Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(Sunkissed @ 2011 09 15, 13:49)
Sveikos gal zinot,kaip ten su pasalpa,as dirbau 6men ir po ju isejau i vaiko prieziuros atostogas, atostogos baigesi vasario menesi,i birza istojau birzelio menesi. Idimu ar man priklauso kokia pasalpa, beto as atleista del mano kaltes. tai kiek zinau po 3 menesiu po istojimo i birza turetu moketi,bet ar priklausys nelabai zinau,

taip,priklausis.
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 09 15, 13:49)
Sveikos gal zinot,kaip ten su pasalpa,as dirbau 6men ir po ju isejau i vaiko prieziuros atostogas, atostogos baigesi vasario menesi,i birza istojau birzelio menesi. Idimu ar man priklauso kokia pasalpa, beto as atleista del mano kaltes. tai kiek zinau po 3 menesiu po istojimo i birza turetu moketi,bet ar priklausys nelabai zinau,

O ne po 6 mėn pradeda mokėti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 15, 15:21)
O ne po 6 mėn pradeda mokėti?

nemaisikit bedarbio pasalpos ir soc.pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 15, 15:33)
nemaisikit bedarbio pasalpos ir soc.pasalpos.

Nemaišau. O kur parašyta, kad po 3 mėn? Net įdomu dabar pasidarė....
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 09 14, 16:01)
Merginos, ka tik gavau mokejima už rugpjūčio mėnesį  ax.gif
Na jei skaičiuoja nuo išmokėtos sumos, tai ir man amen doh.gif Gaunasi taip, kad rugsėjį gavau 2 biržos išmokas  doh.gif

as vistiek pildysiu prasyma, ka ten zinai kas kaip skaiciuoja, gal praslysiu, visgi mokslai nepigus siais laikais, vis i kisene ne is jos....

katik uzpildziau, pagaliau pataise visus trukdzius- bet kai patvirtinau prie klaidos ismete uzrasa- VSF duomenimis, jūs nesate socialinės pašalpos gavėjas. Prašome pasirinkti kitą socialinį kriterijų arba pateikti įrodantį dokumentą, patvirtinantį jūsų paraiškoje nurodytų duomenų teisingumą iki paraiškų teikimo pabaigos į Valstybinį studijų fondą.

tai va zodziu man reikes laiku atsiusti kopija is socialinio ir viskas..

o siaip prie prasymo pateikimo uzrasyta tikrinama... matomai socialinis rodo, kad prasymas parasytas- tik nerodo kad statusas suteiktas, nes jo dar nesuteike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 15 rugsėjo 2011 - 15:22
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 15, 15:40)
Nemaišau. O kur parašyta, kad po 3 mėn? Net įdomu dabar pasidarė....

"Nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos, išskyrus atvejus:

Atleistiems iš darbo dėl darbuotojo kaltės, nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama praėjus 3 kalendoriniams mėnesiams nuo įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos;""
http://www.ldb.lt/IN...rbo_ismoka.aspx
Atsakyti
Sveikos,

na ką pirmą kart ir man teks susidurt su darbo birža unsure.gif iš darbo išėjau (jame pradirbus 6m.)2011.09.13,paaiškinkit nuo kada (ar išvis man mokės) bedarbio pašalpą kol susirasiu naują darbą?

nieko nesuprantu šiame reikale,gal kas galės paaiškint man unsure.gif būčiau begalo dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 15 rugsėjo 2011 - 16:51
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 15, 17:38)
Sveikos,

na ką pirmą kart ir man teks susidurt su darbo birža unsure.gif iš darbo išėjau (jame pradirbus 6m.)2011.09.13,paaiškinkit nuo kada  (ar išvis man mokės) bedarbio pašalpą kol susirasiu naują darbą?

nieko nesuprantu šiame reikale,gal kas galės paaiškint man  unsure.gif būčiau begalo dėkinga smile.gif

mokes puse metu.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 09 15, 16:05)
as vistiek pildysiu prasyma, ka ten zinai kas kaip skaiciuoja, gal praslysiu, visgi mokslai nepigus siais laikais, vis i kisene ne is jos....
katik uzpildziau, pagaliau pataise visus trukdzius- bet kai patvirtinau prie klaidos ismete uzrasa- VSF duomenimis, jūs nesate socialinės pašalpos gavėjas. Prašome pasirinkti kitą socialinį kriterijų arba pateikti įrodantį dokumentą, patvirtinantį jūsų paraiškoje nurodytų duomenų teisingumą iki paraiškų teikimo pabaigos į Valstybinį studijų fondą.

tai va zodziu man reikes laiku atsiusti kopija is socialinio ir viskas..

o siaip prie prasymo pateikimo uzrasyta tikrinama... matomai socialinis rodo, kad prasymas parasytas- tik nerodo kad statusas suteiktas, nes jo dar nesuteike.

Na mat kaip. Ar spėsite gauti tą pažymą iki spalio 10 d? g.gif
Atsakyti
sveikos,gal zinot kaip naujam darbo birzos puslapyje rasti ismoketas bedarbio pasalpas ? nu niekaip nerandu ar ten nebera tos grafos?
Atsakyti
Kairėje pusėje: paslaugų suvestinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaR @ 2011 09 16, 09:27)
Kairėje pusėje: paslaugų suvestinė smile.gif

nera pas mane tokios grafos doh.gif
Atsakyti