Sveikos merginos
Noreciau placiau suzinoti apie tuos ''viesuosius darbus''? Man birzoje pasake jai as nesutiksiu iskarto braukia is saraso....

Noreciau placiau suzinoti apie tuos ''viesuosius darbus''? Man birzoje pasake jai as nesutiksiu iskarto braukia is saraso....
QUOTE(BrigitaR @ 2011 09 16, 11:38)
Prisiminiau.Norint matyti visa savo profilį,būtina patvirtinti savo tapatybę. Dešinėje pusėje yra patvirtinti tapatybę. Ten išmes naujus langus. Aš tvirtinausi per bankininkystę. Gal tai padės 

labai dekui ,patvirtinau tai dabar rodo ta grafa

QUOTE(Perlute @ 2011 09 16, 12:40)
Sveikos merginos

o ka ten placiau,eini sluot gatves,arba koius medelius sodinti,tvarkiti,arba dar kur pasiuncia.O kad jeigu atsisakisi ismes is birzos,tai tiesa.
gal kam buvo tokia situacija.....jau puse metu gaunu i birzos pinigus,praeita men gavau kaip ir paskutinius,bet kai si men birzoj buvau tai sake kad dar truputi bus si men,...per ta pusmety viena karta su vaiku ant biulet buvau ir viena karta pati.
Klausimas-ar tikrai dar bus tu pinigu ar ji ka sumaise?
Papildyta:
koks miestas? as 08 buvau ,bet tuscia
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 09 16, 15:14)
QUOTE(vaiduoklisss @ 2011 09 16, 17:21)
gal kam buvo tokia situacija.....jau puse metu gaunu i birzos pinigus,praeita men gavau kaip ir paskutinius,bet kai si men birzoj buvau tai sake kad dar truputi bus si men,...per ta pusmety viena karta su vaiku ant biulet buvau ir viena karta pati.
Papildyta:
Papildyta:
tikrai bus,nes prasitesia mokejimas tiek dienu kiek buvot biliuteni.
QUOTE(lod @ 2011 09 16, 18:37)
labas,o kur rasti DB puslapyje,kada apsilankymo laikas,niekur nerandu.
cia jeigu sunku paskaityti,cituoju kas virsuj parasyta
"Prisiminiau.Norint matyti visa savo profilį,būtina patvirtinti savo tapatybę. Dešinėje pusėje yra patvirtinti tapatybę. Ten išmes naujus langus. Aš tvirtinausi per bankininkystę. Gal tai padės"
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 16, 18:58)
tikrai bus,nes prasitesia mokejimas tiek dienu kiek buvot biliuteni.
Ne tiek dienų kiek buvot biuletenyje,o tik vieną mėnesį,juk biuletenyje galima išbūt ir ilgiau,tas jau neapmokama
QUOTE(Lady Dy @ 2011 09 16, 20:25)
Ne tiek dienų kiek buvot biuletenyje,o tik vieną mėnesį,juk biuletenyje galima išbūt ir ilgiau,tas jau neapmokama
As turejau omeny viena menesi,kiek buvo dienu

Sveiki,man toks skubus klausimas,o knygutes nerandu.Jei vaikas 3.5 m serga,ar galima 1 ar 2 nukelt atsizymejima?Jei poto gyd pazyma atnesama.
QUOTE(vesta:6 @ 2011 09 18, 10:05)
Sveiki,man toks skubus klausimas,o knygutes nerandu.Jei vaikas 3.5 m serga,ar galima 1 ar 2 nukelt atsizymejima?Jei poto gyd pazyma atnesama.
galima
" 7. Pranešti telefonu arba paštu teritorinei darbo biržai apie negalėjimą atvykti šioje atmintinėje nustatytu laiku arba nuotoliniu būdu gavus kvietimą atvykti per 3 darbo dienas po nustatytos atvykimo dienos, nurodant neatvykimo priežastis. Neatvykimo priežastys pripažįstamos pateisinamomis pateikus jas patvirtinančius dokumentus ir jeigu jos nurodytos Nedarbo socialinio draudimo išmokų nuostatų 43 ir 44 punktuose:
7.1. stichinė nelaimė arba nelaimingas atsitikimas;
7.2. artimųjų (tėvų, sutuoktinio ar vaikų) mirtis;
7.3. nenumatytos šeimos aplinkybės (vaiko iki 14 metų liga; šeimos narių priežiūra ar slaugymas);
7.4. šaukimas bedarbiui atvykti vykdyti Lietuvos Respublikos karo prievolės įstatymo nustatytas pareigas;
7.5. pranešimas ar šaukimas bedarbiui vykti į teismą arba teisėsaugos ar kontrolės (priežiūros) funkcijas atliekančias institucijas ar įstaigas;
7.6. liga, sužalojimas, nėštumas, gimdymas;
7.7. darbo biržos aptarnaujamoje teritorijoje paskelbta epidemija."