QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 22, 22:11)
Vat cia rimta kalba
Papildyta:
Bet ne sutuoktinis, jo negalite vadinti jusu vyru, o sugyventiniu, sugulovu, meiluziu...Man nepatiktu, as isdidi.
po vestuvių nekaltybę praradote? ar išdidumas tada buvo nereikalingas nes labai ištekėti norėjote?
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 22, 22:52)
o jei argumentuot išmoktumėt, tai išvis ta SM būtų nuostabi
baik tu. čia kaip kurios įpratę neatsakinėti į nepatogius klausimus
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 23:11)
o ar jie zino, kas ju vaiku galvelese ir sirdelese darosi, kaip is ju mokykloje galbut saipomasi?
o apie ką šaipomasi? kad mamos ir tėčio pavardės skiriasi?
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 05 23, 00:10)
O kodel jus taip norejote tuoktis...pasirodyti pries drauges,jusu vadinama,visuomene...kad ir jus verta,nes kitaip nesuprantate saves realizavimo...klystu,gal but...argumentuokite...
kaip ir sakiau -tuo metu kai ji tekėjo gyventi kartu nesusituokus buvo praktiškai neįmanoma

todėl kad niekas nevadintų senmerge buvo bet kokiu būdu stengiamasi ištekėti

dažnai jau su vaikeliu pilvelyje
QUOTE(Tosk @ 2011 05 23, 08:25)
Labiausiai patiko 4 ir 5. Meile zodziu... O jus manote, kad pas kitas tos meiles nera, nera stipriu jausmu? Nejuokinkite

Bet 5 jusu punktas tikrai gerulis

Vaikai gimsta ir nesantuokoje (jeigu nezinojote). Ir bent jau is bendro suvokimo turetumete zinoti, jog visi vaikai i pasauly ateina tuo paciu keliu

Padoriai?!

Ar gali vaiko atejimas i pasauly buti nepadorus? Ziuriu, labai megstate akcentuoti si zody. Padorumas yra labai subjektyvu. Kas padoru jums, nebutinai turi buti padoru mano akyse. Vat darbe yra moteriske 31m, buvo istekejusi 2kartus, sugyveno nuo kiekvieno po vaikiuka. Dabar jau ruosiasi naujoms vestuvems. Man padorumu cia nekvepia... Nors turbut jinai jusu akyse labai... padori turetu atrodyti

va būtent...