Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 12:44)
absoliuciai neskaiciuojam biggrin.gif
santuokos salininke buvau ir busiu, ne tik todel, kad teko paciai daug kartu aiskintis, kodel pavarde mergautine ir kodel nesituokiame (o gal netaip jau ir gerai pas juos viskas  gossip.gif ),

o kodėl turėtumėt aiškintis? g.gif
mano pavardė mergautinė, turiu du vaikus su kitokiom pavardėm nei mano ir niekam dėl to nesiaiškinau ir nesiruošiu iškintis:ax:
tiesiog nesureikšminu to pati schmoll.gif

tiesa, šioks toks nepatogumas pasirašant tėvų sąrašėlyje, kol vaikai būdavo naujokai-, nes neaišku, kokio vaiko mama esu g.gif ..tai skliausteliuose ir vaiko pavardę parašau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vifsla: 23 gegužės 2011 - 12:24
bln as kai buvau mazike ,niekad ne minties nebuvo,kad galima is kito saipytis nes teveliai issiskyre ar vienisas ar neturtingas ar dar kas.
ko tik tevai savo vaiku neprimokina
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 23, 13:25)
bln as kai buvau mazike ,niekad ne minties nebuvo,kad galima is kito saipytis nes teveliai issiskyre ar vienisas ar neturtingas ar dar kas.
ko tik tevai savo vaiku neprimokina

drinks_cheers.gif va būtent. čia tik tėvų prikalbėta
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 23, 12:20)
negirdėjau niekada kad iš to būtų šaipomasi. gal kai pati vaikas buvau. bet dabar  doh.gif na čia nebent vaikai iš savo namų tokias mintis atsineša. mamų ir tėčių...

tai zinoma ne patys sugalvoja
Atsakyti
vat tevai ir neturetu mokyti ko nereik, tiksliau neturetu apsneketi ir zeminti kitu.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 23, 13:55)
vat tevai ir neturetu mokyti ko nereik, tiksliau neturetu apsneketi ir zeminti kitu.

tai užtenka čia kai kurių nuomones paskaityt.. ir viskas aišku pasidaro smile.gif
jei santuokoj -tai padoriai ir laimingai, jei ne- tai be doros ir be meilės biggrin.gif ir dzin kad pvz taip nedorai daugiau pragyventa nei kiti santuokoj tiek neišgyvena -bet va vis tiek be meilės , nedorai ir vaikai nelaimingi biggrin.gif
absurdas. o kai paklausi argumentų tai paaiškėja kad pagrindinis iš jų -pinigai ir kažkoks mistinis saugumas smile.gif aj dar vienas pagrindinių "ką žmonės pasakys" smile.gif išvadinsi kaimiete -įsižeis baisiausiasiai biggrin.gif o mąstymas kažkur ties 19 amžiumi sustojęs. na ką padarysi smile.gif kaip sakoma visokių yra...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 23, 13:55)

Nemanau, kad tėvai moko g.gif Bet gal vaikas šeimoje girdėjęs ta tema ar pan. Bet kad mokintų specialiai, netikiu. Beje , turiu ne vieną pedagogę iš artimų giminių, tai sako, kad vaikai žiaurūs ir jiems pasišaipyti iš neturtingo, silpnesnio, mažesnio ar vienišos mamos vaiko yra vieni juokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 23, 13:00)
tai užtenka čia kai kurių nuomones paskaityt.. ir viskas aišku pasidaro smile.gif
jei santuokoj -tai padoriai ir laimingai, jei ne- tai be doros ir be meilės  biggrin.gif ir dzin kad pvz taip nedorai daugiau pragyventa nei kiti santuokoj tiek neišgyvena -bet va vis tiek be meilės , nedorai ir vaikai nelaimingi  biggrin.gif
absurdas. o kai paklausi argumentų tai paaiškėja kad pagrindinis iš jų -pinigai ir kažkoks mistinis saugumas smile.gif aj dar vienas pagrindinių "ką žmonės pasakys" smile.gif išvadinsi kaimiete -įsižeis baisiausiasiai  biggrin.gif o  mąstymas kažkur ties 19 amžiumi sustojęs. na ką padarysi smile.gif kaip sakoma visokių yra...

kiekvienas zmogus turi teise i savo asmenine nuomone ir kaimiete ar istrigusia 19 amziuje vadinti nereiketu
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 23, 14:07)
kiekvienas zmogus turi teise i savo asmenine nuomone ir kaimiete ar istrigusia 19 amziuje vadinti nereiketu

jūs čia mano postą sau prisitaikėte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 23, 13:19)
jūs čia mano postą sau prisitaikėte?  biggrin.gif

ne, ne sau, zinau apie ka kalbi
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 05 23, 13:02)
Nemanau, kad tėvai moko g.gif  Bet gal vaikas šeimoje girdėjęs ta tema ar pan. Bet kad mokintų specialiai, netikiu. Beje , turiu ne vieną pedagogę iš artimų giminių, tai sako, kad vaikai žiaurūs ir jiems pasišaipyti iš neturtingo, silpnesnio, mažesnio ar vienišos mamos vaiko yra vieni juokai g.gif

va apie ka as ir kalbu
Atsakyti
vaikai iš niekur nieko nesąmonių nesumąsto. Jie stebi mus, tėvus. Kokie patys esame-tokius ir vaikus turime.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 23, 13:28)
vaikai iš niekur nieko nesąmonių nesumąsto. Jie stebi mus, tėvus. Kokie patys esame-tokius ir vaikus turime.

tevai, kiemo draugai, daug yra poveikio faktoriu
Atsakyti