Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 11:21)
o jei rimtai, tai toks jausmas, kad mes kartu nuo pat gimimo  biggrin.gif

Tai jums labai pasiseke, taip ir pamaniau, laimingi, kaip sakant, metu neskaiciuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 23, 11:29)
Tai jums labai pasiseke, taip ir pamaniau, laimingi, kaip sakant, metu neskaiciuoja.  biggrin.gif

absoliuciai neskaiciuojam biggrin.gif

o gryztant prie temos, mano nuomone, du zmones is pradziu turi pagyventi kartu ir tik tada tuoktis. santuokos salininke buvau ir busiu, ne tik todel, kad teko paciai daug kartu aiskintis, kodel pavarde mergautine ir kodel nesituokiame (o gal netaip jau ir gerai pas juos viskas gossip.gif ), o tiesiog skaitau, kad santuokos pats aktas, kai tu pereini is vienos busenos i kita, kai sirdis ritasi i kulnus ir kai vyras draugu, giminiu ir svetimu zmoniu akivaizdoje pasako, kad nori buti su tavimi visa likusi gyvenima (na buna visko, ne visiems pasiseka) kazkuom ypatingas. cia mano nuomone ir niekam jos nepersu, tiesiog isdesciau ja smile.gif
Atsakyti
[quote=kiwi13,2011 05 23, 11:21]
kodel? tai jau buvo perestroika, jokiu baimiu, as netgi vienam partijos sekretoriui tais laikais pasakiau, kad nestosiu i komunistu partija, nes nesutinku su jos skelbiamomis tiesomis ir isitikinimais
Papildyta:

Kiwi, kadangi jūs buvot ir sugyventinė ir dabar žmona, gal lengviau yra įvardinti pliusus ir minusus santuokos g.gif
Atsakyti
tai gražus momentas, bet ir tik tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 23, 12:29)
Tai jums labai pasiseke, taip ir pamaniau, laimingi, kaip sakant, metu neskaiciuoja.  biggrin.gif

Ne, ne Kiwi, čia aš skaičiuoju laimingus metus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Molė,2011 05 23, 11:47]
[quote=kiwi13,2011 05 23, 11:21]
kodel? tai jau buvo perestroika, jokiu baimiu, as netgi vienam partijos sekretoriui tais laikais pasakiau, kad nestosiu i komunistu partija, nes nesutinku su jos skelbiamomis tiesomis ir isitikinimais
Papildyta:

Kiwi, kadangi jūs buvot ir sugyventinė ir dabar žmona, gal lengviau yra įvardinti pliusus ir minusus santuokos g.gif
[/quote]
o Mole negali to pati pasakyti? mirksiukas.gif irgi matau jau anukeliai auga

as asmeniskai santuokos minusu nematau jokiu, o kaip sugyventine buvo visokiu kalbu uz nugaros (gal is pavydo kalbejo, moterys, aisku ne visos, juk baisus sutverimai, patyriau savo kailiu, kitoms nepalinkeciau) ir is pazystamu ir is gimines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 23 gegužės 2011 - 11:55
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 12:21)
o jei rimtai, tai toks jausmas, kad mes kartu nuo pat gimimo  biggrin.gif

prasom nevaryti,tai netgi imanoma, mano va giminej yra,kur sutuoktiniai nuo gimimo kartu gyveno tongue.gif (netikri sesuo ir brolis)

Kiwi smile.gif as nepatiriu tu ziauriu kalbu...isskyrus is 40-90m zmoniu,kuriem toks mano pasirinkimas artodo TABU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 gegužės 2011 - 12:08

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 22, 22:11)
Vat cia rimta kalba drinks_cheers.gif
Papildyta:

Bet ne sutuoktinis, jo negalite vadinti jusu vyru, o sugyventiniu, sugulovu, meiluziu...Man nepatiktu, as isdidi.

po vestuvių nekaltybę praradote? ar išdidumas tada buvo nereikalingas nes labai ištekėti norėjote?

