Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 15, 16:15)
Ogo, kaip brangiai pavedimas kainuoja  blink.gif  o tai kokiu budu tada jiems sumoketi? taip noriu keletos augaliuku, jau kelias dienas i juos akis padejus  verysad.gif

tai jau taip, nepigu, o ir augaliukai su siuntimo išlaidomis pakankamai brangūs

variantai
- išekoti pažįstamų Švedijoje, kad nupikrtų ir atsiųstų į Lt
-ieškoti pažįstamų Lt, kurie turi Švedijos banke sąskaitą ir gali iš jos apmokėti už užsakymą

man už gėlės sumokėjo brolis, nes jis gyvena Vokietijoje ir jo bankas už pavedimą visai neprašė pinigų ax.gif

mes čia ne vieną savaitę akis tame puslapyje pražiūrėjom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 15, 15:30)
tai jau taip, nepigu, o ir augaliukai su siuntimo išlaidomis pakankamai brangūs

variantai
- išekoti pažįstamų  Švedijoje, kad nupikrtų ir atsiųstų į Lt
-ieškoti pažįstamų Lt, kurie turi Švedijos banke sąskaitą ir gali iš jos apmokėti už užsakymą

man už gėlės sumokėjo brolis, nes jis gyvena Vokietijoje ir jo bankas už pavedimą visai neprašė pinigų ax.gif

mes čia ne vieną savaitę  akis tame puslapyje pražiūrėjom doh.gif

aisku, aciu labai uz informacija 4u.gif is pradziu atrode, kad gelytes lengvai pasiekiamos, bet tenka nusivilti angel_sadangel.gif

o gal zinote kitu patikimu tiekeju is kuriu paprasciau parsisiuti graziu pelargoniju?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 14, 20:36)
a, o mano istorija su pelargonijom tokia, kad jos visos beveik po išnešimo į lauką savo lapelius "apkeitė". senuosius nudegintus palaipsniui numeta (arba aš išskabau dėl negrožio), o jos naujus gražius žalius tvirtus auginasi. ne visos atrodo dekoratyviai, yra vaizdų, kur ilga šakelė, beveik be lapų, o su keletu žiedynų biggrin.gif

čia aš apie savo paprastas pelargonijas rašiau...

QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 15, 15:38)
is pradziu atrode, kad gelytes lengvai pasiekiamos, bet tenka nusivilti  angel_sadangel.gif

o taaaaip... patikėk, mums jau akys išvarvėjusio bežiūrint...
Atsakyti
Ahammm...mano paprastos visai neblogai žydi, bet vis tiek ne taip kaip pernai...

o dėl rožiažiedžių, tai taviškė, Partizane, neatsigavo, tuo tarpu geltona cielą naują lapą išleido..
maniškės sėjinukes po persodinimo irgi geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 15, 14:59)
man teko, tik mokėjau už jas ne aš pati

O sis tiekejas atsiuncia jau isisaknyjusius, stiprius augaliukus?
Atsakyti
QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 16, 09:08)
O sis tiekejas atsiuncia jau isisaknyjusius, stiprius augaliukus?

taip, esu čia šioj temoj aprašius, kaip jie buvo supakuoti- paverskit kelis puslapius atgal

mano visos penkios iš ten gautos gražiai auga ir ruošiasi žydėti
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 06 16, 08:43)
taip, esu čia šioj temoj aprašius, kaip jie buvo supakuoti- paverskit kelis puslapius atgal

mano visos penkios iš ten gautos gražiai auga ir ruošiasi žydėti

na tikrai grazuoles wub.gif manau rasiu buda kaip nors as keleta augaliuku is svedu parsigabent, kai labai nori tai viskas imanoma biggrin.gif

siaip pagalvojus butu visai neblogai kelioms norincioms kooperuotis ir siustis, issidalintu pasto islaidos ir pavedimo mokestis, nes jei vienai tai l. dideles islaidos doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, jei as galiu irgi koperuotis, nes labai jau norisi 4u.gif
Atsakyti
Pasidomejau smulkiau: tarptautinis pavedimas is Swedbanko i Swedbanka kainuotu 35 Lt jei darytu banko darbuotojas ir 30 Lt jei daryciau pati is savo Swed saskaitos. Tai siek tiek guodzia, kad ne 85 Lt, bet suma vistiek nemaza. I krepseli isimeciau 5 augaliukus ir siuntimo islaidas paskaiciavo 168 kronas tai mazdaug apie 63 Lt. Dabar pastarosiosmis dienomis krenta kronos kursas, o tai tik i nauda bigsmile.gif Bet jei vienai siustis tai neskaitant augalu kainos dar gaunasi virs 90 Lt kitu islaidu doh.gif

Gal kuri zinote dar kokiu tiekeju is kuriu galima parsisiusti isskirtiniu pelargoniju?
Atsakyti
Šitų rožiežiedžių pagrindiniai tiekėjai švedai arba anglai..Ebay gal dar galima rasti, jei ką, aš prisidėčiau prie dalinimosi, tik parodyk, ką užsisakei 4u.gif
Atsakyti
Na, as savo krepseliu dalintis nesiulau, nes suprantu, kad skoniai ir norai gali skirtis tik is sportinio intereso sudejau i krepseli augalus, kad suzinoti kokios siuntimo islaidos. Galima siaip kooperuotis norincioms parsisiusti augaliuku ir kiekvienai issirinkti tai ko ji noretu...
Atsakyti
Parodyk tą švedų puslapį, nes mano vyras tai iš kito pirko. ir šiaip parodyk savo krepšelį, ką įdomaus radai smile.gif
Atsakyti