Griztu i diskusija

Patiko, cia kai kurios issakytos mintys, Sakot, kad YRA TAS VISUOMENES SPAUDIMAS, taip yra, ir as jauciu tai, ir del to man gera but istekejusiai, nereikia sukt galvos, ar kam cia patiks mano pasirasymas sugyventines vardu, ar nepatiks, kaip zmones itai reaguos, tiesiog ramu dusiai ir tiek.
Papasakosiu trumpai viena istorija, turejau SAVO vardu registruota 1 kamb. buta, nuomavau, nuomininkai gavo bauda, arestavo mano buta, ejau issiaiskinti i antstoliu kontora, ejau su vyru,As buvau tame reikale teisi, su advokatu susibarem, jis mane pakviete issiaiskint i kabineta, ir zeminanciai su panieka pasake, KAD SAVO SUGYVENTINI PALIKCIAU UZ DURU, JEI BUT VYRAS, TAD TURETU TEISE EIT SU MANIM

Visu pirma jis nusisnekejo, ne teismo posedis vyko, o siaip pokalbis, ir vyro buvimas ne prie ko. Na o as, vaidinau, kad labai isizeidziau ir pykau, viesai aiskinausi kokia teise jis turi mane zeminti, kad as su sugyventiniu....Tada prisirinko padejeju, jie manes atsiprasinejo, kad tokia nuomone susidare is to, kad butas ant mano vienos vardo, reiskia as issituokus. Tada as pateikiau santuokos liudijima, savo ir vyro pasus, ir sviedziau ant stalo, kad jus butumete maciusios, kokia visu reakcija buvo, oas isdidziai desciau savo reikalus...Apie vyra nerasysiu, jis isibrove i kabineta ir patogiai atsisedo, o advokatas reke SUGYVENTINIAI NEGALI ATSTOVAUTI
Jusu aprasyta situacija man tik dar karta parode, jog yra zmoniu, kurie uzstrige neaisku kuriame praeities amziuje.
Mano sugyventines statusas ne toks solidus kaip Moontes- neuzilgo svesim 10m. Per tuos metus dar ne karto neteko isgirsti izeidinejimu ar nepagarbos is kitu zmoniu. Taip kad nuo zmoniu kulturos daug kas priklauso. Bandau isivaizduoti, kokias pasekmes galeciau sukelti tam nevykeliui advokateliui, jei taip su manim butu pasielge cia, Norvegijoje