QUOTE(Montekrista @ 2011 05 22, 22:52)
o  jei argumentuot išmoktumėt, tai išvis ta SM būtų nuostabi bigsmile.gif

baik tu. čia kaip kurios įpratę neatsakinėti į nepatogius klausimus biggrin.gif

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 22, 23:11)
o ar jie zino, kas ju vaiku galvelese ir sirdelese darosi, kaip is ju mokykloje galbut saipomasi?

o apie ką šaipomasi? kad mamos ir tėčio pavardės skiriasi? doh.gif

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 05 23, 00:10)
O kodel jus taip norejote tuoktis...pasirodyti pries drauges,jusu vadinama,visuomene...kad ir jus verta,nes kitaip nesuprantate saves realizavimo...klystu,gal but...argumentuokite...

kaip ir sakiau -tuo metu kai ji tekėjo gyventi kartu nesusituokus buvo praktiškai neįmanoma smile.gif todėl kad niekas nevadintų senmerge buvo bet kokiu būdu stengiamasi ištekėti smile.gif dažnai jau su vaikeliu pilvelyje smile.gif

QUOTE(Tosk @ 2011 05 23, 08:25)
lotuliukas.gif
Labiausiai patiko 4 ir 5. Meile zodziu... O jus manote, kad pas kitas tos meiles nera, nera stipriu jausmu? Nejuokinkite 4u.gif  Bet 5 jusu punktas tikrai gerulis lotuliukas.gif Vaikai gimsta ir nesantuokoje (jeigu nezinojote). Ir bent jau is bendro suvokimo turetumete zinoti, jog visi vaikai i pasauly ateina tuo paciu keliu lotuliukas.gif Padoriai?! doh.gif Ar gali vaiko atejimas i pasauly buti nepadorus? Ziuriu, labai megstate akcentuoti si zody. Padorumas yra labai subjektyvu. Kas padoru jums, nebutinai turi buti padoru mano akyse. Vat darbe yra moteriske 31m, buvo istekejusi 2kartus, sugyveno nuo kiekvieno po vaikiuka. Dabar jau ruosiasi naujoms vestuvems. Man padorumu cia nekvepia... Nors turbut jinai jusu akyse labai... padori turetu atrodyti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif va būtent...

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 23, 12:05)
prasom nevaryti,tai netgi imanoma, mano va giminej yra,kur sutuoktiniai nuo gimimo kartu gyveno tongue.gif (netikri sesuo ir brolis)

Kiwi smile.gif as nepatiriu tu ziauriu kalbu...isskyrus is 40-90m zmoniu,kuriem toks mano pasirinkimas artodo TABU smile.gif

nesigincyju, gal ir imanoma, bet tai ne mano atvejis biggrin.gif

o a patyriau, tavo pasirinkimas man nebuvo, nera ir nebus tabu, taip kad mane galima isbraukti is to saraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 12:51)
o Mole negali to pati pasakyti? mirksiukas.gif irgi matau jau anukeliai auga

Nu ne bigsmile.gif , prieš 36 metus jei būčiau nesituokus , o susimetus būtų ne tik giminės, bet ir aplinkiniai nulinčiavę bigsmile.gif g.gif Kažkaip net minčių nebuvau eit be vestuvių gyvent g.gif O ir abu auklėti buvome taip bigsmile.gif
Vaikams nepiršom savo nuomonės , bet irgi pasirinko santuoką, be pagybenimų.
Tiesa, panašioj temoj buvau pareiškus, kad neleisčiau vaikams susimetus gyventi, tai mano vaikai bestuburiais buvo išvadinti ( ne Reikos). Taip kad idiotas dar gražus žodelis blink.gif Esam visi už santuokinį gyvenimą. Visoj giminėj tik prieš metus atsirado sugyventinių pora. Tik galiu pasakyt, kad mergina tuoktis oi kaip nori, deja vaikinukui nėra noro g.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 23, 12:07)
o apie ką šaipomasi? kad mamos ir tėčio pavardės skiriasi?  doh.gif

2

taip, bet kadangi pzystamu pavyzdys cia nepriimamas kaip argumentas, daugiau nekomentuosiu
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 13:16)
taip, bet kadangi pzystamu pavyzdys cia nepriimamas kaip argumentas, daugiau nekomentuosiu

negirdėjau niekada kad iš to būtų šaipomasi. gal kai pati vaikas buvau. bet dabar doh.gif na čia nebent vaikai iš savo namų tokias mintis atsineša. mamų ir tėčių...
Atsakyti