punkta "yra nėščia moteris, kuriai yra likę 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;",bet jeigu vienam seimos nariui neiseina 350 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 rugsėjo 2011 - 22:27
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 14, 11:40)
Daug kas dar uz liepa negavo,todel uz rugpjuti tikrai reikes palaukti kol uzmokes jums.

o gal zinote kaip socialinis skaiciuoja, nuo jau pervestos bedarbio pasalpos sumos ar nuo paskaiciuotos?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 14, 13:07)
o gal zinote kaip socialinis skaiciuoja, nuo jau pervestos bedarbio pasalpos sumos ar nuo paskaiciuotos?

nuo paskaiciuotos turbut,kaip ir alga.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 14, 13:21)
nuo paskaiciuotos turbut,kaip ir alga.

Gal nuo pervestos turit omeny g.gif juk zmogus disponuoja tik tom pajamom kurias gauna, o ne kurios lieka popieriuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 09 14, 13:33)
Gal nuo pervestos turit omeny g.gif juk zmogus disponuoja tik tom pajamom kurias gauna, o ne kurios lieka popieriuje ax.gif

nea,man atrodo kurios priskaiciuotos,is kur jie zino gavai tu ar ne.Jie mato kas tau priskaiciuota ir viskas,turiu omeny socialinis mato.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 14, 13:44)
nea,man atrodo kurios priskaiciuotos,is kur jie zino gavai tu ar ne.Jie mato kas tau priskaiciuota ir viskas,turiu omeny socialinis mato.

Pernai, kai vyras buvo bedarbis socialinis skaiciavo Db ismoketas sumas, o ne priskaiciuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 13, 23:25)
Kiek zinau tai soc.centras moka soc.pasalpa,nes jus atitinkat si punkta "yra nėščia moteris, kuriai yra likę 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;",bet jeigu vienam seimos nariui neiseina 350 lt.

gal yra kur placiau pasiskaityti

QUOTE(lilina1111 @ 2011 09 14, 13:53)
gal yra kur placiau pasiskaityti

nes nesupratau, koks cia privalumas tikti i ta "70 dienu iki gimdymo" , jei neiseina 350 lt,juk nera skirtumo ar laukiesi, priklauso soc pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(lilina1111 @ 2011 09 14, 14:21)
nes nesupratau, koks cia privalumas tikti i ta "70 dienu iki gimdymo" , jei neiseina 350 lt,juk nera skirtumo ar laukiesi, priklauso soc pasalpa.

http://www.socmin.lt...php?-1170306460
Kad atitinkat si punkta pasalpai gauti.
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 09 14, 13:48)
Pernai, kai vyras buvo bedarbis socialinis skaiciavo Db ismoketas sumas, o ne priskaiciuotas ax.gif

vadinas ate mano stipendija doh.gif
negi reikes eit verkdamai, kad ismoketu laiku, kaip kokiai buvusiai zmonai pas buvusi vyra - kuris alimentu nemoka...
o siaubeli, eisiu i socialini ir tarsiuos, kad paskaiciuotu nuo paskaiciuotos ir kad birzai pretenziju neturiu, jei ir veluos....
nes kartais buna, kad vyro atlyginimo praso lapo po ismokejimo, o ne pora dienu pries, kaip kad as megstu apsidrausdama paimti... (bet visada uzskaito)
Atsakyti
Merginos, ka tik gavau mokejima už rugpjūčio mėnesį ax.gif
Na jei skaičiuoja nuo išmokėtos sumos, tai ir man amen doh.gif Gaunasi taip, kad rugsėjį gavau 2 biržos išmokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 14, 15:15)
http://www.socmin.lt...php?-1170306460
Kad atitinkat si punkta pasalpai gauti.

dekui uz nuoroda, ten parasyta apie 2 pasalpas po 260lt, tai ji skiriama visoms neturinciom teises gauti motin pasalpos. O apie mane dominancias ismokas kur gydytoja israso ne 28, o 30 sav. toki kaip dekreta informacijos neradau. Tai kaip suprantu skirtingi dalykai

Vistik kiek ieskau info, tai ko gero is seniunijos tik 260lt priklausys , o darbo birzoje gal prates ta mokejima kur butu biuletinis laikotarpiui kaip dekretiniu. Vistiek neaiskumas baisus . Kaip visada visur priestaringos nuomones ir jokio konkreciai ivykusio pratesimo ar apmokejimo
Atsakyti
Sveikos gal zinot,kaip ten su pasalpa,as dirbau 6men ir po ju isejau i vaiko prieziuros atostogas, atostogos baigesi vasario menesi,i birza istojau birzelio menesi. Idimu ar man priklauso kokia pasalpa, beto as atleista del mano kaltes. tai kiek zinau po 3 menesiu po istojimo i birza turetu moketi,bet ar priklausys nelabai zinau,
Atsakyti