Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 22:02)
galimi ir tokie atvejai, kai moteris turi stipru nora nesituokti,bet as tokiu nepazistu schmoll.gif
O puikiai zinau, kaip daugelis moteru viesai issako,draugem, bendradarbem, kad nenori teket, kad santuokos nepripazista.Bet, kai su tokia moterimi pakalbu atvirai, tai ir apsiverkia, kad noretu isteketi, vaikelio susilaukt,
Ir daug tokiu atveju, kai moterys ginasi, kad pacios nenori teket, o istikruju yra kitaip...

Jei jus nepazistate,tai nereiskia ,kad tokiu nera...
Oi,tai jus kaip nuodemklause...ir visos jums taip paatvirauja...butent ,kurios nenori isteketi...
Tai jus jas "i doros kelia vedate",ane... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2011 05 23, 22:37)
siaip jau man idomu buvo, kodel savo vaikui nedavei savo pavardes? Vartyk kaip nori, bet jeigu motina nera asociali, tai jos indelis bent jau vaiko "atsiradime" ( o daznai ir gyvenime) yra didesnis.

O kodel tureciau,juk jis turi teti...nesuprantu jusu isvedziojimu...gal pas jus vaiko tetis yra asocialus,kad taip mastote,bet pas mus abieju indelis nuo pradejimo iki dabar,ir manau ir veliau,vienodas...tai jus cia "vartote" kazkokias blevyzgas...todel pasiskaitykite temos pavadinima...ir dar,jeigu jusu vyro indelis i vaika yra 0,tai jau jusu problema... dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 23 gegužės 2011 - 21:49
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 20:56)
Na taip, nes mes ji formuojame pagal save  mirksiukas.gif

Neveltui sakoma "Pasakyk kas tavo draugas, pasakysiu kas tu"

Labai pavirsutiniskas poziuris.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 05 23, 22:33)
Skyrybos vieniems ir kitiems yra skyrybos , jei nėra vaikų ir užgyvento turto, tada nesusituokusiems lengviau

Ir vienu ir kitu atveju,jei pasirasomi turtiniai sandoriai,tai jokiu kliuciu nera... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurke @ 2011 05 23, 22:51)
Labai pavirsutiniskas poziuris.

Parodykite savo giluma biggrin.gif

QUOTE(Bekasė @ 2011 05 23, 22:37)
siaip jau man idomu buvo, kodel savo vaikui nedavei savo pavardes? Vartyk kaip nori, bet jeigu motina nera asociali, tai jos indelis bent jau vaiko "atsiradime" ( o daznai ir gyvenime) yra didesnis.

O kuo tai susije su pavardes suteikimu? Kieno koks reikalas kokia pavarde vaikas turi ir kokios buvo tevu intencijos suteikiant vaikui pavarde?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 gegužės 2011 - 22:57
O vat taip vat dar galvojau. Ištekėjau, bet pavardę pasilikau savo, nes ji labai reta. Gimsta vaikas, noriu giminę pratęsti irgi savo duodu, vyras sutinka. Tai kaip ir mano padorumas nuslobsta šiuo atveju... g.gif
nes nu gi iš vaiko, tai tyčiosis visi mokykloje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 23 gegužės 2011 - 22:58
Tie, kas domisi genderine psichologija, žino, kad motinystės jausmas yra įgimtas daugiau ar mažiau, paveldimas, kaip instinktas. Tėvystės jausmas tuo tarpu formuojasi palaipsniui. Išeinant iš to, yra psichologiškai naudinga vaikui suteikti tėvo pavardę, kad tėvas pajustų ryšį su savo vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė.: 23 gegužės 2011 - 22:58
QUOTE(Forget @ 2011 05 23, 23:52)
O vat taip vat dar galvojau. Ištekėjau, bet pavardę pasilikau savo, ne sji labai reta. Gimsta vaikas, noriu giminę pratęsti irgi savo duodu, vyras sutinka. Tai kaip ir mano padorumas nuslobsta šiuo atveju... g.gif
nes nu gi iš vaiko, tai tyčiosis visi mokykloje  unsure.gif

