QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 12:17)
O kalbant apie bumeranga, galiu tau lygiai taip pritaikyti, kad tavo zodziai tau gris ir pati tapsi meiluze. arba isimylesi ir toli grazu ne savo vyra antra karta. nes perdaznai tu i ta sulini spjauni. Teks atsigerti is jo. anksciau ar veliau.
Sitoj vietoj tai nesutinku

Yra dalyku, apie kuriuos galime kalbeti, kad niekada, niekada... Ir nereiks jokio bumerango. Sakykim, as zinau, kad turiu aukscio baime, vadinasi, galiu drasiai sakyti, kad niekada niekada gyvenime uz jokius pinigus nebusiu alpiniste

Arba esu itikinta, kad narkotikai blogis, vadinasi, niekada niekada gyvenime ju nebandysiu savo valia.
Arba mano moralines vertybes tokios, kad su vedusiu vyru(tai zinant) net nepasibuciuosiu. Zinau zinau, atsiras tuoj sakanciu, jog pamatysi, kai isimylesi toki ir bla, bla, o as jau ir isimylejusi buvau, ir padusavau, ir suzinojusi apie vedusio statusa pirma neriau i sona. Ir isgyvenau, ir is meiles nemiriau, ir pasirodo, antra vyra be jokio sleifo gavau

O metai jau tokie, kad tuoj nebeziures i mane nei vede, nei nevede, nebus net kur bandytis gerti is to sulinio
Analogiskai su Burbancia-jei ji uzsibrezusi riba, kad prie vedusio ni ni, tai jos ir neperzengs, net jei ten butu milijonierius is meiles apsiseilejes.