Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Neili, ir man taip buvo smile.gif reik labai atsargiai pabandyt tas sėklutės versti taip, kad baltas galiukas lįstų žemėn...galima tą labai atsargiai padaryt pincetu - bet nesuspaudžiant..galima kokiais pagaliukais, pvz, dantų krapštukais..šaknis lįs žemėn, o tai kas yra pačioj sėklytėj- tokios žalvos/gelvos užuomazgos - netikri pimieji lapeliai, kurie kai tik šaknis kiek įsitvirtints, ims kilti viršun.

bus taip:

Klausimas - o kas dar sėjo tas sėklas, kaip jums sekasi, rodomės gi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 23 gegužės 2011 - 18:26
Ačiū, Violeta, puiki vaizdinė medžiaga thumbup.gif Viską ką tik kruopščiai atlikau. O išdygo 7 iš 10 blink.gif o likusios trys labai gražiai bręsta
Atsakyti
na...aš turiu 7 iš 15...
Atsakyti
tikiuosi ir man pavyks uzauginti visas kiek isdygs smile.gif
Atsakyti
Čia maniškės:
user posted image
Jau džiaugiasi atskirais indeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 23, 10:08)
Sveikos 4u.gif
Mano pelargonytę užpuolė amaras doh.gif Nuo vakar purškiu kiaulpienės ištrauka, bet nematau, kad padėtų. Reikia imtis kažko rimtesnio g.gif Ką patarsit?

ir dar, labai nukentėjo mano pelargonijos, kurios buvo išneštos ant verandos. Kruša labai išdaužė lapelius doh.gif

Labai panasi i Pink Cybil - berods klausei pavadinimo savo kvietkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 05 23, 21:47)
Labai panasi i Pink Cybil - berods klausei pavadinimo savo kvietkos 4u.gif

Tikriausiai thumbup.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Božena, kokios gražutės smile.gif

o tu kada perkėlei į atskirus indelius, t.y. kokio dydžio? Pamenu, kad sėjai keliom dienom lyg anksčiau, bet iškart atskirai ar pikiavai? aš matau, kad mano indelio dugne jau prisiraizgė šaknų, bet bijau dar judint... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 23 gegužės 2011 - 21:13
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 23, 22:18)
Čia maniškės:

thumbup.gif
Atsakyti
Mano pasėtos 2 paros, bet gyvybės dar neaptikta. Indelis pastatytas ant gyvatuko ir uždengtas mašeliu. Ar gali būt joms per šilta?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 23, 22:12)
Božena, kokios gražutės smile.gif

o tu kada perkėlei į atskirus indelius, t.y. kokio dydžio? Pamenu, kad sėjai keliom dienom lyg anksčiau, bet iškart atskirai ar pikiavai? aš matau, kad mano indelio dugne jau prisiraizgė šaknų, bet bijau dar judint... g.gif

Sėjau dienele anksčiau ax.gif O perkėliau penkadienį, pasinaudojus šakute atskyriau ir perkeliau su žemėmis. O indelis nuo Smile jogurto, nedidelis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Noriu ir aš su savo grožiu pasirodyt biggrin.gif Kol kas jos tik pirktos, bet kitamet prisižadu sėti biggrin.gif
P.S. Ta ružava žinau, kad ne į temą, bet pamačius negalėjau nenusipirkti... doh.gif

Atsakyti