Na kai kurioms tai cia kazkoks marazmas...pas jus padorumo 0... hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 05 24, 00:00)
Na kai kurioms tai cia kazkoks marazmas...pas jus padorumo 0... hihihi.gif  assa.gif

nu ne, aš padori, nes pavardę vyro pasiėmiau, ko labai gailiuosi, tai va suabejojau. O ir vaiko neturiu. Bet rašiau kas būtų jeigu būtų unsure.gif
Atsakyti
Perskaiciau dvi temas is eiles...Ir nelabai suprantu apie ka si diskusija...
Gaila, kad kaip parodo si tema yra daug tokiu moteriskiu, kurios niekaip, na NIEKAIP negali suvokti, kad gali egzistuoti du zmones, kurie myli vienas kita, kartu gyvena, kartu veda bendra uki, augina vaikus, tiesiog buna kartu be jokiu popieriu ir viesu deklaraciju..Dar labai keista, kad taip giliai isishkanijes Vingiu Katres sindromas...Nieks nebus - atejo laikas, privalai zenytis, nu ir nelabai svarbu uz ko kodel, bet va kad jau taip dare tavo mama, teta ir dar turbut mociute, tai ir tu taip turi daryt..Aisku patogu moterytems taip mastyt, arba tiksliau NEmastyt visiskai..Mokykla, Universitetas, tada biski ''padraugauti'', tada vestuves, vaikai, o tada jau ramu, planas minimum yra, toliau galima tiesiog buti Zmona, nes toks statusas yra visuomenei priimtinas ir patogus smile.gif
Bet kodel taip sunku suprasti, kad yra merginu/moteriskiu kurios tiesiog masto KITAIP ir baznycios palaiminimas arba valstybes instituciju patvirtinimas yra visishkai nereikalingas, arba kartai atrodo absurdiskas.
Gyvenu su vyru, turim dukryte gyvenam graziai ir laimingai. Tikrai neesu ta kuri viesai deklaruoja, kad santuoka nereikalinga, o slapcia masto, kad kaip butu smagu atsokti vestuves..
Neisivaizduoju santuokos baznycioje.. Tikiu Dieva, taciau manau, kad baznycia ir Dievas yra visiskai atskirti ir nesusije dalykai. Baznycia mano nuomone, yra miliziniska korporacija kryptingai ir dazniausiai netoleruotinais budais siekianti pelno, luosinanti vyrus uzdedama jiems ilgas juodas sukeneles ir drausdama tureti santykius su moterim (todel daznai jie turi santykius vieni su kitais)..Tikrai negaleciau tuoktis baznycioje, nes pati institucija, mano nuomone yra ydinga ir netgi zalinga (Kodel taip yra galciau pateikti kruva argumentu, bet tai jau atskira tema)..
Kad mus sutuoktu valstybe? Aciu ne..I rinkimus nevaikstau, uz nieka nebalsuoju, nesijauciu skolinga valdzios institucijoms ir noreciau, kad valstybe kuo maziau kistusi i mano asmenini gyvenima, todel gauti antspauda, patvirtinanti musu, kaip cia kazkas ishsireiske "tolimesne santykiu evoliucija" tikrai nematau prasmes ir reikalo..
Ar butinai, tam, kad buti vyru ir zmona jus turi kas nors paskelbti ir ish salies pasakyti, kad esate vyras ir zmona (kunigas, notaras etc..)..Ar neuztenka dvieju zmoniu tvirto apsisprendimo, kad vienas kita vadinti vyru ir zmona, kad tiesiog buti seima..Ar dirbtiniu instituciju kisimasis i realius zmoniu santykiu, juos padaro tikresniais ir tvirtesniais?
Nesuprantu kam reikalinga santuoka ir ka jinai duoda, nes viska ko man reikia santykiuose gaunu is savo mylimo vyro (sugyventinio, meiluzio, sugulovo, draugo, pasnekovo, etc..) ir tikrai nereikia tarpininku (baznycios, valstybes) tam, kad musu santykiai butu tvirtesni ar tikresni..Tiesog noretusi, kad tos kurios raso, kad visos moterys slapta nori santuokos, pabandytu suprasti, kad yra mastanciu kitaip ir nemautu visu ant savo kurpaliaus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 22:48)
Parodykite savo giluma  biggrin.gif

Keistas budas demonstruoti antipatija forume be jokiu argumentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo der'spirga: 23 gegužės 2011 - 23:16
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 24, 00:13)
Keistas budas demonstruoti antipatija forume be jokiu argumentu.

Analogiskai.

