QUOTE(marene @ 2011 06 07, 10:39)
Violeta,
ar dar laukti, kol sudygs tavo atsiustos pelargonijoss?
Akis baigiu praziureti - ne vieno daigelio. Šiltnamy laikiau - gal per daug įšilo žemė ir jos iššuto?
Labai liudna...
ar dar laukti, kol sudygs tavo atsiustos pelargonijoss?

Labai liudna...

na aš nesiimu prognozuot tokių dalykų - mano manymu, jau senai turėjo žaliuot..ir tik spėliot galiu, kodėl jums nesudygo...Greičiausiai arba šiltnamyje, jei jis šiltas drėgnas, arba iššuto ir supuvo, arba jei šiltas sausas, uždžiūvo..bet kokiu atveju mėginčiau sėjiniuose paieškot kažko panašaus į sėklas - jei nieko nebus, tai supuvo...dėl sėklų daigumo tai norėčiau pasakyt, kad juo nė kiek neabejoju - mano jau maždaug pusės sprindžio yra sėjinukai, visoms, kam siunčiau, tai buvo iš to pačio pakelio sėklos, prie standartinių sėjimo sąlygų nu turėjo sudygt, nes dygo tai labai gerai

Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 07, 10:50)
Bet tai va kaip vėjas didelius lovelius net atkelia... Amarrile, nepavydėjom

Vėjas toks neprognozuojamas dalykas...Kartais susisuka tokie ciongai, kad kad bet ką gal nuverst jei gerai nepritaisyta ir nepritvirtinta. ten kur aš gyvenu, labai vėjuotas rajonas, tai net..tokie vėjai susisuka, kad žmonėms ir langus išdaužo, jei pradaryti..Mačiau terasose ir skraidančius po ją stalus su kėdėm - sunkokus, ne plastikinius, krepšius su žemėms sunkius didelius stabilius padėtus - viskas išsivartę buvo per tokį trumpalaikį ciongą, paskui vėl gražu tyku, jei neskaitysim padaryto jovalo ir žalos-o stovėjo be jokio pasiskraidymo netgi du sezonus..