Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

xaos, o tu jas gal užbėrei žemėm? aš tai savas sėjau ant žemės paviršiaus, liejau purškimo būdu...tai labai greit dygo ir visas procesas buvo matyt...be to, sėklas laikiau šiltai ir šviesiai..esu pastebėjus, kad taip greičiau viskas vyksta..o maišiukas ir ant gyvatuko, nelabai gerai gal..tamsu, tvanku, drėgna, - gali sudygt, o gali ir supūt sėkmingai..siūlau sėklas kurdint ant palangės ir prakrapštyt kokią vieną sėklą pasižiūrėjimui..aišku, jei palangė kaitinama saulės reik atsargiai - ką tik besikalančius daigelius saulė nudegins.

dėl dygimo terminų - pelargonijos dygsta apie savaitę - pusantros/dvi šiaip..šitos sudygo nerealiai greit..aš nelabai žinau, ar čia taip gerai pataikyta su sąlygom daiginimo, kad taip greit sudygo, ar tiesiog sėklų specifinė ypatybė, užtat man ir įdomu, kaip kitoms sėjėjoms sekasi..tai pirmos sėtos pelergonijos, kurios sudygo ant rytojaus, kaip sakoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 gegužės 2011 - 08:08
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 24, 09:06)
..tai pirmos sėtos pelergonijos, kurios sudygo ant rytojaus, kaip sakoma..

drinks_cheers.gif ir man tai pirmos pelargonijos, šiemet sėjau kompaktines tai jau stebėjausi, kad per 3 dienas sudygo, bet šitos tai pralenkė viską bigsmile.gif
Atsakyti
Sėklos ant paviršiaus, neužbertos žeme. Vonioj ant gyvatuko tamsu doh.gif , bandysiu nešt į šviesą 4u.gif . Gal iki pilnos laimės tik šviesos ir reik g.gif .
Atsakyti
Kokias trąšas naudojat laistymui,kad gausiau žydėtų?
Atsakyti
Sveikos,o as tik vienas tegavau seklytes,nes kitos kazin kur nusimete ir neranda doh.gif
Gal kuri turesit pertekliaus situ tai as noreciau.
Geranium, Big Red Hybrid
http://www.burpee.co...prod000212.html
Atsakyti
Man regis, narė Alduze, kuri ir mūsų temoj dalyvaudavo, jų siūlė floros skelbimų lentoje - siūlė daigus, atrodė beveik identiškai 4u.gif
Atsakyti
mergaites,o kaip suprast ar tai yra svyranti palergonija,nes gyvenu uk ir turim dideli kiema tai noriu padaryt jauku ir grazu,tik siais metais perku visas jau gelytes ir labai noriu svyrancios palergonijos,prie musu yra netoli geliu turgelis ten yra palergoniju bet nezinau ar svyrancios o pardavejos nesupranta ko as noriu,jos man sako visos geles svyra doh.gif tai kaip atskirt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 24, 12:45)
Man regis, narė Alduze, kuri ir mūsų temoj dalyvaudavo, jų siūlė floros skelbimų lentoje - siūlė daigus, atrodė beveik identiškai  4u.gif

As is jos turiu nusipirkusi jau 4u.gif Neprazydo dar viena bet kad ne ta spalvike atrodo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 24, 13:56)
mergaites,o kaip suprast ar tai yra svyranti palergonija,nes gyvenu uk ir turim dideli kiema tai noriu padaryt jauku ir grazu,tik siais metais perku visas jau gelytes ir labai noriu svyrancios palergonijos,prie musu yra netoli geliu turgelis ten yra palergoniju bet nezinau ar svyrancios o pardavejos nesupranta ko as noriu,jos man sako visos geles svyra doh.gif tai kaip atskirt g.gif

svyrančios lapai blizgūs ir slidūs o nesvyrančios tokie su pūkeliu truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 24, 11:56)

svyranti vadinasi-trailing geranium,o nesvyranti-upright geranium,as pirkau b&q, tai viskas aiskiai parasyta
Atsakyti
na aciu jums mergaites dabar jau aiskiau 4u.gif lekiu vel i turgeli ziuresiu ar supras ko as vel noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
nedraugiskos siemet mano palergonijos, matyt ne ta diena jas uzsimaniau padauginti, nu taaaaip jau nenori leisti naujus uglius, ir nupuvo, nesiseka siemet... verysad.gif
Atsakyti