Na taip, gal reiketu viesai diskutuoti ir susiderinti, nes manau, kad urmu julijaph tikrai neatves augalu. As esu Kaune. Idomu i kuri oro uosta julijaph atvyksta, galeciau iki Karmelavos oro uosto atvaziuoti.
Papildyta:
Gal pradziai sudarom norinciu sarasiuka:
Neili
Darsė
Troliautoja
ritaava
Violeta*
kkarile
Ka tik per tv ziurejau, ir tiek receptu pripasakojo su palergonijomis, kad vos spejau rasyti
Kaip eterini alieju pasidaryti, Vangos recepta nuo depresijos, kad galima ir sloga ir gerkle gydyti, ir danties skausma nuima, kraujospudi mazina, ant nubrozdintos vietos galima lapeli uzsideti, zodziu, vaistas nuo visu ligu
beveik
Taip, kad palerginija namie-greitoji pagalba

Kaip eterini alieju pasidaryti, Vangos recepta nuo depresijos, kad galima ir sloga ir gerkle gydyti, ir danties skausma nuima, kraujospudi mazina, ant nubrozdintos vietos galima lapeli uzsideti, zodziu, vaistas nuo visu ligu

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 08:48)
julijaph, tikrai kad amžiaus pasiūlymas, negaliu net patikėt, kad tokių pasitaiko...Žinoma, kad labai norim tų rožiažiedžių ir tik vienintelė problema yra jų atsigabenimas. Jei pavyktų jas pargabent į Lietuvą čia būtų jau labai gerai, o jei dar į Vilnių eis atgabent - garbės žodis, gerai atsilygintume..
O jus tik i roziaziedes dairotes? Mane tai ir kitokios domina

Papildyta:
QUOTE(kkarile @ 2011 06 17, 09:18)
Ka tik per tv ziurejau, ir tiek receptu pripasakojo su palergonijomis, kad vos spejau rasyti
beveik
Taip, kad palerginija namie-greitoji pagalba 

dar esu girdejusi, kad pelargonijos ora valo

oi atsargiai...su jos eteriniais aliejais daugiau bėdos galima turėt nei naudos...ir tie tikrieji eteriai tik antrų trečių metų augalų...tikrai ne pirmamečių...kažkada kurdama temą buvau sumetusi receptūrų apie jų naudą, bet paskui nebedėjau, pagalvojau, kad per pavojinga, jei kažkas sugalvos kokias ale ekologiškas priemones ar vaistus gamintis - neduok D, koks anafilaksinis šokas...
o prie nikų gal ir miestus reik rašyt, kad matytume, kiek kur ko reikia...
Neili
Darsė
Troliautoja
ritaava
Violeta* - Vilnius
kkarile
Troliautoja, tai beveik visas tokias galima įsigyt ir Lietuvoj paprastesnes nepilnavidures, bet įdomias, gerų veislių...o vat tas pilnavidures rožiažiedes tai nelabai kur rasi, mes gi net sėklas siuntėmės iš JAV amazones, daigus buvo galima gaut tik iš Švedijos ir Anglijos..čia dar labai retos veislės, tai mane iš esmės jos ir domina, visas kitas be didesnių problemų galima rasti ir pas mus.
Neili
Darsė
Troliautoja
ritaava
Violeta* - Vilnius
kkarile
Troliautoja, tai beveik visas tokias galima įsigyt ir Lietuvoj paprastesnes nepilnavidures, bet įdomias, gerų veislių...o vat tas pilnavidures rožiažiedes tai nelabai kur rasi, mes gi net sėklas siuntėmės iš JAV amazones, daigus buvo galima gaut tik iš Švedijos ir Anglijos..čia dar labai retos veislės, tai mane iš esmės jos ir domina, visas kitas be didesnių problemų galima rasti ir pas mus.
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 17, 09:23)

Neili
Darsė
Troliautoja - Kaunas
ritaava
Violeta* - Vilnius
kkarile
[quote=Troliautoja,2011 06 17, 09:22]
Papildyta:
Zinok is tikruju net nezinau kokiu yra dar daugiau nes tik is sio forumo suzinojau kad yra tokiu grazuoliu, gal ir noreciau kitokios tik vat beda nezinau kur akyte uzmesti

Papildyta:
Neili
Darsė
Troliautoja - Kaunas
ritaava- rokiskis,bet paiimsiu kaune
Violeta* - Vilnius
kkarile

Papildyta:
Zinok is tikruju net nezinau kokiu yra dar daugiau nes tik is sio forumo suzinojau kad yra tokiu grazuoliu, gal ir noreciau kitokios tik vat beda nezinau kur akyte uzmesti

Papildyta:
QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 17, 09:25)

Neili
Darsė
Troliautoja - Kaunas
ritaava- rokiskis,bet paiimsiu kaune
Violeta* - Vilnius
kkarile
Rožiežiedės iš esmės yra tos pačios naujausios pilnavidurių pelargonijų veislės...
o kokios yra tai....yra kompaktinės ir svyrančios. Visos savo ruožu skirstomos į nepilnavidures paprastas, pusiau pilnavidures ir pilnavidures.
tai pačios gražiausios ir rečiausios, mano subjektyviu vertinimu, yra būtent tos - dar vadinamos obelžiedės - appleblossom ir dar vadinamos rožiažiedėm - rosebund.
o kokios yra tai....yra kompaktinės ir svyrančios. Visos savo ruožu skirstomos į nepilnavidures paprastas, pusiau pilnavidures ir pilnavidures.
tai pačios gražiausios ir rečiausios, mano subjektyviu vertinimu, yra būtent tos - dar vadinamos obelžiedės - appleblossom ir dar vadinamos rožiažiedėm - rosebund.
QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 17, 10:25)
Bet man tiktu tas Violetos variantas, kad Vilniuje pasidalintu sakele ar pan.
o mane tai šis keri:
http://www.rockdala....spelargoner.asp
Čia galima pasirinkt pelargonijų kategorijas, ir ten pilna pačių įdomiausių veislių..
http://www.rockdala....spelargoner.asp
Čia galima pasirinkt pelargonijų kategorijas, ir ten pilna pačių įdomiausių veislių..
Labas rytas
Ir aš labai noriu augaliukų
Neili
Darsė
Troliautoja - Kaunas
ritaava
Violeta* - Vilnius
kkarile
tiutik- Vilnius

QUOTE(Troliautoja @ 2011 06 17, 11:25)

Neili
Darsė