Bet antipatijos, jei pastaba skirta man, tam zmogui neturiu, dristu teigti, kad atvirksciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 gegužės 2011 - 00:18
QUOTE(Saulale @ 2011 05 23, 23:07)
Perskaiciau dvi temas is eiles...Ir nelabai suprantu apie ka si diskusija...
Gaila, kad kaip parodo si tema yra daug tokiu moteriskiu, kurios niekaip, na NIEKAIP negali suvokti, kad gali egzistuoti du zmones, kurie myli vienas kita, kartu gyvena, kartu veda bendra uki, augina vaikus, tiesiog buna kartu be jokiu popieriu ir viesu deklaraciju..Dar labai keista, kad taip giliai isishkanijes Vingiu Katres sindromas...Nieks nebus - atejo laikas, privalai zenytis, nu ir nelabai svarbu uz ko kodel, bet va kad jau taip dare tavo mama, teta ir dar turbut mociute, tai ir tu taip turi daryt..Aisku patogu moterytems taip mastyt, arba tiksliau NEmastyt visiskai..Mokykla, Universitetas, tada biski ''padraugauti'', tada vestuves, vaikai, o tada jau ramu, planas minimum yra, toliau galima tiesiog buti Zmona, nes toks statusas yra visuomenei priimtinas ir patogus smile.gif
Bet kodel taip sunku suprasti, kad yra merginu/moteriskiu kurios tiesiog masto KITAIP ir baznycios palaiminimas arba valstybes instituciju patvirtinimas yra visishkai nereikalingas, arba kartai atrodo absurdiskas.
Gyvenu su vyru, turim dukryte gyvenam graziai ir laimingai. Tikrai neesu ta kuri viesai deklaruoja, kad santuoka nereikalinga, o slapcia masto, kad kaip butu smagu atsokti vestuves..
Neisivaizduoju santuokos baznycioje.. Tikiu Dieva, taciau manau, kad baznycia ir Dievas yra visiskai atskirti ir nesusije dalykai. Baznycia mano nuomone, yra miliziniska korporacija kryptingai ir dazniausiai netoleruotinais budais siekianti pelno, luosinanti vyrus uzdedama jiems ilgas juodas sukeneles ir drausdama tureti santykius su moterim (todel daznai jie turi santykius vieni su kitais)..Tikrai negaleciau tuoktis baznycioje, nes pati institucija, mano nuomone yra ydinga ir netgi zalinga (Kodel taip yra galciau pateikti kruva argumentu, bet tai jau atskira tema)..
Kad mus sutuoktu valstybe? Aciu ne..I rinkimus nevaikstau, uz nieka nebalsuoju, nesijauciu skolinga valdzios institucijoms ir noreciau, kad valstybe kuo maziau kistusi i mano asmenini gyvenima, todel gauti antspauda, patvirtinanti musu, kaip cia kazkas ishsireiske "tolimesne santykiu evoliucija" tikrai nematau prasmes ir reikalo..
Ar butinai, tam, kad buti vyru ir zmona jus turi kas nors paskelbti ir ish salies pasakyti, kad esate vyras ir zmona (kunigas, notaras etc..)..Ar neuztenka dvieju zmoniu tvirto apsisprendimo, kad vienas kita vadinti vyru ir zmona, kad tiesiog buti seima..Ar dirbtiniu instituciju kisimasis i realius zmoniu santykiu, juos padaro tikresniais ir tvirtesniais?
Nesuprantu kam reikalinga santuoka ir ka jinai duoda, nes viska ko man reikia santykiuose gaunu is savo mylimo vyro (sugyventinio, meiluzio, sugulovo, draugo, pasnekovo, etc..) ir tikrai nereikia tarpininku (baznycios, valstybes) tam, kad musu santykiai butu tvirtesni ar tikresni..Tiesog noretusi, kad tos kurios raso, kad visos moterys slapta nori santuokos, pabandytu suprasti, kad yra mastanciu kitaip ir nemautu visu ant savo kurpaliaus  4u.gif

Idomu, kodel sitam klausimui skiriama daugiau reiksmes, nei prekes cekio paemimui maximoje. Mano galva, tai kazkas panasaus, turiu omenyje valstybine santuoka. Jus galite cekio neimti, bet apsauga ramia sazine gali prie isejimo iskrauti jusu prekiu vezimeli ir apkaltinti vagyste. Ir jie bus teisus. Vienintele iseitis - pirkimo operacijos fiksavimas tos pacios maximos irengtomis vaizdo kameromis galetu pasitarnauti kaip irodymas. Analogiskai tas pats neformalios santuokos atveju. Kiekviena ginca su neformaliu sutuoktiniu jus turetumete spresti pasitelkiant panasius irodymus, kaip jau buvo mineta. Gal but viskas atrodo labai sklandu, kol nekyla jokiu gincu tarp kartu gyvenanciu. Idealiu atveju ju gali ir nekilti, idealiu atveju apsauga gali ir nesustabdyti, bet kiek idealiu atveju gyvenime teko sutikti?
Atsakyti