QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 22, 21:37)
ir šiaip aš nesiginčiju, dėl manęs to sąrašo gali nebūti arba gali būti, bet kuo jis jums visoms kliūna?

man tik smalsu, negi gėda?

bent jau daugiau priežasčių nesugalvoju, tai jei neatsakysit,
galvosiu, kad jums gėda būt aktyviausioms twilight'o fanėm
Tai dabar butina atsakyti
Matyt todel ir priestaraujame del to gedos stulpo, nes kaip ir privalu teisintis ar aiskintis
Teisinuosi (

):
Maloniai leidau savo laisvalaiki skaitydama Twilight knygas. Laukiu filmo...labai labai...Esu arsi Kristen Stewart fane. Myliu Edvarda/Roberta. Tikiu Robsten. Siandien, kaip ir kasdien, atsikeliau 4 val. ryto, kad pasiskaityciau kokia info yra (apie filma, aktorius) internete. Jei yra tai, kas mano galva yra idomu ir kitoms temos merginoms, keliu cia.
Darbe esu pati sau ponia, todel temos puslapis visada buna PC ekrane... nuleistas. Turedama laisva minute permetu akimis ir uzsienio tinklapius ir jei randu info/foto, taip pat keliu. Jei kas temoje paraso ir as noriu komentuoti, komentuoju...
Kas dar...a, apie save...as tokia...jei kuo degu, tai visa sirdimi ir tai ilgam...
Reziume:...neturiu as daug laivo laiko...darbas, vyras, vaikai, namai, ir t.t., bet savo laisvalaikyje randu vietos savo pomegiui...kol kas tai Twilight
egliosha ir perfekta...cia jusu akims
2010 Celebrity Beach Bowl